KERESEK !!kizárólag TŐLEM FIATALABB PEST MEGYEI HETERÓ FÉRFIT . NE DOHÁNYOZZON LEGYEN ADATLAPJA . LEGYEN MOBILIS , NORMÁLIS ÉRTELMI ÉS ÉRZELMI SZINTJE . EGY ÉJSZAKÁS KALANDOR NEM ÉRDEKEL SZERETŐT KERESEK MINŐSÉGI EGYÜTTLÉTEKHEZ . KÉPCSERE VIBEREN . VGY EMAILEN mrs2016@citromail.hu TALI UTÁNA . CSAK AZ ÍRJON AKI TETTRE KÉSZ. TÖBBI RÉSZLET AZ ADATLAPOMON . Remélem mindenki megtalálja akit keres. sok sikert
Érzéki hölgy személyében keresm sexpartnerem. Arc és egész alakos fotóval várom üzeneted a seximado73@freemail.hu mail címre.
Sziasztok akár idöseb hölgyet vagy párt keresek a nö örömére én 36 éves nagy intimel rendelkezek gyöngyösi vagyok csak valos párok vagy nök keresenek!!
22éves fiú keres érett hölgyet monor és környékén kor nem számít!

Törölt felhasználó (874617)

Megismerkednék kedves szolíd,vastag méretű fiúval,,fontos hogy tudj utazni Pestmegyébe,és legyen esti szabadidőd!Csinos izgalmas húsos csiklójú szexi izgató nő vagyok!Írj mielőbb telszámmal!

hölgyet kényeztetnék orálisan helyem van kor alkat mellékes
35 éves, értelmes és persze potens férfiként kellemes negyvenes, budapesti háziasszonnyal ismerkednék !!
Szia Silvertouch, sztem ismerkedhetnénk, amit leírtál annak megfelelek. Csakis igényesen ,ugyanakkor forrón ismerkednék Bp-ről és Pest megyéből . sztem privin folytassuk ha van kedved ismerkedni.
Laci (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 06. vasárnap 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 06. vasárnap 20:29
Laci (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 06. vasárnap 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (874617)

Megismerkednék kedves szolíd,vastag méretű fiúval,,fontos hogy tudj utazni Pestmegyébe,és legyen esti szabadidőd!Csinos izgalmas húsos csiklójú szexi izgató nő vagyok!Írj mielőbb telszámmal!
Sziasztok jóképű fiatal srácként keresek nőt, vagy párt sexhez! Salgótarján és környékéről!
Sziasztok! Feleséget kényeztetnék Csongrád megyében! 30as sportos ffi
Szia 26 éves BP. Srác vagyok párok ; hölgyek társaságra szomjazom
ma este hölgyet kényeztetnék :P
Sziasztok!
28 éves budapesti srác vagyok. Idősebb hölgyeket kényeztetnék. Nyalni szeretek
Keressetek bátran!
28 éves budapesti srác vagyok. Idősebb hölgyeket kényeztetnék. Nyalni szeretek

Szia! Írtam üzit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 04. péntek 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 04. péntek 08:21

Törölt felhasználó (1467212)

Fényképek nélkül (Kitakart arccal) hogyan szeretnétek ismerkedni ???????????????
Üresjárat ..................
Fényképek nélkül (Kitakart arccal) hogyan szeretnétek ismerkedni ???????????????
Sziasztok
Ma napközben elhanyagolt feleségeket vagy kiéhezett lányokat kefélnék ,esetleg párhoz csatlakoznék nézőnek . Budapest előnyben. Utazni tudok.29 éves hetero srác 18 as intim mérettel.
Ma napközben elhanyagolt feleségeket vagy kiéhezett lányokat kefélnék ,esetleg párhoz csatlakoznék nézőnek . Budapest előnyben. Utazni tudok.29 éves hetero srác 18 as intim mérettel.
Szegeden 30 év feletti hölggyel ismerkednék, maximális diszkréció mellett. mayer89@freemail.hu
Sziasztok! 25 éves kedves, ápolt pasi vagyok Gödöllőröl, Csütörtök vagy Pénteken csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz, képem van fent, ha érdekel megadom a hozzáférést, kor nem számít, csak ápoltság, minden jóba benne vagyok, utazni tudok.
ha érdekelne privibe írj légyszi
ha érdekelne privibe írj légyszi