24 éves sportos srác ismerkedni idősebb hölgyekkel, én fejér megyei vagyok, de tudok utazni. Ha felkeltettem az érdeklődésed, írj privát üzenetet.
Privát üzenet?
(Ez egy válasz gisze50 üzenetére (2016. 12. 31. szombat 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Írtam üzit.
(Ez egy válasz gisze50 üzenetére (2016. 12. 31. szombat 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, miért ne. Az adatlapod hiányos, vagy humoros?
Szia!
Ismerkedés? (Ez egy válasz gisze50 üzenetére (2016. 12. 31. szombat 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 31. szombat 20:05
Ismerkedés? (Ez egy válasz gisze50 üzenetére (2016. 12. 31. szombat 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Csinosnak mondott, elkötelezett, 50-es hölgyként várom ápolt,. átlagos, szimpatikus férfi jelentkezését.
Szia
(Ez egy válasz Janitdi üzenetére (2016. 12. 31. szombat 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 31. szombat 17:29

Sziasztok!Párral ismerkednék csatlakoznék a hölgy örömére 3.nak.Én ápolt,diszkrét,átlagos, normális férfi vagyok.Nézzétek meg adatlapom és ha szimpatikus vagyok várom üzeneteket végre egy pártol...
most ráérö pár ?
Győr. Helyem ritkán van inkább én utaznék, Tudsz fogadni?
(Ez egy válasz gisze50 üzenetére (2016. 12. 31. szombat 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem lényeges. Utazni tudok. Te honnan vagy?
szia. honnan vagy?
(Ez egy válasz gisze50 üzenetére (2016. 12. 31. szombat 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 31. szombat 20:05

Csinosnak mondott, elkötelezett, 50-es hölgyként várom ápolt,. átlagos, szimpatikus férfi jelentkezését.
Sziasztok!Párral ismerkednék csatlakoznék a hölgy örömére 3.nak.Én ápolt,diszkrét,átlagos, normális férfi vagyok.Nézzétek meg adatlapom és ha szimpatikus vagyok várom üzeneteket végre egy pártol...
3ker, 21 éves vagyok, alkalmi sex kapcsolatot keresek

Sziasztok!!hölgyet keresek szexhez meg ma!!!!fejer megye
Szilveszter estére keresünk max 20 év körüli fiatal fiút a feleség örömére.
18cm?párt,nöt?
Sziasztok!
20 éves, ápolt, budapesti srác vagyok.
Alkalmi, valamint hosszú távra is keresek hölgyeket, akik szeretik a fiatal srácokat
képet természetesen tudok küldeni.
20 éves, ápolt, budapesti srác vagyok.
Alkalmi, valamint hosszú távra is keresek hölgyeket, akik szeretik a fiatal srácokat

képet természetesen tudok küldeni.
Sziasztok smile ... 22 éves férfi keresi szex partnerét akár alkalmi vagy hosszú távra .. képeker róllam találsz adat lapomon smile
Autóval és viszonylagos szabadidővel rendelkező normális férfi vagyok aki kalandot keres elsősorban Pesten. Üzenetben várom a hasonló gondolatokat hölgy tagoktól

Sziasztok szilveszter este szopatnék csajt gyöngyösön