Sziasztok!
Idősebb hölgyeket kényeztetnék, főleg nyalni szeretek
Idősebb hölgyeket kényeztetnék, főleg nyalni szeretek

Érett Hölgyekkel ismerkednék szexkalandozás céljából.

A találkozáshoz is kellő bátorsággal rendelkező srácokat keresünk,14-15-16.ra.Csak fotóval és 100km-en belül legyél.
Sziasztok!Párral ismerkednék csatlakoznék szívesen..én ápolt,átlagos szolid Férfi (heteró)Bp.üzit privátba.
Sziasztok!
Keresek egy diszkrét nőt hosszútávra, akivel jól érezhetjük egymást . Ha fel keltettem érdeklődésedet, akkor írj PRIVÁTBAN!!! Helyem van.
Üdv
Zoli

Keresek egy diszkrét nőt hosszútávra, akivel jól érezhetjük egymást . Ha fel keltettem érdeklődésedet, akkor írj PRIVÁTBAN!!! Helyem van.
Üdv
Zoli
Sziasztok ma estére keresek párt , lányt/nőt, Pécstől nem messze hellyel rendelkező 26 éves pasi vagyok ! Csak utazni tudók keressenek !
Valakinek lenne kedve csak finom témákrol beszélgetni?
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párral ismerkednék!

Sziasztok!Párral,hölggyel ismerkednék csatlakoznék szívesen..én ápolt,átlagos szolid Férfi (heteró)Bp.üzit privátba.

Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Csütörtök este párral ismerkednék!

Középkorú házaspár,, keres 3 as szexre biszex pasit Vp megyéből.Privátba irj CSAK VESZPRÉM megye !
rérö pár most autos,szabadtéri kalandra?fejér megye..levelet.18cm
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Csütörtök este párral ismerkednék!

Sziasztok! 25 éves kedves, ápolt pasi vagyok Gödöllőröl, Szerdán csatlakoznék párhoz illetve hölgyhöz, kor nem számít, utazni is tudok ha kell, privibe írjatok légyszi

Szombathely és környékén 21 éves macis srác ismerkedne lányokkal,hölgyekkel.Helyem nincs, kocsim van->utazni tudok.
Sziasztok!
Ma este szívesen fogadnék unatkozó hölgyet!/lányt Én egy 33 éves átlagos testalkatú, nem független srác vagyok!
Akit esetleg érdekel privátban várom a levelét! Helyem Hatvan környékén van!
Ma este szívesen fogadnék unatkozó hölgyet!/lányt Én egy 33 éves átlagos testalkatú, nem független srác vagyok!
Akit esetleg érdekel privátban várom a levelét! Helyem Hatvan környékén van!
Ma este csini érett hölgy titka lennék. Fejér megye és kke. Ápolt 30 as pasi vagyok.
Sziasztok!
(Ez egy válasz Zoltán1980 üzenetére (2016. 09. 24. szombat 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)

19 éves, átlagos testalkatú, Budapesti srác vagyok. Olyan idős, érett hölgyet keresek, aki igényelné, és izgatná is az, hogy egy fiatal srác kényezteti őt. Ha valami más vágyad lenne, azt is szívesen fogadom. Írj bátran!

Középkorú házaspár,, keres 3 as szexre biszex pasit Vp megyéből.Privátba irj