Valaki ma este VÁCon?
31 éves ffi vagyok
31 éves ffi vagyok
érett hölgyet kényeztetnék, diszkréció elvárt és adott
21 éves budapesti párként keresünk lányt vagy párt

Fiatal, de tapasztalt 30-as férfi kényeztetne érettebb hölgyeket, elhanyagolt feleségeket Budapesten és Pest megyében, esetleg segítene számítógépes problémáik megoldásában is cserébe. Diszkréció adott és elvárt, nem vagyok független. Helyem nincs, de ha csak ezen múlik valahogy megoldjuk! hunterr87@gmail.com
Pàral ismerkednék csatlakoznék..én Heteró,àpolt kezdő Ffi Bpest
Hello. Már próbálkoztam nem egy levéllel de szinte soha nem jön válasz. Fiatal pasi vagyok Budapestről és hölgyekhez (esetleg párokhoz) csatlakoznék. Természetesen nem vagyok túl tapasztalt de kíváncsi és kitartó vagyok ennek fényében keresnék szexpartnert vagy szex kapcsolatot vagy ami neked szóba jöhet mindent meghallgatok. Köszi hogy elolvastad

Törölt felhasználó (811721)

Pécsi egyetemista srácot keresünk 50-es feleség rendszeres kényeztetésére
KERESEK! Csak fiatal sportos srácokat méretes fasszal, ne legyen rövid és vagy vékony. A 22 éves 21cm-es volt szeretőm akarom pótolni. 25 felett 19cm alatt ne írj.
Üdv!
Fiatal lányokat, idősebb hölgyeket kényeztetnék!
Párokhoz is csatlakoznék, és perverz játékaikhoz!
Én veszprémi vagyok, a megyéből keresném!
Ha érdekel irjatok!
Üdv
Fiatal lányokat, idősebb hölgyeket kényeztetnék!
Párokhoz is csatlakoznék, és perverz játékaikhoz!
Én veszprémi vagyok, a megyéből keresném!
Ha érdekel irjatok!
Üdv
Érett nővel ismerkednék...aki szereti a fiatal srácokat...levelezés???
Pécsi egyetemista srácot keresünk 50-es feleség rendszeres kényeztetésére
Helo érdekelne a dolog.
(Ez egy válasz parbann part üzenetére (2017. 03. 08. szerda 04:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 08. szerda 04:36

nagyobb meretu fiatal fiuval meg dugatnam a 52 eves nejem Györ !
30 éves nem független férfi kényeztetne elhanyagolt 25-45 év közötti feleségeket a kettőnk örömére. A diszkréciót maximálisan biztosítom, elvárom! Hely megoldott. 3.nak is beszállok, szintén csak a hölgy örömére. regadulttoy@gmail.com
18-án Szombaton végre úgy néz ki üres lesz a kecó!!!
Szóval tudunk fogadni PÁRT-HÖLGYET!!!
Esesetleg nagyon "JÓ" ajánlat esetén pasi is szóba jöhetne.
Kérjük csak komolyak utazni tudók keressenek a kamus mellébeszélőkből már van elég,ja és nem jó máskor 18-a SZOMBAT este!!!!!
Privátban kérnénk a megkeresést!!
Kérjük csak komolyak utazni tudók keressenek a kamus mellébeszélőkből már van elég,ja és nem jó máskor 18-a SZOMBAT este!!!!!
Ma estére keresek hölgyeket párokat

Van itt olyan hölgy aki szívesen ki próbálna egy fiatal srácot?borsod megye
18-án Szombaton végre úgy néz ki üres lesz a kecó!!!
Én veszprémi igényes férfi vagyok,fiatal lányokat, idősebb hőlgyket, párokhoz is csatlakoznék! Valós személy vagyok, és szava hihető ember!
Ha valakit érdekel irjon!
Üdv
Ha valakit érdekel irjon!
Üdv
KERESEK! Csak fiatal sportos srácokat méretes fasszal, ne legyen rövid és vagy vékony. A 22 éves 21cm-es volt szeretőm akarom pótolni. 25 felett 19cm alatt ne írj.
Fiatal de tapasztalt fiú kényeztetne érett szabad gondolkodásu hölgyet...