Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párhoz csatlakoznék!

Január 28 szombati napon Egerbe leszünk welneszezni párt keresnék négyes gabajodásra esetleg fiút harmadiknak feleség kényesztetésére írj privit.
Sziasztok,
Most hétvégén valaki benne lenne kis szexben Szegeden? Kamu emberek ne írjanak, csak aki mer is találkozni! Hely kellene!
Írjatok!
Most hétvégén valaki benne lenne kis szexben Szegeden? Kamu emberek ne írjanak, csak aki mer is találkozni! Hely kellene!
Írjatok!
Párokkal, nőkkel ismerkednék.
Budapest és közvetlen környéke, csak valós, értelmes, diszkrét emberekkel..

Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Csütörtökön este párhoz csatlakoznék!

Ma 22 :00 óra után orált kedvelő nővel találkoznèk. Én 24 éves jó megjelenésű ápolt vagyok.
Érettebb holgyet kenyeztetnek vagy parhoz csatlakoznek hetero alapon valos nagy intim merettel 22cm vekony,szalkas testalkattal
Jövöhétre keresünk potens pasit pasikat feleség kényeztetésére.
Sziasztok,
Január 14-én Szegeden hivatalos vagyok egy buliba, utána azonban reggelig, sőt, akár már péntek estétől is végig szexelnék, ha akadna egy kiéhezett házigazda (szóló hölgy, pár, esetleg egy szexi travi). Értelemszerűen ha összejön a dolog, akkor ennek megfelelően (tehát visszafogottan) buliznék, és hamar "visszavonulnék" alkalmi szállásadómhoz
Igényes, harmincas, nem független pasi vagyok, 18/4 borotvált farokkal, nagy potenciával (3-4x is élvezek minimális szünetekkel egymás után). Bi is o.k., aktív vagyok.
Írjatok!
Január 14-én Szegeden hivatalos vagyok egy buliba, utána azonban reggelig, sőt, akár már péntek estétől is végig szexelnék, ha akadna egy kiéhezett házigazda (szóló hölgy, pár, esetleg egy szexi travi). Értelemszerűen ha összejön a dolog, akkor ennek megfelelően (tehát visszafogottan) buliznék, és hamar "visszavonulnék" alkalmi szállásadómhoz

Igényes, harmincas, nem független pasi vagyok, 18/4 borotvált farokkal, nagy potenciával (3-4x is élvezek minimális szünetekkel egymás után). Bi is o.k., aktív vagyok.
Írjatok!
Sziasztok! A mai este kellemes eltöltéséhez keresünk hellyel rendelkező párt - fiút ! Budapest - Pest megye.
Sziasztok!Párral ismerkednék csatlakoznék a hölgy örömére 3.nak.Én ápolt,diszkrét,átlagos, normális férfi vagyok.Nézzétek meg adatlapom és ha szimpatikus vagyok várom üzeneteket végre egy pártol...
Terhes hölgyet kenyeztetnek,vagy esetleg elhanyagolt hölgyeket.Keress batran !
Sziasztok csajok kellemes idő töltésre keresek hölgyet lányt haza rendelkezem és ígérem nem fogod meg bánni gyere élvezük együtt az estét vagy a napot :P skypom Szepesi. geri vegyél fell és ismerj meg Miskolci vagyok
Imádom a nálam idősebb nőket a telt nőket pedig főként...az a gyengém :P
ha érdekel egy fiatal srác közeledése akkor írj bátran és összefuthatunk kölcsönös színpátia esetén
Magamról előjáróban csak annyit hogy :Kedves mosolygós srác vagyok jelenleg Békéscsabán tanulok hétvégén pedig szeghalmon tartózkodom és egy igazi NŐRE vágyom
ha érdekel egy fiatal srác közeledése akkor írj bátran és összefuthatunk kölcsönös színpátia esetén

Magamról előjáróban csak annyit hogy :Kedves mosolygós srác vagyok jelenleg Békéscsabán tanulok hétvégén pedig szeghalmon tartózkodom és egy igazi NŐRE vágyom

Kálló környékéről keresek vagy esetleg Hatvanban 23 éves pasi vagyok
Győrben ma?Egyedül vagyok és félek smile
Lányok,Anyukák gyertek megvigasztalni!!!
Lányok,Anyukák gyertek megvigasztalni!!!
Fejér megyében ill bizonyos távolságon belül környezőekben is keresek,hölgyet,párt mindkét félnek de csak aktív félként,shemale ill cd,bi igazán nőies,női rucis borotvált srácot .Adatlapot olvass és a többit privátban.
Sziasztok! Hölgyet, párt keresek kellemes időtöltésre Bp és Pest megye keleti részéről. Az adatlapomon ŕeszletes bemutatkozást találtok.
Jól szituált budapesti férfiként keresném olyan főleg 45 feletti hölgyek társaságát akik szívesen töltenének akár beszélgetéssel is időt velem , hogy színesebbé tehessük egymás hétköznapjait. Szimpátia esetén termesztésen bármi alakulhat

Sziasztok!
22éves pasiként keresném tőlem idősebb hölgy partneremet, kölcsönös örömszerzés céljából.
Ha esetleg kapcsolatban van, az még dobna az izgalom faktoron....
22éves pasiként keresném tőlem idősebb hölgy partneremet, kölcsönös örömszerzés céljából.
Ha esetleg kapcsolatban van, az még dobna az izgalom faktoron....