Sziasztok.Ma estére keresünk gyula környéki utazni tudo pasit jo mérettel ,párt ,vagy lányt. cucncus84@gmail.com emailre kérünk bemutatkozo levelet, intim és arcos képel skype elérhetöséggel.
Irhatna egy eret nő nekem
Sziasztok! Átlagos testalkatú, nagy étvágyú, 26 éves hetero fiúként Budapesten vagy környékén szívesen csatlakoznék párhoz vagy unatkozó nőhöz, kortól függetlenül.
Írjatok bátran!!

Párral,hölggyel ismerkednék én átlagos,ápolt,szolid heteró srác Bp.
Sziasztok
Én egy 27 éves, átlagos testalkatú, 179cm magas, 80kg súlyú, rövid barna hajú, zöld szemű, ápolt, igényes pasi vagyok Budapest XIV. kerből. Alkalmi illetve hosszú távú szexkapcsolat kialakítása céljából regisztráltam fel, hogy a szabadidőm kellemes eltöltéséhez keressek partnert, partnereket nők, hölgyek, asszonyok illetve párok személyében, akikkel együtt el tudjunk tölteni pár kellemes órát vagy éjszakát, mivel sokat dolgozom, egyéb más ismerkedésre kevés időm és lehetőségem van sajnos. Hetero alapon keresek nőket, párokat, minden jóban benne vagyok, természetesen csak a normális hetero keretek között. Utazni bárhová tudok, fogadni pedig Bp. II. ker. és a XIV. kerben egy szép és csendes, diszkrét hotelben tudlak. Köszönöm, hogy elolvastad az adatlapomat, ha szimpatikusnak találsz, akkor írj ide privibe, vagy a james1989@citromail.hu email címre

Sziasztok!
Vác környéki Duna-parton (jobb és bal part egyaránt) szexelnék / kényeztetnék hölgyet, párt. 24 éves, szigorúan hetero, intelligens, izmos srác vagyok. Felnőttként viselkedem és gondolkodom. Ha van helyed, lehetünk máshol is.
Vác környéki Duna-parton (jobb és bal part egyaránt) szexelnék / kényeztetnék hölgyet, párt. 24 éves, szigorúan hetero, intelligens, izmos srác vagyok. Felnőttként viselkedem és gondolkodom. Ha van helyed, lehetünk máshol is.
25 éves fiatal férfi vagyok. Egy pár óra jó érzésre vágyom.
Hölgyek, elhanyagolt hölgyek jelentkezését várom. Lakásom van ugyhogy a búvóhelyet biztosítom!
Hölgyek, elhanyagolt hölgyek jelentkezését várom. Lakásom van ugyhogy a búvóhelyet biztosítom!

Sziasztok! Szexpartneremmel ( 40 eves csinos holgy ) keresunk lanyt, holgyet harmas elvezetekre, mindannyiunk oromere! Szekesfehervar es kornyeke! Reszletek privatban!
22 éves egyetemista fiú kényeztetne hölgyet elhanyagolt feleséget/anyukát.

Nagyon ki vagyok éhezve bármilyen hölggyel szexelek szeged környékén !!!
Ha érdekellek privben jelezd !
Ha érdekellek privben jelezd !
Levi91 Levi91 Sziasztok! Ma estére meghívnék egy lány hozzám egy kis kellemes időtöltésre! 25 éves ápolt fiatal férfi vagyok wink . Jelentkezéseket privibe várom ja és Budapest 14ker lakom.
várom ja és Budapest 14ker lakom.
Nagykanizsán ismerkednék
Szia! Emlékszel még rám? Megtartottam a képeket, amiket küldtél
(Ez egy válasz andrea.kitty üzenetére (2016. 06. 18. szombat 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 18. szombat 23:42

Sziasztok!! Újra keresek, csak pasikat párokat és nőket nem. Csak fiatal sportos srácokat méretes fasszal, ne legyen rövid és vagy vékony. A 22 éves 21cm-es volt szeretőm akarom pótolni. 25 felett 19cm alatt ne írj.
Győri 27 éves, barna hajú és szemű (szemüveges) srác keres lány / hölgy szexpartnert. Az sem gond ha nem vagy független, szőrös puncid se akadály. Hely megoldható nálam, de ésszerű távolságon belül utazok is.
Várlak!
Várlak!
Tatabánya-Komárom környékén érdekelne valakit efy 28 éves hetero pasi?
Sziasztok! 21 eves, srac keres lanyt/holgyet ismerkedes celjabol aztan lesz ami lesz

Sziasztok!
Határozott,hetero fiút keresünk,szombat esti hármashoz.
Határozott,hetero fiút keresünk,szombat esti hármashoz.
Sziasztok keressük azt a GÁLÁNS urat akihez csatlakozhatnánk állandó kapcsolat céljából Budapest és környékén.
Én szeretem az érett Nőt bár idáig csak ábrándoztam róla, de remélem hamarosan megtalálom én is őt