Sziasztok!
Vác környéki Duna-parton (jobb és bal part egyaránt) szexelnék / kényeztetnék hölgyet, párt. 24 éves, szigorúan hetero, intelligens, izmos srác vagyok. Felnőttként viselkedem és gondolkodom. Ha van helyed, lehetünk máshol is.
Vác környéki Duna-parton (jobb és bal part egyaránt) szexelnék / kényeztetnék hölgyet, párt. 24 éves, szigorúan hetero, intelligens, izmos srác vagyok. Felnőttként viselkedem és gondolkodom. Ha van helyed, lehetünk máshol is.
25 éves fiatal férfi vagyok. Egy pár óra jó érzésre vágyom.
Hölgyek, elhanyagolt hölgyek jelentkezését várom. Lakásom van ugyhogy a búvóhelyet biztosítom!
Hölgyek, elhanyagolt hölgyek jelentkezését várom. Lakásom van ugyhogy a búvóhelyet biztosítom!

Sziasztok! Szexpartneremmel ( 40 eves csinos holgy ) keresunk lanyt, holgyet harmas elvezetekre, mindannyiunk oromere! Szekesfehervar es kornyeke! Reszletek privatban!
22 éves egyetemista fiú kényeztetne hölgyet elhanyagolt feleséget/anyukát.

Nagyon ki vagyok éhezve bármilyen hölggyel szexelek szeged környékén !!!
Ha érdekellek privben jelezd !
Ha érdekellek privben jelezd !
Levi91 Levi91 Sziasztok! Ma estére meghívnék egy lány hozzám egy kis kellemes időtöltésre! 25 éves ápolt fiatal férfi vagyok wink . Jelentkezéseket privibe várom ja és Budapest 14ker lakom.
várom ja és Budapest 14ker lakom.
Nagykanizsán ismerkednék
Szia! Emlékszel még rám? Megtartottam a képeket, amiket küldtél
(Ez egy válasz andrea.kitty üzenetére (2016. 06. 18. szombat 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 18. szombat 23:42

Sziasztok!! Újra keresek, csak pasikat párokat és nőket nem. Csak fiatal sportos srácokat méretes fasszal, ne legyen rövid és vagy vékony. A 22 éves 21cm-es volt szeretőm akarom pótolni. 25 felett 19cm alatt ne írj.
Győri 27 éves, barna hajú és szemű (szemüveges) srác keres lány / hölgy szexpartnert. Az sem gond ha nem vagy független, szőrös puncid se akadály. Hely megoldható nálam, de ésszerű távolságon belül utazok is.
Várlak!
Várlak!
Tatabánya-Komárom környékén érdekelne valakit efy 28 éves hetero pasi?
Sziasztok! 21 eves, srac keres lanyt/holgyet ismerkedes celjabol aztan lesz ami lesz

Sziasztok!
Határozott,hetero fiút keresünk,szombat esti hármashoz.
Határozott,hetero fiút keresünk,szombat esti hármashoz.
Sziasztok keressük azt a GÁLÁNS urat akihez csatlakozhatnánk állandó kapcsolat céljából Budapest és környékén.
Én szeretem az érett Nőt bár idáig csak ábrándoztam róla, de remélem hamarosan megtalálom én is őt

Keresünk egy szimpatikus 24-35 éves diszkrét férfit,akivel a hajdúnánási strandon találkoznánk holnap
Csak fényképes levelekre válaszolunk katicaa1234567@gmail.com
Csak fényképes levelekre válaszolunk katicaa1234567@gmail.com
Sziasztok!Szívesen ismerkednék párral hetero alapon.Soproni srác vagyok 180 magas,mackós alkat(95kg).Ha felkeltettem az érdeklődésetek írjatok. Köszönöm hogy időt szakítottatok a levelemre.
Sziasztok!
Sziasztok. Budapesten szerdán reggel (06.22) 7 órától 12-ig keresek párt lányt. Írjon akinek szimpatikus lennék. Hozzunk össze egy találkozót és érezzük jól magunkat.
valaki?