Sziasztok!Fehérváron keresek ma estére lányt,asszonyt,párt.Búvóhelyem van.Ápolt,kedves,kicsit szexmániás pasi vagyok,aki imád kényeztetni.Kor nem akadály,lehet duci is.Puszi privátban irjatok.
22 éves egyetemista srác keres budapesti hölgyet kötetlen kapcsolat céljából. 189 cm magas vagyok, barna szemű. Intim méretem 19cm, de az átlagnál vastagabb. Amennyiben érdekelne a dolog, írj üzenetet.
Salgótótarjánból, és környékéről keresek nő, vagy párt, szabadidőd sex partnerhez!

Sz Sz B megyében?
22 éves fiú idős hölgyel ismerkedne monor és környékéről!
Öreg picsák hol vagytok?
Akik farokra vágynak hogy minden nyílást teletöltsem.
Érett párok,asszonyok,nagyik,kiéhezett érett anyukák!
Akik farokra vágynak hogy minden nyílást teletöltsem.
Érett párok,asszonyok,nagyik,kiéhezett érett anyukák!
22 éves vékony, még szűz srácként keresek nőt vagy párt Borsod vagy Heves megyéből, illetve a környékükről. Helyem van és utazni is tudok!

hy! Fiatal 22 eves srac alkalmi partnert keres Esztergom es környeke, erett not , sexre , normal alkat 84 kg 187 cm
Sziasztok, 20 éves fiatal fiú 179 cm, 80kg érett hölgyet keres akár nem csak egyszeri alkalomra. A többit itt megtudjuk beszélni: roachkalma@gmail.com
játékos kis farok,érzéki nyelv,nagy élvezet!!!! érdekel?
Sziasztok ma szívesen csatlakoznék párhoz vagy hölgyet kényeztetnék Budapesten üdv Bandi
Pedig szívesen csatlakoztam volna :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 26. szerda 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 26. szerda 20:23
Törölt felhasználó (1058702)

Kár,hogy Pest...
22 éves fiú keres érett hölgyet monor és környékén közös élményekre!
Sziasztok, fiatal normál testalkatú srácként érett hölgy társaságát keresem a földi javak létrehozására.
#BP.

22 éves fiú idős hölgyel ismerkedne monor és környékéről!
Sziasztok. Péntek délelőtt 11 körül partnert keresnék Vác és környékéről. Párhoz is csatlakoznék. Privát üzit kérek.
Sziasztok. Péntek délelőtt 11 körül partnert keresnék Vác és környékéről. Párhoz is csatlakoznék. Privát üzit kérek.
ma délelőtt Győrben ? helyem van
Lányok nők Győrben?

Kár,hogy Pest...
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 25. kedd 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 25. kedd 18:25
Törölt felhasználó (1272802)

Sziasztok! Budapesten keresek.
Magamra igényes, rendszeresen sportoló, vékony, izmos, 25 éves egyetemista srác vagyok.Nem Pesten lakom, de a munka illetve az egyetem miatt minden nap BP-en tartózkodom.Sok extrém dolgot kipróbálnék és a szex minden formáját imádom. Legjobban a szenvedélyes orális kényeztetést, de legalább annyira szeretem adni is mint kapni.
Méretem:19/5
Magamra igényes, rendszeresen sportoló, vékony, izmos, 25 éves egyetemista srác vagyok.Nem Pesten lakom, de a munka illetve az egyetem miatt minden nap BP-en tartózkodom.Sok extrém dolgot kipróbálnék és a szex minden formáját imádom. Legjobban a szenvedélyes orális kényeztetést, de legalább annyira szeretem adni is mint kapni.
Méretem:19/5