Fiatal fiúcskát keresünk 3-as szexre

Sziasztok most szombaton 19 -kor gang bang party a hölgy örömére kulturált igényes pasikat keresünk,akik tudnak utazni kép csere telefonszám csere privátban a gyors ismerkedéshez .Egész estés buli!!!Nálunk nem vagyunk kamusok komolyan gondoljuk!!!
Sziasztok nyiregyhaza?
Jó duma 24 évesen két egyetem,több külföldi cég képviselöje ,,,persze fotó azért nincs ,,,de,hogy az ágyban ,esetleg méret amire már ugrana az éret nő ,az nincs.Pedig ez az oldal ezért van
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 27. kedd 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 27. kedd 17:46
Törölt felhasználó (1969222)

Sziasztok ti drága Hölgyek!
Zsombor vagyok, egy 24 éves mérnök srác, jelenleg több külföldi céget képviselek itthon. Nagyon szeretnék megismerkedni egy nálam idősebb hölggyel, akivel egy jó vacsora/borozás, hosszas beszélgetés után akár még a szex is megtörténhetne, amennyiben szimpatikusak vagyunk egymásnak!
Kérlek titeket írjatok, vagy jelöljetek be, mivel az anonimitásom megtartása miatt kénytelen vagyok egy képet sem megosztani publikusan...
Üdv.:
Zsombor
Zsombor vagyok, egy 24 éves mérnök srác, jelenleg több külföldi céget képviselek itthon. Nagyon szeretnék megismerkedni egy nálam idősebb hölggyel, akivel egy jó vacsora/borozás, hosszas beszélgetés után akár még a szex is megtörténhetne, amennyiben szimpatikusak vagyunk egymásnak!
Kérlek titeket írjatok, vagy jelöljetek be, mivel az anonimitásom megtartása miatt kénytelen vagyok egy képet sem megosztani publikusan...
Üdv.:
Zsombor
Sziasztok!
22 éves egyetemista srác kényeztetne idősebb igényes hölgyeket Debrecen és környékén.
Írj ha felkeltettem az érdeklődésedet!
nagyo699@gmail.com
22 éves egyetemista srác kényeztetne idősebb igényes hölgyeket Debrecen és környékén.
Írj ha felkeltettem az érdeklődésedet!
nagyo699@gmail.com
Sziasztok!Gyula környékéröl pasit keresünk csak emailra válaszolunk arc és intimképet kérünk.Péntek,szombat,vasárnapra utazni tudj. alkalmi8284@gmail.com
Érett nőt lesnék most kamerába! Fiatal srác
Vicces ez a rengeteg, saját bevallása szerint szupermen pasi csak azt nem értem, ha annyira tuti pasi, akkor mi fenét keres itt és ír minden helyen.
Sziasztok. 35 éves pasi vagyok. hölgyet vagy párt ma esti találkozóra. Helyem Veszprém környékén van. Ha kell hozlak és viszlek. vpnorbi@freemail.hu
Keresünk a környékből kisebb létszámú házibulit, Párokat-Lányokat esetleg fiatal jó farkú fiúkat lehetőleg hellyel rendelkezőt!!
Sziasztok ti drága Hölgyek!
Üdv.:
Zsombor
Üdv.:
Zsombor
Fiatal, egyetemista srácként szívesen ismerkednék lányokkal, párokkal.
Egerben valaki? Írjatok bátran.
Sziasztok!
Bevállalós hölgyet keresek akit nem riaszt vissza a természet :P Normális srác vagyok....
(Levél - Kép - Találkozás)
Bevállalós hölgyet keresek akit nem riaszt vissza a természet :P Normális srác vagyok....
(Levél - Kép - Találkozás)
Sziasztok!
Győr-Moson-Sopron vagy Vas megyei hölgyet (esetleg hetero alapon párt) keresek, aki bevezetne a szex rejtelmeibe. Én egy 20 éves szűz srác vagyok.
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, várom a jelentkezésedet itt vagy Skypeon: bzsoltika5
Puszi!
Győr-Moson-Sopron vagy Vas megyei hölgyet (esetleg hetero alapon párt) keresek, aki bevezetne a szex rejtelmeibe. Én egy 20 éves szűz srác vagyok.
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, várom a jelentkezésedet itt vagy Skypeon: bzsoltika5
Puszi!
Sziasztok!
Csatlakoznék párhoz, vagy hölgyhöz ma. Nagyméretű, helyes srác vagyok
Csatlakoznék párhoz, vagy hölgyhöz ma. Nagyméretű, helyes srác vagyok
sziasztok párt keresek pesten helym van 14. keruletbe de utazni is tudok 28 é srác vagyok irj privit

Sziasztok gyula környékéröl keresünk arc/intim képet kérünk ma vagy holnapra. alkalmi8284@gmail.com
Sziasztok. 35 éves pasi vagyok. Veszprém, Balatonalmádi, Balatonfüzfő és környékén keresek hölgyet vagy párt esti találkozóra a mai napra. Helyem van. vpnorbi@freemail.hu
Sziasztok! Balatonról keresek hölgyet és párt ismerkedni!