Érdről fiatal srác ma este aki ráér ?
Sziasztok ment a pm
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 23. péntek 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 23. péntek 15:04

Törölt felhasználó (915896)

Párokat-Pasikat keresünk!!
Kamusok és nem komolak köszi nem!!
Aki viszont komolyan gondolja az viszont priviben keressen legyen szíves!!
Szép Napot Hölgyek
30 éves sportos 185 magas 75kg vagyok s keresném idősebb (35-45) közötti, úgyszintén igényes dekoratív hölgy párom, többit privátban!
üdv:M
30 éves sportos 185 magas 75kg vagyok s keresném idősebb (35-45) közötti, úgyszintén igényes dekoratív hölgy párom, többit privátban!
üdv:M
Csökmő és környékéről?Idősebb nő?
Párokat-Pasikat keresünk!!
10,01-én Szombat napközben esetleg este hellyel rendelkező PÁROKAT-PASIKAT keresünk!
Utazni tudunk de Max.: 80 Km. távolság jöhet szóba!
PRIVÁTBAN kérnénk a jelentkezőket!
Sziasztok. Tibor vagyok, 39 éves, budapesti pasi. Ma este párral ismerkednék!

Füzesgyarmati 20 éves srác keres 18-50 év közötti hölgyet kölcsönös örömszerzésre
a diszkréció adott és elvárt
Délután folyamán Békéscsabán is összefuthatunk

10,01-én Szombat napközben esetleg este hellyel rendelkező PÁROKAT-PASIKAT keresünk!
Ma estére hölgyet keresek olyat aki mer is találkozni nem csak írogatni akar!
Debrecenben keresek érett hölgyeket akikkel eltudnék tölteni pár kellemes órát. Akár hosszútávra is.
Sziasztok. Tibor vagyok, 39 éves, budapesti pasi. Csütörtökön párral ismerkednék!

Szombaton, szept. 24.-én házi buli Békésen!
sziasztok
ma vagy holnap estére keresek alkalmi szexpartnert,szexpartnereket fiatal csajokat, érett nőket, párok személyében hetero alapon szegeden

Van tapasztalat, hagyjad.....
(Ez egy válasz Peternagy92 üzenetére (2016. 09. 19. hétfő 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 19. hétfő 20:29

Sziasztok, valakinek van tapasztalata Silvertouch felhasználóról? Csak amiatt kérdem, mert kezdetben férfiként írt, mostanában egyedülálló nőként, de nem olyan rég meg hármashoz keresett partnert! Pár lennének, vagy most mi van?
Sziasztok, valakinek van tapasztalata Silvertouch felhasználóról? Csak amiatt kérdem, mert kezdetben férfiként írt, mostanában egyedülálló nőként, de nem olyan rég meg hármashoz keresett partnert! Pár lennének, vagy most mi van?
Sziasztok jön ma valaki Exotik klubba szauna estre ?
Szívesen ismerkednék...ha érdekel egy 28éves sportos nyelvpiercinges srác, keress...
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 18. vasárnap 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 18. vasárnap 07:49
Törölt felhasználó (1468372)

Sziasztok! 40 éves nem független nő, nagy intim mérettel rendelkező, önmagára igényes, sportos alkatú, káros szenvedélyektől mentes férfival ismerkedne!
Sziasztok! 40 éves nem független nő, nagy intim mérettel rendelkező, önmagára igényes, sportos alkatú, káros szenvedélyektől mentes férfival ismerkedne!
PRVÁTBAN várjuk fogadni tudó nem kamus PÁROK-PASIK-LÁNYOK jelentkezését!
Utazni tudunk de max. 70-80 km távolságba!
Utazni tudunk de max. 70-80 km távolságba!