nővel vagy párral ismerkednék ma estére szegeden

Zala vagy a környező megyékben keresnèk hölgyet, vagy párhoz csatlakoznék hetero alapon. Szeretem az érettebb korosztályt, amihez kellő tapasztalattal is rendelkezem. Átlagos testalkatom és az átlagnál nagyobb (18/5) intim méretem van. Esetleges válaszokat vagy itt privátban vagy a pocakos1983@gmail.com e-mail címre várnék.
22 éves, sportos, jómódú, diszkrét, ápolt egyetemista srácként keresem álmaim MILF-ét, kölcsönös örömszerzés céljából.
Diszkréció adott, autóm van, az utazás nem gond.

Diszkréció adott, autóm van, az utazás nem gond.
22 éves fiú keres érett hölgyet közös öröm szerzésre monor es környékén.

Sziasztok 40 feleti holgyet vagy 40 feleti part keresnek minden jora
Vannak még itt létező, valós emberek?? kezdem azt hinni hogy mindenki csak online létezik... 3-3 csak e-mailezni szeretett volna szerintem, mert h nem találkoztunk végül... én hiába vártam.. meg próbálom megint. 23 éves pesti sportos nyitott srác vagyok, várom a leveled!
Imádom a nálam idősebb nőket a telt nőket pedig főként...az a gyengém :P
ha érdekel egy fiatal srác közeledése akkor írj bátran
és összefuthatunk kölcsönös színpátia esetén
Magamról előjáróban csak annyit hogy :Kedves mosolygós srác vagyok jelenleg Békéscsabán tanulok és egy igazi NŐRE vágyom
ha érdekel egy fiatal srác közeledése akkor írj bátran

Magamról előjáróban csak annyit hogy :Kedves mosolygós srác vagyok jelenleg Békéscsabán tanulok és egy igazi NŐRE vágyom

Izmos 28 éves srác vagyok. Skype lányok? (Csak lányok vagy pár) Skype nevem: ts.szerver2015
20 éves egyetemista srác játszótársat keres...ha gondolod írj
Sziasztok!
25 éves vagyok és idősebb hölgyek, asszonyok társaságát keresem. Akár alkalmi de akár rendszeres találkozások is szóba jöhetnek. A diszkréció adott és elvárt. Írj bátran ha magényos vagy!
25 éves vagyok és idősebb hölgyek, asszonyok társaságát keresem. Akár alkalmi de akár rendszeres találkozások is szóba jöhetnek. A diszkréció adott és elvárt. Írj bátran ha magényos vagy!
Sziasztok!
28 éves budapesti srác vagyok. Idősebb hölgyeket kényeztetnék. Nyalni szeretek
Helyem nincs egyenlőre. Keressetek bátran!
28 éves budapesti srác vagyok. Idősebb hölgyeket kényeztetnék. Nyalni szeretek

Sziasztok!
Debreceni huszonéves férfiként igényes nőt keresek élményekben gazdag kapcsolatra. Főleg hosszabb távra terveznék, de majd meglátjuk. Pár információt találsz rólam az adatlapomon, de a beszélgetés híve vagyok. Ha bármi kérdésed van, itt megtalálsz.
Debreceni huszonéves férfiként igényes nőt keresek élményekben gazdag kapcsolatra. Főleg hosszabb távra terveznék, de majd meglátjuk. Pár információt találsz rólam az adatlapomon, de a beszélgetés híve vagyok. Ha bármi kérdésed van, itt megtalálsz.

22 éves fiú keres érett hölgyet közös öröm szerzésre monor és környékén!
Sziasztok!
22éves, ápolt, intelligens, sportos srác vagyok.
Idősebb MILF hölgyet keresnék, hátha tud mit kezdeni az energiámmal.
22éves, ápolt, intelligens, sportos srác vagyok.
Idősebb MILF hölgyet keresnék, hátha tud mit kezdeni az energiámmal.

22 éves fiú keres érett hölgyet közös öröm szerzésre monor és környékén!
22éves fiu keres érett hölgyet monor és környékén!
Sziasztok 50 es vagy 50 feleti nöt kényesztetnék alkat nem számit csak a higénia én heves megyei gyöngyösi vagyok üzenetben várom a választ!!!

Sziasztok! Baranyában keresek érett hölgyet! Várlak!

Sziasztok 24 eves pest megYei pasikent keresek nalam idosebb noket, parokat alkattol fuggetlenul