Sziasztok!Párral ismerkednék csatlakoznék a hölgy örömére 3.nak.Én ápolt,diszkrét,átlagos, normális férfi vagyok.Nézzétek meg adatlapom és ha szimpatikus vagyok várom üzeneteket..
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párral ismerkednék!!!

Kedden (ma
) este fuvaroznék Budapestről pest megyébe hölgy utitársat! Priviben várlak

Sziasztok ! smile Szegden keresek hölgyeket szexre vagy bármire ! Kor nem számít !!! smile
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Kedden este párral ismerkednék!

Fiatal pasi vagyok és kedvelem az idősebb, érett nőket. Izgalmasnak találnék egy ilyen kapcsolatot! Napközben ráérek, 18. kerületben van helyem. Nem baj, ha kapcsolatban vagy, ha szeretnéd kipróbálni egy figyelmes fiatal fiúval keress meg!
Nemdohányzók előnyben.

Ma délután szívesen találkoznék lányokkal egy kis kalandra kecskeméten idősebbek előnyben!
Várom a leveled!
Várom a leveled!
mára keresnék olyan nőt hölgyet aki szereti ha orálisan kényeztetik ... irj privátba
(Komárom E.m.)
(Komárom E.m.)
SZILVESZTERre csatlakoznék idősebb magányos hölgyekhez
ha te vagy az kire illik a leírás akkor ismerkedjünk ... puszi
ha te vagy az kire illik a leírás akkor ismerkedjünk ... puszi
Sziasztok!
Budapesten és környékén keresném idősebb partneremet, mindenféle kellemes szexkalandra. Én 22 éves vagyok, első körben olyan 35-40 körül gondolkoznék...
Részleteket privátban, képeket találtok rólam az adatlapjaimon.
Budapesten és környékén keresném idősebb partneremet, mindenféle kellemes szexkalandra. Én 22 éves vagyok, első körben olyan 35-40 körül gondolkoznék...
Részleteket privátban, képeket találtok rólam az adatlapjaimon.

Sziasztok! Budapesten keresek idősebb nőket.
Magamra igényes, rendszeresen sportoló, vékony, izmos, 25 éves egyetemista srác vagyok. Régóta az érettebb nők a gyengéim, van már tapasztalatom és imádlak Titeket.
Ha esetleg szimpatikus vagyok, kérlek írjatok!
Üdv,Ádám
Magamra igényes, rendszeresen sportoló, vékony, izmos, 25 éves egyetemista srác vagyok. Régóta az érettebb nők a gyengéim, van már tapasztalatom és imádlak Titeket.
Ha esetleg szimpatikus vagyok, kérlek írjatok!
Üdv,Ádám
Sziasztok hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék Budapest 31 éves sportos testalkatú jóképű férfi vagyok van olyan hölgy vagy pár aki komolyan gondoloja és találkozozna is üdv Bandi
Sziasztok.Érett hölgy(40+) titkos diszkrét szeretője lennék.
25 éves ápolt ápolt jó modorú ffi vagyok.
25 éves ápolt ápolt jó modorú ffi vagyok.
Sziasztok! 25 éves kedves, ápolt pasi vagyok Gödöllőröl, holnapi nap csatlakoznék párhoz vagy lányhoz, utazni tudok, ha érdekellek, képeimhez megadom a hozzáférést, privibe írj légyszíves.
Köszönöm hogy megnézted
Köszönöm hogy megnézted

Sziasztok!
Nagykanizsa és környékéről keresek partnereket! Keressetek bátran.
barmire07@citromail.hu
Nagykanizsa és környékéről keresek partnereket! Keressetek bátran.
barmire07@citromail.hu
Sziasztok érett hölgyet keresek közös örömökre monor és környékén!
Érett hölgyike társaságát élvezném. (fiú vagyok)
Sziasztok! 25 éves kedves, ápolt pasi vagyok Gödöllőröl, holnap találkoznék párral vagy lánnyal minden jóra
utazni tudok, képemhez megadom a hozzáférést ha kéred,ha érdekelnélek, privibe írj légyszi

Sziasztok
Két ápolt, igényes, győri odaadó pasi keres csajt vagy lehetőség szerint párt, minden jóba és megoldásban benne vagyunk ha valakinek felkeltettük az érdeklődését kérlek privátba jelentkezek.
Köszönöm szépen és további kellemes időtöltést mindenkinek
Két ápolt, igényes, győri odaadó pasi keres csajt vagy lehetőség szerint párt, minden jóba és megoldásban benne vagyunk ha valakinek felkeltettük az érdeklődését kérlek privátba jelentkezek.
Köszönöm szépen és további kellemes időtöltést mindenkinek

*Pár vagy lány jelentkezését várom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 11. vasárnap 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 11. vasárnap 15:52

Törölt felhasználó (830241)

Sziasztok!
Titkos szexkapcsolatot keresek magamnak Székesfehérváron vagy közvetlen környékén. Nem vagyok időmilliomos, így olyan pár jelentkezését várom, akik szexelni akarnak és nem estéken át beszélgetni!
Írhatnék ide regényt is, de akinek kell, az úgyis írni fog és megismer levélben!
ramiz
Titkos szexkapcsolatot keresek magamnak Székesfehérváron vagy közvetlen környékén. Nem vagyok időmilliomos, így olyan pár jelentkezését várom, akik szexelni akarnak és nem estéken át beszélgetni!
Írhatnék ide regényt is, de akinek kell, az úgyis írni fog és megismer levélben!

ramiz