KERESEK !!kizárólag TŐLEM FIATALABB PEST MEGYEI HETERÓ FÉRFIT . NE DOHÁNYOZZON LEGYEN ADATLAPJA . LEGYEN MOBILIS , NORMÁLIS ÉRTELMI ÉS ÉRZELMI SZINTJE . EGY ÉJSZAKÁS KALANDOR NEM ÉRDEKEL SZERETŐT KERESEK MINŐSÉGI EGYÜTTLÉTEKHEZ . KÉPCSERE VIBEREN . TALI UTÁNA . CSAK AZ RJON AKI TETTRE KÉSZ.
Ma este középkorú ,idősebb nőt ,anyukát kényeztetnék !
Baranya megye, Pécs, és Siklós környéke !

Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párral ismerkednék!

keresem idősebb partnerem egy 20 éves srác..
20 éves egyetemista srác keres nőket minden jóra ha érdekellek írj
Autós kalandhoz keresek hölgyet a mai napra Bp-n. Méretgarancia
puszika

sziasztok! 24 éves srác 183cm/70kg keres hölgyet webkam szexhez ha van kedved írj itt az oldalon vagy ide
: ser24@citromail.hu

Sziasztok!
Csütörtökre, péntekre vagy szombatra keresek hölgytársaságot Egerben. 21 éves vagyok, párok nem érdekelnek, helyem van senki sem fog minket zavarni, autóm van, Korombeliek is érdekelnek, de régóta vágyom arra, hogy kipróbáljam a szexet egy nálam jóval idősebb nővel is (30-60).
Csütörtökre, péntekre vagy szombatra keresek hölgytársaságot Egerben. 21 éves vagyok, párok nem érdekelnek, helyem van senki sem fog minket zavarni, autóm van, Korombeliek is érdekelnek, de régóta vágyom arra, hogy kipróbáljam a szexet egy nálam jóval idősebb nővel is (30-60).
Ismerkednék alkalmi szexkapcsolatra növel vagy páral., Veszprémi 29-áves igényes srác vagyok!!!!
Olyanok irjanak akik komolyan is gondolják!!!
Olyanok irjanak akik komolyan is gondolják!!!
egyetemista srác keress hölgyet
játékos kis farok,érzéki nyelv,nagy élvezet!
Sziasztok!
Hosszútávú alakalmi szex kapcsolatra keresek egy hölgyet max 35 éves korig. Szimpátia számomra nagyon fontos!
Ami még fontos hogy Győr közeli legyél és legyen helyed. Ha megismernél írj egy levelet egy mosolygós jelel
Üdv: Isti
Hosszútávú alakalmi szex kapcsolatra keresek egy hölgyet max 35 éves korig. Szimpátia számomra nagyon fontos!
Ami még fontos hogy Győr közeli legyél és legyen helyed. Ha megismernél írj egy levelet egy mosolygós jelel

Üdv: Isti
Ma tali Hatvan és környéke valaki valakik
hölgyet keresek bármilyen korosztályból ha érdekellek írj
Ma estére keresek egy hölgyet Győrben max 45 éves korig! Akinek van kedve megismerkedni egy fiatal 25 éves sráccal

Zala megyében ismerkednék hölgyel vagy párral hetero alapon. Kellő tapasztalattal, kitartással és az átlagnál nagyobb intim mérettel rendelkező, önmagára és környezetére igényes 33 éves pasi vagyok.
Sziasztok!Párral,hölggyel ismerkednék csatlakoznék szívesen..én ápolt,átlagos szolid Férfi (heteró)Bp.üzit privátba
Füzesgyarmati 20 éves kedves mosolygós srác hölgyekkel ismerkedne alkalmi vagy tartós szexcéljából. 50 éves körig

hölgyekkel ismerkednék bármilyen korosztályból 20 éves srác..
Idősebb hölgyekkel ismerkednék, Pest megyében