Pécsett keresek teltebb alkatú hölgyet szexkapcsolatra.
Sziasztok!
Idősebb párhoz csatlakoznék harmadiknak 60 éves korig Én egy nem dohányzó intelligens 29 éves srác vagyok.
Kiszereti a fiatal srácokat?
Idősebb párhoz csatlakoznék harmadiknak 60 éves korig Én egy nem dohányzó intelligens 29 éves srác vagyok.
Kiszereti a fiatal srácokat?
Sziasztok!
28 éves budapesti srác vagyok, és idősebb hölgyekkel találkoznék közös örömszerzés céljából. Körülmetélt farkam van, ha az valakit vonz
Helyet nem tudok biztosítani, de biztosan megoldjuk valahogyan.
Írj ha érdekellek!
xxxmate1990@gmail.com
28 éves budapesti srác vagyok, és idősebb hölgyekkel találkoznék közös örömszerzés céljából. Körülmetélt farkam van, ha az valakit vonz

Írj ha érdekellek!
xxxmate1990@gmail.com
Sziasztok!
21 éves, ápolt, szegedi egyetemista srác vagyok. Idősebb hölgyekkel ismerkednék.
21 éves, ápolt, szegedi egyetemista srác vagyok. Idősebb hölgyekkel ismerkednék.
Sziasztok. Holnap este párhoz csatlakoznék. Tibor vagyok, 37 éves, budapesti pasi.

Sziasztok! idős hölgynek olvasnék fel miközben ő orálisan kényeztet

Sziasztok,
Jómagam egy egyetemista srác vagyok. A 14. Ker. Örs-Pillangó közelében vagyok albérletben egyedül.
Egy normális gondolkozású, kedves fiatalember vagyok.
Szeretnék ismerkedni, esetleg közös programot csinálni egy jókedélyű, barátságos nővel, és ha úgy alakul és kölcsönös a szimpátia, megmutathatom a kis lakásom... (Nem feltétlenül az első találkozásunk alkalmával)
Képem, sorozatom, videóm van.
Leginkább budapestiekkel ismerkednék.
Sikeres keresgélést kívánok mindenkinek!
Jómagam egy egyetemista srác vagyok. A 14. Ker. Örs-Pillangó közelében vagyok albérletben egyedül.
Egy normális gondolkozású, kedves fiatalember vagyok.
Szeretnék ismerkedni, esetleg közös programot csinálni egy jókedélyű, barátságos nővel, és ha úgy alakul és kölcsönös a szimpátia, megmutathatom a kis lakásom... (Nem feltétlenül az első találkozásunk alkalmával)
Képem, sorozatom, videóm van.
Leginkább budapestiekkel ismerkednék.
Sikeres keresgélést kívánok mindenkinek!
Érett nőt szopatnék! 23 éves kopasz fasszal!
Keresünk egy sportos testalkatú, magas, intelligens és extra igényes pasit a mi kis hármasunkhoz
Csak Bp.
Én 41, párom 31
Szeretném megnézni, ahogy a pasimat leszopják

Csak Bp.
Én 41, párom 31

Szeretném megnézni, ahogy a pasimat leszopják

Törölt felhasználó (874617)

Ismerkednék nagy méretű fiatal fiúval!Izgató nő vagyok,esti szabadidővel!Levelezgetés nem érdekel!
Pestmegye!
Pestmegye!
Én elég fiatal vagyok?
Ja és szűz.... a horoszkópom legalábbis...
(Ez egy válasz edit.33 üzenetére (2015. 10. 08. csütörtök 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 08. csütörtök 23:32

Fiatal fiút (lehet szűz is) keresek, aki szeretne nagy, lógó melleket markolászni és szopni.
budapesti 23 éves izmos alkatú srác keresi kellemes időtöltésekre hölgy partnerét

Hello hölgyek!Bp-n kinek lenne kedve közösen masztizni?

25éves pasi vagyok,szép farokkal.(Heves megyéből)
Keresek tőlem idősebb nőt!
Keresek tőlem idősebb nőt!
Nagyon adnalak
22 eves srac erdekel?? Pesti vagyok
(Ez egy válasz edit.33 üzenetére (2015. 10. 08. csütörtök 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 08. csütörtök 23:32

Fiatal fiút (lehet szűz is) keresek, aki szeretne nagy, lógó melleket markolászni és szopni.
Ismerkednék nagy méretű fiatal fiúval!Izgató nő vagyok,esti szabadidővel!Levelezgetés nem érdekel!
Pestmegye!
Pestmegye!
Sziasztok. Keresek part,holgyet
Sziasztok , Kedves Bi párral szívesen megismerkednék Bp-en, vagy egy kellemes érett hölgyet kényeztetnék. Akár ma este :P
Budapesti 23 éves sportos, aktív srác vagyok és keresek egy idősebb hölgyet közös vad szenvedélyes együttlétre! Szívesen várom az üzeneteket!