én szivesen csatlakoznék
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 06. csütörtök 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 06. csütörtök 10:12
Törölt felhasználó (1087202)

Sziasztok! Szombathely környékén keresünk fiatal srácot hármasban.
Sziasztok
Tamás vagyok, 29 éves, átlagos - normál testalkattal rendelkező heteró pasi, a szabadidőm kellemes eltöltése céljából szeretnék ismerkedni nőkkel vagy párokkal, ápoltság, diszkréció adott és elvárt, uztazni is tudok, üdv. Tom

Fiatal srácokat keresünk telt, duci feleség kényeztetésére, kizárólag Tolna, Somogy, Baranya megyékben.Utazni tudj.
Érett nőket,anyukákat keresek szexkapcsolatra!Én 32 éves srác vagyok!Baranya megye és környéke írj privit és csak nők!
Sziasztok!
Érett anyukákat, nagyikat szeretnék kényeztetni!
Keressetek bizalommal! Korrekt, diszkrét fijú vagyok!
Puszi, Ádám
Érett anyukákat, nagyikat szeretnék kényeztetni!
Keressetek bizalommal! Korrekt, diszkrét fijú vagyok!
Puszi, Ádám
Sziasztok!
25 éves hetero srác vagyok. Nem rég diplomáztam és most szeretnék új dolgokat kipróbálni, végül is ezért vagyunk itt!
Tehát, aki szivesen bevezetne egy "zöldfülüt" ebbe a világba, az írjon nyugodtan.
Kép csak üzenetben (arcnélkül)!
U.I:. Budapesten vagyok elérhető hétvégente vagy esténként.
25 éves hetero srác vagyok. Nem rég diplomáztam és most szeretnék új dolgokat kipróbálni, végül is ezért vagyunk itt!

Tehát, aki szivesen bevezetne egy "zöldfülüt" ebbe a világba, az írjon nyugodtan.
Kép csak üzenetben (arcnélkül)!
U.I:. Budapesten vagyok elérhető hétvégente vagy esténként.
Sziasztok! Szombathely környékén keresünk fiatal srácot hármasban.
Sziasztok!
29 éves budapesti srác vagyok. Érettebb hölgyeket kényeztetnék. Nagyon szeretek puncit nyalni wink Párokhoz is szívesen csatlakoznék, de csak a hölgy örömére. Keressetek bátran!
29 éves budapesti srác vagyok. Érettebb hölgyeket kényeztetnék. Nagyon szeretek puncit nyalni wink Párokhoz is szívesen csatlakoznék, de csak a hölgy örömére. Keressetek bátran!
Engem érdekelne a dolog.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 05. szerda 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 05. szerda 18:12
Törölt felhasználó (2280872)

Fiatal srácot keresek ma estére egy 37 éves nő dugásához! Csak hetero srác érdekel.
Fiatal srácot keresek ma estére egy 37 éves nő dugásához! Csak hetero srác érdekel.
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek Sopronban és környékén. Várom a jelentkezéseteket.
Hölgyet vagy párt keresek Sopronban és környékén. Várom a jelentkezéseteket.

Csajok aki szeretne összefutni a Balaton Sound ideje alatt, itt elér!

Sziasztok!
Péntek estére keresek partnert Debrecenben. Húszas éveim közepén vagyok. Hellyel rendelkezem.
Péntek estére keresek partnert Debrecenben. Húszas éveim közepén vagyok. Hellyel rendelkezem.
Na jó! Nem írom le többször. Remélem tudja az akinek címeztem volna.
Az előzőt nem jó helyre címeztem. Amit leírtál az butaság, mert ezek a dolgok sokkal inkább a fiatalabb korosztályt inspirálja....
(Ez egy válasz Kaland24 üzenetére (2017. 07. 01. szombat 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 01. szombat 20:36

Szia!
25 éves Budapesti fiu vagyok, keresek hölgyet párt extrémebb nyilvános helyen kényeztetésre
25 éves Budapesti fiu vagyok, keresek hölgyet párt extrémebb nyilvános helyen kényeztetésre

Ezzel egyáltalán nem értek egyet. Amit itt leírtál, az sokkal jobban a mai fiatal korosztályt inspirálja...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 02. vasárnap 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 02. vasárnap 22:26
Törölt felhasználó (2175872)

Sziasztok!
Tolnamegyében csatlakoznék nőhöz kis össze szokás után esetleg bulikba és sok másban is benne vagyok! ☺
Sziasztok!34éves srác keres hölgyet,párt Csongrád megyéből kortól függetlenül! Idősebb hölggyel is szívesen ismerkednék!
Sziasztok!
22 éves egyetemista srác kényeztetne idősebb igényes hölgyeket Debrecen és környékén.
Írj ha felkeltettem az érdeklődésedet!
nagyo699@gmail.com
22 éves egyetemista srác kényeztetne idősebb igényes hölgyeket Debrecen és környékén.
Írj ha felkeltettem az érdeklődésedet!
nagyo699@gmail.com
A magányos nők igen, de a férjes?????
(Ez egy válasz Faela üzenetére (2017. 07. 02. vasárnap 02:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 02. vasárnap 02:23

Az "éret" nő elmondom mire ugrik. Kocsi, lakás, társadalmi státusz, munkahely, pénztárca, ajándékok.