Sziasztok!
Vác környéki Duna-parton (jobb és bal part egyaránt) szexelnék / kényeztetnék hölgyet, párt. 24 éves, szigorúan hetero, intelligens, izmos srác vagyok. Felnőttként viselkedem és gondolkodom. Ha van helyed, lehetünk máshol is.
Vác környéki Duna-parton (jobb és bal part egyaránt) szexelnék / kényeztetnék hölgyet, párt. 24 éves, szigorúan hetero, intelligens, izmos srác vagyok. Felnőttként viselkedem és gondolkodom. Ha van helyed, lehetünk máshol is.
27éves Férfi keresi partnerét
E-mail:nemethtibor24@gmail.com

E-mail:nemethtibor24@gmail.com
Házibarát kerestetik Kecskeméten vagy a közelben!
Hosszú távra,legyen helyed és időd!!
Csak az jelentkezzen PRIVÁTBAN aki ezekkel bír ideiglenes és alternatív megoldások és KAMUSOK nem érdekelnek!
Hosszú távra,legyen helyed és időd!!
Csak az jelentkezzen PRIVÁTBAN aki ezekkel bír ideiglenes és alternatív megoldások és KAMUSOK nem érdekelnek!
SziasztoK! Egyedülálló, átlagos testalkatú, 25 éves, körülmetélt férfiként keresem női partnerem, vagy párt, akár nappali találkozókhoz is
Szeretem az érett nőket is! Képeket privátban szívesen küldök, vagy adok Skype-címet.

Sziasztok!
28 éves, budapesti srác vagyok. Budapesten találkoznék hölgyekkel kölcsönös örömszerzés céljából. Körülmetélt farkam van, ha ez valakit vonz
Párokat is szívesen kukkolnék, esetleg csatlakoznék is a hölgy örömére.
28 éves, budapesti srác vagyok. Budapesten találkoznék hölgyekkel kölcsönös örömszerzés céljából. Körülmetélt farkam van, ha ez valakit vonz

Párokat is szívesen kukkolnék, esetleg csatlakoznék is a hölgy örömére.
Sziasztok !
Szegeden hölgyet keresek szexre vagy bármire smile Kor nem számít smile
Szegeden hölgyet keresek szexre vagy bármire smile Kor nem számít smile
Párral (F-L),hölggyel ismerkednék csatlakoznék Bpest
Sziasztok! Egyedülálló, átlagos testalkatú, 25 éves férfiként keresem női partnerem, vagy párt, akár nappali találkozókhoz is
Szeretem az érett nőket is! Képeket privátban szívesen küldök, vagy adok Skype-címet.

26 éves sportos pasi ismerkedne, imádom a nagy kerek seggeket. Veszprémben élek, de szivesen utazok 120 km távolságban(nagyságrendileg Pestig).
Én 28 éves bp srác vagyok, szeretnék a hölgy örömére mindent megtenni, bi, bármi szoba jöhet csak jol érezzük magunk és legyünk sokan ha lehet. Feleség elött kielégiteni a kedves férjet, szeretem ha a nö irányit, hogy hogyan csináljam. Jelentkezéseket várok, mert imádom a sexet.
nö,pár.aki fiatalt keres?
Nagykanizsán érett nő esetleg??
Miskolc környèkèről lennèk hölgyek partnere 27 èves sportos srác vagyok helyem nincs nálad esetleg autóban találkozhatnak hètvègèn is rá èrek.szió
Sziasztok drága Hölgyek!
30 -as Komárom megyei férfi várja megkereséseteket, akár egy éjszakáról, akár valamilyen alkalomról van szó, ahová jól jönne egy magas jó kiállású átlag testalkatú határozott intelligens a világot kíváncsian figyelő hetero pasi. Anyagi támogatásért cserébe!!!
30 -as Komárom megyei férfi várja megkereséseteket, akár egy éjszakáról, akár valamilyen alkalomról van szó, ahová jól jönne egy magas jó kiállású átlag testalkatú határozott intelligens a világot kíváncsian figyelő hetero pasi. Anyagi támogatásért cserébe!!!
Sziasztok!
21 éves srác keres Szolnok ill. Heves megyében elhanyagolt hölgyet. A kor nem számít, csak légy ápolt és kedves. Mivel nincs publikus képem, így levélben természetesen küldök magamról. Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkor várom a válaszod!
21 éves srác keres Szolnok ill. Heves megyében elhanyagolt hölgyet. A kor nem számít, csak légy ápolt és kedves. Mivel nincs publikus képem, így levélben természetesen küldök magamról. Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkor várom a válaszod!

Valós 36 éves srác ismerkedne,Valós,telt,duci,hölgyekkel, érett,idős hölgyekkel,ill idős párhoz csatlakozna 75-éves korig.Levelet privátba várok.
Sziasztok erotikus takarítást vállalunk gáláns úriembereknél érdeklődni privátban .
Sziasztok !
Szegeden hölgyet keresek szexre vagy bármire
Kor nem számít
Szegeden hölgyet keresek szexre vagy bármire

Somogy megyéből 2 pasi esetleg? 29 éves lány vagyok.
Sziasztok Érden vagy töle nem messze lánnyal, párral ismerkednék mára is!