Baranya megyéből keresek olyan érett nőt akit izgat a fiatalabb korosztályú pasik és szívesen is találkozna,laza szexkapcsolatban benne lenne!Én 31 éves srác vagyok!Ha érdekel kérlek írj és a többit majd privátban megbeszéljük!Csak nők írjanak!
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párhoz csatlakoznék!

Lányokkal-Párokkal ismerkednénk!
Priviben!!
Priviben!!

Szia helyileg merre?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 23. szerda 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 23. szerda 13:18
Törölt felhasználó (1271142)

Sziasztok 48 éves enyhén molett Nő vagyok.Nagyobb méretű pasikat keresek akik akár férjem passzív jelenlétében kényeztetnének
Itt vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 23. szerda 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 23. szerda 13:18
Törölt felhasználó (1271142)

Sziasztok 48 éves enyhén molett Nő vagyok.Nagyobb méretű pasikat keresek akik akár férjem passzív jelenlétében kényeztetnének
Sziasztok Kevin vagyok, ismerkednék kölcsönös örömszerzés céljából
ápoltság, diszkréció elengedhetetlen
a munka mellett a szabadidőm kellemes eltöltéséhez keresek partnert, partnereket, benne vagyok egyéjszakás, alkalmi illetve hosszú távú szexkapcsolat kialakításában is, írjatok, ha egy fiatal, szexre éhes, kedves, értelmes pasit kerestek
írjatok nyugodtan privibe vagy a kevin89bp@citromail.hu email címre

Sziasztok! Gödöllői, ápolt nem független 33 éves mérnökként keresek alkalmi, de tartós szexkapcsolatra hölgyet max.55 éves korig Gödöllő, valamint Budapest 16. és 17. kerület jöhetne szóba. Ápoltság és diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok! Fiatal, intelligens srácot keresnénk, akivel kipróbálhatjuk a hármast. A részletek az adatlapunkon olvashatók, kérjük figyelmesen olvassa el, akinek felkeltettük az érdeklődését, és írni szeretne nekünk. A fölöslegesen irkálók a saját idejüket rabolják csak.
Sziasztok. Péntek este párhoz- lányhoz csatlakoznék!

Sziasztok!Szívesen ismerkednék párral hetero alapon.Soproni srác vagyok 26éves 180 magas,mackós alkat.Ha felkeltettem az érdeklődésetek írjatok.Leginkább a hölgy kedvében szeretnék járni.
Sziasztok! Ma este szívesen csatlakoznék párhoz, vagy hölgyhöz Budapesten és környékén, életkortól jórészt függetlenül. Hetero vagyok. Privátban elértek!!
SZiasztok kedves hölgyek/ párok szívesen ismerkednék veletek amit rólam tudni kell 184cm magas 81 kg súlyú sportos testalkatú szőke zöld szemű srác vagyok .Jelenleg egy szállitmányozó cégnél dolgozom így a távolság egyeztetéssel mükődik de helyileg Borsodban-Szabolcsban-Hajduban vagyok elérhető . Nagyon jól maszirózok . Szívesen kényeztetek hölgyet vagy leszek neki meglepetés várom a prívát levelek jah és a sztriptiz is megy
Szerintem kamu az egész...
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 30. szerda 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 30. szerda 10:27
Törölt felhasználó (1256512)

Ezt úgy tudnánk alá támasztani ,ha megis mutatnád magad

Ezt úgy tudnánk alá támasztani ,ha megis mutatnád magad
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 30. szerda 00:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 30. szerda 00:36

Törölt felhasználó (1308722)

Sziasztok a férjem szerint olyan vagyok mint Tereza Orlowski ( szerinte ) olyan a hajam..a cicieim..olyan az alakom..Mintha Ikertestvérek lennénk...Szerinte ő vagyok csak letagadom........Dehogy........DE dugni tényleg úgy dugok....
Sziasztok a férjem szerint olyan vagyok mint Tereza Orlowski ( szerinte ) olyan a hajam..a cicieim..olyan az alakom..Mintha Ikertestvérek lennénk...Szerinte ő vagyok csak letagadom........Dehogy........DE dugni tényleg úgy dugok....
Sziasztok. Péntek este párhoz- lányhoz csatlakoznék!

Sziasztok. Ma este szívesen mennék egy idősebb hölgyhöz vagy párhoz. 36/186/86 pasi vok. Szép napot.
Sziasztok! Ma este szívesen csatlakoznék párhoz, vagy hölgyhöz Budapesten és környékén, életkortól jórészt függetlenül. Hetero vagyok. Privátban elértek!!