Van itt No is?
Sziasztok!Nyíregyházán keresem partnerem idősebb érett hölgyek személyében is.Én egy 37 éves fiatalember vagyok.
Ma délután esetleg Gödöllőn egy érett, szexi, vonzó Nő, akinek volna kedve talizni egy 29 éves sráccal?
Sziasztok! 45 éves nem független, teltkarcsú nő, Nyíregyházi férfival ismerkedne, 30-50 év között.
Kaposvárról ma esetleg 2 fiú? 29 éves csaj vagyok
Sziasztok, 20 éves srác vagyok Budapestről, SUB beállítottsággal. Női dominát keresek, aki alázna, csicskáztatna, stb...mindenre nyitott vagyok. A kor mindegy! Kamszex is lehetséges. Ha valakit érdekel, a bslave46@gmail.com-ra írjon!

Sziasztok.Párt keresek,ahol mind a két fél szopná a farkam.
Szia! 25 éves kedves, ápolt pasi vagyok Gödöllőröl, szex kapcsolat céljából ismerkednék, persze ha érdekel, utazni tudok

szeretem az érett puncit
Párral(f-l),hölggyel ismerkednék átlagos ápolt,szolid ffi
Sziasztok!
Alkalmi (de remélhetőleg hosszútáv lesz belőle), nőiesen telt partneremmel keresünk budapesti passzív bi pasit, mindenki örömére. Hely kellene, lehetőleg a 13. vagy 14. kerületek valamelyikében. Atalálkozás, szex előfeltétele, hogy kapunk képet a jelentkezőről! Priviben várjuk a jelentkezőket, igényesség, ápoltság, egészség alapfeltételek, lányosabb külső előny!
Alkalmi (de remélhetőleg hosszútáv lesz belőle), nőiesen telt partneremmel keresünk budapesti passzív bi pasit, mindenki örömére. Hely kellene, lehetőleg a 13. vagy 14. kerületek valamelyikében. Atalálkozás, szex előfeltétele, hogy kapunk képet a jelentkezőről! Priviben várjuk a jelentkezőket, igényesség, ápoltság, egészség alapfeltételek, lányosabb külső előny!
Ma estére Monorra keresünk bi pasit nagy farokkal. Duci 43 éves csaj, ötvenes sportos bi pasi egymás kényeztetésére. Minden jóban benne vagyunk!!!

Sziasztok!
19 éves srác vagyok és nagyon be tudok indulni, ha hármas gabalyodásról van szó! Ha van olyan, akinek a felesége, párja ettől szintén beindul ne féljetek megkeresni! Az különösen felizgat, ha a férje előtt juttathatom a csúcsra a hölgyet! Kedves, ápolt srác vagyok, biszex dolgok is érdekelnek! Nnagy414@gmail.com
19 éves srác vagyok és nagyon be tudok indulni, ha hármas gabalyodásról van szó! Ha van olyan, akinek a felesége, párja ettől szintén beindul ne féljetek megkeresni! Az különösen felizgat, ha a férje előtt juttathatom a csúcsra a hölgyet! Kedves, ápolt srác vagyok, biszex dolgok is érdekelnek! Nnagy414@gmail.com
skyp sexelnek irjatok privin
21 éves, Budapesti, szeximádó srác vagyok, átlagnál nagyobb intim mérettel és szexuális fantáziával, illetve vágyakkal. Abban reménykedem, hogy találok nálam idősebb hölgyet(akár egyedül, akár párban), aki azt szeretné hogy egy fiatal, hatalmas szexuális vággyal rendelkező pasi kielégítse a vágyait. Képek vannak az adatlapomon, ha kell még, küldök.
Sziasztok!
Intelligens, érzéki, gyengéd, potens 31 éves férfi ma párhoz csatlakozna, hetero alapon! Érdeklődni privátba!
Köszönöm!
Intelligens, érzéki, gyengéd, potens 31 éves férfi ma párhoz csatlakozna, hetero alapon! Érdeklődni privátba!
Köszönöm!
Ma estére, holnap délutánra, kora estére keresek nőt, párt akihez beszállhatnék, vagy nézhetném őt, őket Székesfehérvár, Csákvár környékén.
sziasztok ma estére vagy délutánra keresek hölgyet vagy párt akikhez csatlakozhatnék:$ 22 éves sportos pasi vagyok helyem is van
Sziasztok.Ma estére keresünk gyula környéki utazni tudo pasit jo mérettel ,párt ,vagy lányt. cucncus84@gmail.com emailre kérünk bemutatkozo levelet, intim és arcos képel skype elérhetöséggel máskülönben nem válaszolunk.
Miskolcon érdekelnének hölgyek.