Ma du. Fót és kke. Esetleg 4-15. Ker autós kaland. Akár csak maszti, kukkolas, vagy több.
Lanyoknak támogatás.....
maszivdki@gmail.com
Lanyoknak támogatás.....
maszivdki@gmail.com
Sziasztok!
20-30 éves korig keresünk egy fiút,kizárólag hetero alapon,a hölgytag örömére.
20-30 éves korig keresünk egy fiút,kizárólag hetero alapon,a hölgytag örömére.
Sziasztok!
Hetero fiúval ismerkednénk,kizárólag a hölgytag örömére.
Hetero fiúval ismerkednénk,kizárólag a hölgytag örömére.
Kedves Lányok, Hölgyek! Kedves, ápolt, 37 éves, jóképű, igényes férfi vagyok.
A gyengém a sötét színű, dús, természetes punci szőrzet. Amennyiben ilyen adottsággal rendelkezel keress meg! Jutalmaznám megbeszélték szerint.
18-50 éves korig keresek, légy ápolt!
Írjatok Bàtran!
A gyengém a sötét színű, dús, természetes punci szőrzet. Amennyiben ilyen adottsággal rendelkezel keress meg! Jutalmaznám megbeszélték szerint.
18-50 éves korig keresek, légy ápolt!
Írjatok Bàtran!
hellyel rendelkezö nyiregyhazi hölgyet kersek..oralisan kenyesztetnem nyalnam ujjaznam..anyagiaktol mentesen...akár viszonzas nelkul is...laju85@citromail.hu vagy...kovacstamas487@gmail.com cimen irjatok...
Sziasztok. Vastag farkú fiút keresünk hármasra, több fiút gangbangre, dél-dunántúlról.
40évesen már tulkoros lennék hozzatok?
(Ez egy válasz 55-53par üzenetére (2017. 11. 09. csütörtök 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Hetero fiút keresünk hármashoz,kizárólag a hölgytag örömére.
Hetero fiút keresünk hármashoz,kizárólag a hölgytag örömére.
Idegen pároknál imádok megtölteni egy nedves puncit.És utána a tudat hogy a férj az én nedvemet nyalja .............!
Hmmmmmm fincsi!
Hmmmmmm fincsi!
Sziasztok! 23 éves srác keres holnap egy ki játszadozásra érett hölgyet. Hely van Budapesten. Üdv
Sziasztok! 22 éves, ápol srác keres holnap egy kis játszadozásra érett hölgyet, hely van Budapesten! Üdv
Hali, 27 eves srac vagyok. Szivesen ismerkednek es bartkoznek.
Sziasztok! 26 éves helyes, kedves pasi vagyok Gödöllőröl, November 10, Pénteken csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz, utazni tudok, képem van fent adatlapomon, privibe írj ha érdekelne

Sziasztok. 21eves sportos srac vagyok. Pest kozeleben pentek estere keresek parokat vagy noket. Akar fizetek is erte..
54 nejembe keresunk nagyobb jatekszert 18-30 ev kozott
Sziasztok!
Akad egy jó Milf pesten egy fiatal srácnak esetleg?
Akad egy jó Milf pesten egy fiatal srácnak esetleg?
Ismerkedni szeretnék veletek ha nem okoz gondott!
186 cm magas
95 kg
Rövid barna haj, barna szem
37 éves, borotvált, heteró magyar pasi
Utazni tudok
Köszönöm (Ez egy válasz Tert5 üzenetére (2017. 10. 24. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 24. kedd 13:49
186 cm magas
95 kg
Rövid barna haj, barna szem
37 éves, borotvált, heteró magyar pasi
Utazni tudok
Köszönöm (Ez egy válasz Tert5 üzenetére (2017. 10. 24. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok házibarátot keresünk hosszú távra... Akinek az esti órákban n gond az utazás... A többit priviben...
Sziasztok!
Hetero fiút keresünk,a hölgytag örömére.
Hetero fiút keresünk,a hölgytag örömére.
Sziasztok ma esti találkára keresünk 30 alatti fiút csak Budapest és Érd Tata kőrnyéke