Bármelyik estére keressek 18 tol 33 ig nőt bármely félre kis kalandra akár nálam vagy nála
méretem 19es és korom se tőbb 23 :P Bp x ker

méretem 19es és korom se tőbb 23 :P Bp x ker

Sziasztok! Ma estére keresünk játszótársakat!
Hely megoldott a Lurdy háznál!!

Sziasztok valaki nem keres 21 éves srácot már akát mára?

Ma estére hölgyet keresek (párt) Szegeden. Helyem van. 22 éves egyetemista vagyok. Vegyél fel!
Sziasztok. Fiatal fiút keresünk hármasra, több fiút gangbangre, dél-dunántúlról.
Sziasztok utazni tudo pasit keresünk gyula környékéröl. arc és intimképet kérünk. parcsere32@gmail.com
hello 28é pesti srác vagyok hölgyet vagy párt keresek Budapesten

Párok-Hölgyek titeket keresünk közös szexélményeke!
Esetleg házibarát is szóba jöhet DE: társkeresőn képeid legyenek,helyed legyen ne 200 km távplságból megbízható+harcrakész nem szájkaratés hogy bennem nem csalódtok és ott akkor meg semmi és 18-45 közt légy min. 17 cm szerszámmal és borotvált!!
Ha valamelyik feltétel nincs meg légyszi ne is írjatok minek????
Esetleg házibarát is szóba jöhet DE: társkeresőn képeid legyenek,helyed legyen ne 200 km távplságból megbízható+harcrakész nem szájkaratés hogy bennem nem csalódtok és ott akkor meg semmi és 18-45 közt légy min. 17 cm szerszámmal és borotvált!!
Nagykanizsán keresek hölgyet,erotikához,masszázshoz,jógához fincsi testedzéshez, lágy játékokhoz,aktív vagy passzív résztvevőként.55-től 80 évig.Diszkrét ápolt férfi vagyok.
Sziasztok! 27eves srác keres 40feletti hölgyet, párt 60-ig!!!
Magas, rövid szőke hajú, kék szemű, ápolt, és az ápoltság elvárt!
Nemetorszagban élek, de gyakran járok otthon.
Magas, rövid szőke hajú, kék szemű, ápolt, és az ápoltság elvárt!
Nemetorszagban élek, de gyakran járok otthon.
Párok-Hölgyek titeket keresünk közös szexélményeke!
Egy pesti Milf esetleg van erre?
Fiatal,soproni srác szívesen járna érett hölgyek kedvében!
Esetleg ha valakit érdekelne a dolog írjon üzenetet.
Esetleg ha valakit érdekelne a dolog írjon üzenetet.
Ma du. Fót és kke. Esetleg 4-15. Ker autós kaland. Akár csak maszti, kukkolas, vagy több.
Lanyoknak támogatás.....
maszivdki@gmail.com
Lanyoknak támogatás.....
maszivdki@gmail.com
Sziasztok!
20-30 éves korig keresünk egy fiút,kizárólag hetero alapon,a hölgytag örömére.
20-30 éves korig keresünk egy fiút,kizárólag hetero alapon,a hölgytag örömére.
Sziasztok!
Hetero fiúval ismerkednénk,kizárólag a hölgytag örömére.
Hetero fiúval ismerkednénk,kizárólag a hölgytag örömére.
Kedves Lányok, Hölgyek! Kedves, ápolt, 37 éves, jóképű, igényes férfi vagyok.
A gyengém a sötét színű, dús, természetes punci szőrzet. Amennyiben ilyen adottsággal rendelkezel keress meg! Jutalmaznám megbeszélték szerint.
18-50 éves korig keresek, légy ápolt!
Írjatok Bàtran!
A gyengém a sötét színű, dús, természetes punci szőrzet. Amennyiben ilyen adottsággal rendelkezel keress meg! Jutalmaznám megbeszélték szerint.
18-50 éves korig keresek, légy ápolt!
Írjatok Bàtran!
hellyel rendelkezö nyiregyhazi hölgyet kersek..oralisan kenyesztetnem nyalnam ujjaznam..anyagiaktol mentesen...akár viszonzas nelkul is...laju85@citromail.hu vagy...kovacstamas487@gmail.com cimen irjatok...
Sziasztok. Vastag farkú fiút keresünk hármasra, több fiút gangbangre, dél-dunántúlról.
40évesen már tulkoros lennék hozzatok?
(Ez egy válasz 55-53par üzenetére (2017. 11. 09. csütörtök 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)