Holnap estére estére keresek párt/lányt.
Helyes fiatal srác vagyok, utazni tudok Pest megyéhez közel bárhová, fogadni viszont nemtudok.
Írjatok
Helyes fiatal srác vagyok, utazni tudok Pest megyéhez közel bárhová, fogadni viszont nemtudok.
Írjatok

Sziasztok ma estére 19 én vagy holnap 20 án keresünk fogadni tudó párt , lányt vagy fiatal fiút Budapest és környékén .
Sziasztok!
Hölggyel vagy párral szívesen megismerkednék 08.21.-én Bükfürdőn vagy Sárváron!
Mindkét helyen remek a szauna!
Akiknek lenne kedve egy közös izzadáshoz azoknak várom a leveleit privátban!
Én biztos ott leszek, hogy Te vagy Ti eljöttök....az már rajtatok múlik!
Szép napot!
Hölggyel vagy párral szívesen megismerkednék 08.21.-én Bükfürdőn vagy Sárváron!
Mindkét helyen remek a szauna!
Akiknek lenne kedve egy közös izzadáshoz azoknak várom a leveleit privátban!
Én biztos ott leszek, hogy Te vagy Ti eljöttök....az már rajtatok múlik!

Szép napot!
Ma sw klub látogatáshoz csatlakozik valaki?
Sziasztok! Szombat esti házibulihoz keresünk igényes párokat - lányokat - fiúkat tabumentes szórakozáshoz! Az esetleges messzebbről jövők elszállásolása megoldható! Jelentkezni privát üzenetben nálunk vagy XXX THERAPY-nál! Köszönjük szépen!
Sziasztok! Lányokat Nőket, Anyukákat keresek akikkel nem foglalkoznak vagy épp a párjuk nem elégíti ki rendszeresen lehetsz leszbikus is vagy bármit meg hallgatok! Békés Megye,Jásznagykun Szolnok Megye,Csongrád Megye.
Ma este érdi vagy pesti lányt vagy párt hetero alapon tudnék fogadni. Ha érdekel írj privátban vagy email: zoli.szex24@gmail.com
Sziasztok
Két ápolt, igényes, győri odaadó pasi keres csajt vagy lehetőség szerint párt, minden jóba és megoldásban benne vagyunk ha valakinek felkeltettük az érdeklődését kérlek privátba jelentkezek.
Köszönöm szépen és további kellemes időtöltést mindenkinek
Két ápolt, igényes, győri odaadó pasi keres csajt vagy lehetőség szerint párt, minden jóba és megoldásban benne vagyunk ha valakinek felkeltettük az érdeklődését kérlek privátba jelentkezek.
Köszönöm szépen és további kellemes időtöltést mindenkinek

Eger környékén hölgy?

Sziasztok. Igenyes , diszkret es ertelmes srackent keresek szinten hasonlo jellemzokkel biro holgyet / part Budapesten. Helyem sajnos nincs de utazni tudok. A tobbit privatban..
20-án Szombat napközbenre vagy estére keresünk fogadni tudó NEM KAMUS Párt-Lányt-Pasit!
Kérjük csak az jelentkezzen aki VALÓBAN mer is találkozni és tud is fogadni minket!
Privátban kérnénk ha lehet!
Kérjük csak az jelentkezzen aki VALÓBAN mer is találkozni és tud is fogadni minket!
Sziasztok! 25 éves helyes, kedves, ápolt pasi vagyok Gödöllőröl, párral, nővel ismerkednék szex kapcsolat céljából, kor nem számít, utazni is tudok ha kell. képeim vannak fent, aki kér hozzáférést, annak megadom.
Szép napot nektek!
Szép napot nektek!

Találtatok már valakit vagy aktuális még?
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2016. 08. 14. vasárnap 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 14. vasárnap 19:29

Estére keresünk fiút.Szeretnénk ha lenne autód mert nem tudsz tömegközlekedéssel jönni,bár nem a világ végén lakunk.Legyen itt a farkadról testedről kép.Arcodat kamban vagy az emmakedves879@gmail.com email címen megnézném.Fontos az ápoltság ezt értem arra,hogy tudjak veled csókolózni az intim nem kell ,hogy teljesen borotvált legyen ,de mélytorkozásnál a szőrt ne kelljen a torkomból visszahúzni.
))Szép,guszta,nagy farkat szeretnék a puncimban,számban és esetleg a popsimban érezni.10 óra után tudunk fogadni.

Estére keresünk fiút.Szeretnénk ha lenne autód mert nem tudsz tömegközlekedéssel jönni,bár nem a világ végén lakunk.Legyen itt a farkadról testedről kép.Arcodat kamban vagy az emmakedves879@gmail.com email címen megnézném.Fontos az ápoltság ezt értem arra,hogy tudjak veled csókolózni az intim nem kell ,hogy teljesen borotvált legyen ,de mélytorkozásnál a szőrt ne kelljen a torkomból visszahúzni.
))Szép,guszta,nagy farkat szeretnék a puncimban,számban és esetleg a popsimban érezni.10 óra után tudunk fogadni.

Lányt keresek Budapesten ma délutánra. Szívesen nyalnék. Bármilyen csaj lehet, de helyem sajnos nincs.
20-án Szombat napközbenre vagy estére keresünk fogadni tudó NEM KAMUS Párt-Lányt-Pasit!
Lányt vagy párt keresek. Budapestiek vagy érdiek előnyben. Helyem van.De utazni is tudok.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Veszprémi sportos fiú ismerkedne, randizna, dugna magányos hölgyekkel. Az sem baj, ha kerek vagy

Ma este tartunk kb 8-tól egy kis csapatos lazítást. Lakás Bp 13. kerületben. Akit érdekel levelet írjon.
Sziasztok!Vasárnapra érett hölgyet keresek Miskolcon!Privátba irj!