Raksz fel linket hozzá? :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 07. kedd 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 07. kedd 16:26
Törölt felhasználó (1613082)

Kizárólag idős bevállalós hölgyeket keresek !!! Az eddig legidősebb párom 83 éves volt. tettem is fel videót Róla !!!
nagyobb meretu fiatal fiuval meg dugatnam a 52 eves nejem Györ !
Ha van itt olyan érett nő aki kedveli a fiatal fiúkat akkor írjon nyugodtan. Pest környékéről elsősorban.
Sziasztok!
Idősebb hölgyet, párt keresnék Csongrád megyéből.Én 34 éves srác vagyok.
Idősebb hölgyet, párt keresnék Csongrád megyéből.Én 34 éves srác vagyok.
Érdekelne a dolog! Szeretném tudni hogy mi lenne az elképzelésetek ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 07. kedd 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 07. kedd 07:24
Törölt felhasználó (1130862)

Sziasztok!
Férfit keresünk hármashoz,kizárólag a hölgytag örömére.
Kizárólag idős bevállalós hölgyeket keresek !!! Az eddig legidősebb párom 83 éves volt. tettem is fel videót Róla !!!
Az érett 40-es nők a gyengéim...ha neked a 20-as évek eljén járó fiúk....akkor várom leveled...
Sziasztok!Ha netán szolló pasi is oké én benne vagyok .Sajnos párom nincs de próbálkozom.
(Ez egy válasz Dawszi üzenetére (2017. 03. 07. kedd 06:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 07. kedd 06:13

Sziasztok! duci kisgyermekes hpár vagyunk ls 50 év feletti párokat keresünk közös hancúrozáshoz! Alkat nem számít! enyhe bi ok
Sziasztok!
Sziasztok! duci kisgyermekes hpár vagyunk ls 50 év feletti párokat keresünk közös hancúrozáshoz! Alkat nem számít! enyhe bi ok
Sziasztok.40 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.Szivesen ismerkednék idősebb hölgyel vagy párral.Vastag farkam van.Irjatok üzit.Köszi
Sziasztok!Nyìregyhàzàn szívesen meglàtogatnèk a lakàsàn egy elhanyagolt vagy magànyos egyedül èlö hölgyet.Kortól függetlenül keress bàtran!
Kecskemét és környékén keresek és 100 Km körzetben utazok ha kell
Ez időszakos szokott lenni, pár hét után annyim van, hogy csak győzd nyelni
Sok sikert és sok-sok spermát kívánok Neked Tündérke!
(Ez egy válasz gangbang 50-es üzenetére (2017. 03. 05. vasárnap 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 05. vasárnap 11:24

Sziasztok...Extrem mennyiségű ondóval rendelkező pasikat keresünk...
Szia irtam űzenetet.
(Ez egy válasz gangbang 50-es üzenetére (2017. 03. 05. vasárnap 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 05. vasárnap 11:24

Párokat és hölgyeket keresünk
Sziasztok!
Fiatal, és tapasztalatlan debreceni férfi vagyok, magára igényes nőkkel, lányokkal ismerkednék, a kor nem akadály, ugyanakkor az ápoltság, és igényesség fontos.
Rólam több infót az adatlapomon, vagy a itt szívesen mondok: lajrobi@gmail.com
További szép napot!
Fiatal, és tapasztalatlan debreceni férfi vagyok, magára igényes nőkkel, lányokkal ismerkednék, a kor nem akadály, ugyanakkor az ápoltság, és igényesség fontos.
Rólam több infót az adatlapomon, vagy a itt szívesen mondok: lajrobi@gmail.com
További szép napot!
Győrben ma valaki?
Sziasztok! 26 éves, vékony alkatú, de vastag szerszámú fiú vagyok, és a jövő hét bármelyik hétköznapjára, napközbenre, vagy kora délutánra keresek érett hölgyet. Írjatok privát üzenetet, vagy keressetek meg a dkovacs9111 @ gmail . com címen.