Sziasztok!
Alkalmi (de remélhetőleg hosszútáv lesz belőle), nőiesen telt partneremmel keresünk budapesti passzív bi pasit, mindenki örömére. Hely kellene, lehetőleg a 13. vagy 14. kerületek valamelyikében. Atalálkozás, szex előfeltétele, hogy kapunk képet a jelentkezőről! Priviben várjuk a jelentkezőket, igényesség, ápoltság, egészség alapfeltételek, lányosabb külső előny!
Alkalmi (de remélhetőleg hosszútáv lesz belőle), nőiesen telt partneremmel keresünk budapesti passzív bi pasit, mindenki örömére. Hely kellene, lehetőleg a 13. vagy 14. kerületek valamelyikében. Atalálkozás, szex előfeltétele, hogy kapunk képet a jelentkezőről! Priviben várjuk a jelentkezőket, igényesség, ápoltság, egészség alapfeltételek, lányosabb külső előny!
Ma estére Monorra keresünk bi pasit nagy farokkal. Duci 43 éves csaj, ötvenes sportos bi pasi egymás kényeztetésére. Minden jóban benne vagyunk!!!

Sziasztok!
19 éves srác vagyok és nagyon be tudok indulni, ha hármas gabalyodásról van szó! Ha van olyan, akinek a felesége, párja ettől szintén beindul ne féljetek megkeresni! Az különösen felizgat, ha a férje előtt juttathatom a csúcsra a hölgyet! Kedves, ápolt srác vagyok, biszex dolgok is érdekelnek! Nnagy414@gmail.com
19 éves srác vagyok és nagyon be tudok indulni, ha hármas gabalyodásról van szó! Ha van olyan, akinek a felesége, párja ettől szintén beindul ne féljetek megkeresni! Az különösen felizgat, ha a férje előtt juttathatom a csúcsra a hölgyet! Kedves, ápolt srác vagyok, biszex dolgok is érdekelnek! Nnagy414@gmail.com
skyp sexelnek irjatok privin
21 éves, Budapesti, szeximádó srác vagyok, átlagnál nagyobb intim mérettel és szexuális fantáziával, illetve vágyakkal. Abban reménykedem, hogy találok nálam idősebb hölgyet(akár egyedül, akár párban), aki azt szeretné hogy egy fiatal, hatalmas szexuális vággyal rendelkező pasi kielégítse a vágyait. Képek vannak az adatlapomon, ha kell még, küldök.
Sziasztok!
Intelligens, érzéki, gyengéd, potens 31 éves férfi ma párhoz csatlakozna, hetero alapon! Érdeklődni privátba!
Köszönöm!
Intelligens, érzéki, gyengéd, potens 31 éves férfi ma párhoz csatlakozna, hetero alapon! Érdeklődni privátba!
Köszönöm!
Ma estére, holnap délutánra, kora estére keresek nőt, párt akihez beszállhatnék, vagy nézhetném őt, őket Székesfehérvár, Csákvár környékén.
sziasztok ma estére vagy délutánra keresek hölgyet vagy párt akikhez csatlakozhatnék:$ 22 éves sportos pasi vagyok helyem is van
Sziasztok.Ma estére keresünk gyula környéki utazni tudo pasit jo mérettel ,párt ,vagy lányt. cucncus84@gmail.com emailre kérünk bemutatkozo levelet, intim és arcos képel skype elérhetöséggel máskülönben nem válaszolunk.
Miskolcon érdekelnének hölgyek.
Párral ismerkednék,csatlakoznék szívesen.Szeretném megélni,ki próbálni ezen a téren kezdő vagyok.Átlagos,szolid ápolt srác vagyok Bpest
Egy igazán vonzó, fiatalos, csinos, figyelemfelkeltő érett (30-as, 40-es) Hölggyel megismerkednék, aki okos, diplomás, dolgozik, és szintén csak kikapcsolódást, laza, kötetlen szexkapcsot keres (persze nem egy alkalomra). Kedves, udvarias, diplomás srác vagyok.
Sziasztok
60 körüli hölgyel ismerkednék vagy párhoz csatlakoznék
60 körüli hölgyel ismerkednék vagy párhoz csatlakoznék
Sziasztok!
Fiatal hetero férfi, hölgyet keres!
Eger és környékén!
Fiatal hetero férfi, hölgyet keres!
Eger és környékén!
Péntek Estére csini nővel ismerkednék. Ápolt 36.185.85 átlagos független pasi vagyok. Fejér megye és kke.
Ápolt, fiatal, magas, jó kiállású, átlagos mérettel rendelkező pasi Hölgyet keres győr és környéke!
sziasztok
kiskőrösön keresek szexpartnert egy vagy több éjszakára, írjatok hetero alapon

36 éves vagyok,fejér és környező megyékben ismerkednék,telt,duci hölgyekkel ,ill párhoz csatlakoznék,házibarátnak,hölgy örömére,hosszútávon, 25-80-korig a fő,hogy jól érezzük egymást.Kamusok,ígérgetők,kíméljenek,üzenet privátban!
Füzesgyarmat és környékén 20 éves srác 18,5-ös mérettel keres alkalmi szexpartnert 50 éves korig ! Hölgyek jelentkezését várom ! Diszkréció adott és elvárt!
Helló! 19 éves srác vagyok .Nőket illetve párokat keresek