Keresünk a környékből kisebb létszámú házibulit, Párokat-Lányokat esetleg fiatal jó farkú fiúkat lehetőleg hellyel rendelkezőt!!
Sziasztok ti drága Hölgyek!
Zsombor vagyok, egy 24 éves mérnök srác, jelenleg több külföldi céget képviselek itthon. Nagyon szeretnék megismerkedni egy nálam idősebb hölggyel, akivel egy jó vacsora/borozás, hosszas beszélgetés után akár még a szex is megtörténhetne, amennyiben szimpatikusak vagyunk egymásnak!
Kérlek titeket írjatok, vagy jelöljetek be, mivel az anonimitásom megtartása miatt kénytelen vagyok egy képet sem megosztani publikusan...
Üdv.:
Zsombor
Zsombor vagyok, egy 24 éves mérnök srác, jelenleg több külföldi céget képviselek itthon. Nagyon szeretnék megismerkedni egy nálam idősebb hölggyel, akivel egy jó vacsora/borozás, hosszas beszélgetés után akár még a szex is megtörténhetne, amennyiben szimpatikusak vagyunk egymásnak!
Kérlek titeket írjatok, vagy jelöljetek be, mivel az anonimitásom megtartása miatt kénytelen vagyok egy képet sem megosztani publikusan...
Üdv.:
Zsombor
Fiatal, egyetemista srácként szívesen ismerkednék lányokkal, párokkal.
Egerben valaki? Írjatok bátran.
Sziasztok!
Bevállalós hölgyet keresek akit nem riaszt vissza a természet :P Normális srác vagyok....
(Levél - Kép - Találkozás)
Bevállalós hölgyet keresek akit nem riaszt vissza a természet :P Normális srác vagyok....
(Levél - Kép - Találkozás)
Sziasztok!
Győr-Moson-Sopron vagy Vas megyei hölgyet (esetleg hetero alapon párt) keresek, aki bevezetne a szex rejtelmeibe. Én egy 20 éves szűz srác vagyok.
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, várom a jelentkezésedet itt vagy Skypeon: bzsoltika5
Puszi!
Győr-Moson-Sopron vagy Vas megyei hölgyet (esetleg hetero alapon párt) keresek, aki bevezetne a szex rejtelmeibe. Én egy 20 éves szűz srác vagyok.
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, várom a jelentkezésedet itt vagy Skypeon: bzsoltika5
Puszi!
Sziasztok!
Csatlakoznék párhoz, vagy hölgyhöz ma. Nagyméretű, helyes srác vagyok
Csatlakoznék párhoz, vagy hölgyhöz ma. Nagyméretű, helyes srác vagyok
sziasztok párt keresek pesten helym van 14. keruletbe de utazni is tudok 28 é srác vagyok irj privit

Sziasztok gyula környékéröl keresünk arc/intim képet kérünk ma vagy holnapra. alkalmi8284@gmail.com
Sziasztok. 35 éves pasi vagyok. Veszprém, Balatonalmádi, Balatonfüzfő és környékén keresek hölgyet vagy párt esti találkozóra a mai napra. Helyem van. vpnorbi@freemail.hu
Sziasztok! Balatonról keresek hölgyet és párt ismerkedni!
bukkake is mehet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 21. szerda 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 21. szerda 08:08

Törölt felhasználó (1385692)

Pénteken a Tik-Tak ban leszünk Gyertek!!!!!-Minnel több pasi annál jobb
Sziasztok! Lehet még csatlakozni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 23. péntek 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 23. péntek 09:14

Törölt felhasználó (1175052)

Sziasztok! Ma kora estére keresünk hasonló beállítottságú játszótársakat párok - potens pasik személyében akik eltöltenének pár kellemes órát velünk és jó mérettel rendelkező házibarátunkkal!
Drága Hölgyem, hívjon meg vacsorára és nem bánja meg
(Budapest, belváros, AB vércsoportú táplálkozás)

(Budapest, belváros, AB vércsoportú táplálkozás)

32eves nyiregyhazi fiatember vagyok..nyiregyhazi hellyel rendelkezö holgyekkel ismerkenek..oralisan kielégiteni..kenyesztetni..laju85@citromail.hu cimem..irjatok sziasztok.
Sziasztok!
Idősebb hölggyel ismerkednék Győr vagy közelében
Fiatal normális pasi vagyok...
Idősebb hölggyel ismerkednék Győr vagy közelében

Sziasztok! Ma kora estére keresünk hasonló beállítottságú játszótársakat párok - potens pasik személyében akik eltöltenének pár kellemes órát velünk és jó mérettel rendelkező házibarátunkkal!
Most hetvegen, szombat-vasarnapra (estekre is) keresek kortol fuggetlenul partnert. Helyem sajnos nincs, de utazni tudok. Vagy, ha valakinek van egyeb otlete csak mondja.

Sziasztok,kevés szabadidőm kellemes eltöltésére keresek társat kortól függetlenül.
Érett nőt néznék! Egy fiatal srác