sziasztok, látom sok a kamus hölgy itt, mert mindenki csak igér és persze, hogy nem tartja be, van más is így ezzel, vagy ezt csak én tapasztaltam?
Sziasztok.
28 éves srác keresi idősebb nő társaságát Szegeden és környékén! Ha lehet 40 felett és igényes nő személyében. (Diszkréció)
28 éves srác keresi idősebb nő társaságát Szegeden és környékén! Ha lehet 40 felett és igényes nő személyében. (Diszkréció)
sziasztok December 24-re keresnék egy Milfet vagy egy fiatal kis tini csajt akivel együtt tölthetnénk az estét itt Veszprémben részletek privát üzenetben
Sziasztok!
Fiatal,22-25 éves,hetero fiút keresünk hármashoz,a hölgytag örömére,vágyai kielégítésére.
Fiatal,22-25 éves,hetero fiút keresünk hármashoz,a hölgytag örömére,vágyai kielégítésére.
Sziasztok!
Engem érdekelne az ismerkedés én kaposvári vagyok (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 11. péntek 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 11. péntek 08:16
Engem érdekelne az ismerkedés én kaposvári vagyok (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 11. péntek 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1130862)

Sziasztok!
Fiatal fiúval ismerkednénk,két barát is jelentkezhet.
26 éves egyetemista srác ismerkedne Kaposvár-Pécs környékéről

Sziasztok
fiatal szűz srác vagyok olyan lányt/ hölgyet keresek ki bevezetne az életbe
esetleg még fiatal párral ismerkednék.
fiatal szűz srác vagyok olyan lányt/ hölgyet keresek ki bevezetne az életbe

Sziasztok!Érett hölgyekkel ismerkednék Bp. 33éves vagyok

Sziasztok, hölgyekkel és párokkal ismerkednék, 27 éves, egyedülálló, normál testalkatú, normál ápolt pénisszel rendelkező (képek az adatlapomon) 180 cm magas, 78 kg súlyú, magyar nyelvű, kedves, humoros, intelligens, művelt és erotikára éhes pasi vagyok, barna a hajam színe, barna a szemem színe, intim szőrzetem borotvált, nem dohányzom.
Első sorban erotikus programokat, erotikán alapuló kölcsönös együttléteket, normál szexet illetve kikapcsolódási lehetőségeket keresek normális keretek között, szeretlek új dolgokat kipróbálni
ha magadra ismertél és te sem vagy az a ismerkedjünk, beszélgessünk hetekig, hanem a tettek embere, írjatok ha van kedvetek ismerkedni itt privbe vagy a fred01@citromail.hu-ra :P
Első sorban erotikus programokat, erotikán alapuló kölcsönös együttléteket, normál szexet illetve kikapcsolódási lehetőségeket keresek normális keretek között, szeretlek új dolgokat kipróbálni

Sziasztok!
23 éves pesti srác vagyok, aki szívesen ismerkedne érettebb/idősebb hölgyekkel. Ismerkedés,beszélgetés, netán ha úgy alakul szívesen kényeztetném a hölgyet. 25-45 éves korig bárkit (az se baj ha anyagias!).
Sportos testalkatú 183 magas 78kg, szőke hajú, kékszemű srác vagyok. Lelki/testi törődése hölgyek/anyukák bátran írhatnak
23 éves pesti srác vagyok, aki szívesen ismerkedne érettebb/idősebb hölgyekkel. Ismerkedés,beszélgetés, netán ha úgy alakul szívesen kényeztetném a hölgyet. 25-45 éves korig bárkit (az se baj ha anyagias!).
Sportos testalkatú 183 magas 78kg, szőke hajú, kékszemű srác vagyok. Lelki/testi törődése hölgyek/anyukák bátran írhatnak

Sziasztok!Szeretnék készíteni egy házi filmet(kizárólag saját részre!!!) amihez erre nyitott-bevállalós szereplőket keresek Fiatal lányok és érett hölgyek személyében.MINDEN MEGOLDÁS ÉRDEKEL!! várom az üzeneteket.részletek ott.
üdv! fiatal igényes pár vagyunk (F23/N22), és ma estére keresnénk szintén igényes hölgyet (19-35) édes hármasra, helyünk van, BP 19ker.
Sziasztok!
Fiatal,22-25 éves fiúkkal ismerkednénk,kizárólag hetero alapon,a hölgy örömére,barátok is jelentkezhetnek.
Fiatal,22-25 éves fiúkkal ismerkednénk,kizárólag hetero alapon,a hölgy örömére,barátok is jelentkezhetnek.
Olyan nőt,párt keresek,aki nem kamus,kèpvadász hanem találkozni is mer,tudja mit akar,es nem felesleges körökre vágyik,hanem gátlástalan,vad szexre vágyik!ápoltság,diszkrèció adott,ès elvárt!tudjátok mindketten,hogy mit akartok!minèl gátlástalanabbak vagytok,annál jobban fog tetszeni,ahogy a párod kefèljük!ha izgat a dolog,ès kedved kaptatok,privát üzit várok!utazni tudjatok,helyem van!egy igazi kèjbarlang..szívesen nèznèk párokat nálam,aztán majd meglátjuk!adatlapon van info!kèpet küldök!megbeszèljük a rèszleteket,tali már ma akár..ha hölgy imádja a sok gecit,szívesen besegítek!szèp napot!üdv
Üdv!
Andris vagyok, 22 éves és nem tudom mit kell ide írni, hogy rámírjanak
de idősebb hölgyekkel ismerkednék elsősorban Budapesten
Cheers
Andris vagyok, 22 éves és nem tudom mit kell ide írni, hogy rámírjanak

Sziasztok!
Akad itt olyan 20-45 év közötti, hetero, normális, átlagos testi adottságokkal bíró, ápolt, diszkrét, kulturált férfi (talán férfiak?), aki a szilveszterét Sárváron tölti?
Kellemes szilveszter éjszakai, vagy újév-első napi többes reményében ŐT keresi egy aranyosan-picit husin nőies hölgytaggal bíró, ritkán többesező, a gyengéd de fantáziadús szexet kedvelő, masszázsért és szembekötős erotikázásért rajongó, egymást szerető negyvenes házaspár.
Kérjük, csak olyan írjon, aki tényleg ott tölti szilveszterét, vagy aki ott lakik a közelben, és aki szintúgy rendelkezik saját szállással. A játszadozást nálunk szeretnénk…
Ha szimpatikus vagy s elnyered tetszésünket, akkor a további részleteket majd emailben megbeszéljük.
Akad itt olyan 20-45 év közötti, hetero, normális, átlagos testi adottságokkal bíró, ápolt, diszkrét, kulturált férfi (talán férfiak?), aki a szilveszterét Sárváron tölti?
Kellemes szilveszter éjszakai, vagy újév-első napi többes reményében ŐT keresi egy aranyosan-picit husin nőies hölgytaggal bíró, ritkán többesező, a gyengéd de fantáziadús szexet kedvelő, masszázsért és szembekötős erotikázásért rajongó, egymást szerető negyvenes házaspár.
Kérjük, csak olyan írjon, aki tényleg ott tölti szilveszterét, vagy aki ott lakik a közelben, és aki szintúgy rendelkezik saját szállással. A játszadozást nálunk szeretnénk…
Ha szimpatikus vagy s elnyered tetszésünket, akkor a további részleteket majd emailben megbeszéljük.
Sziasztok!
Mivel meg mindig nem sikerult meg csak talallkozni sem senkivel igy teszek meg egy probat!
Apolt, jomegjelenesu, diszkret sportolo srac vagyok miskolcrol. 23eves 187cm 73kg.
Keresnek lanyt, holgyet, part, emellett erdekel meg a bdsm is de hetero alapon meg tudunk meg beszelni minden mast aztan eldol ... : ) Fokent borsod megye, de alkalmanket hajdu bihar es pest is
Kepet tudok magamrol kuldeni, skype van, talallkozni is tudunk, megihatunk valamit stb.
Kerem csak olyanok irjanak akik tenyleg komolyan is gondoljak ezt az egeszet!
Varom az uzeneteket
Apolt, jomegjelenesu, diszkret sportolo srac vagyok miskolcrol. 23eves 187cm 73kg.
Keresnek lanyt, holgyet, part, emellett erdekel meg a bdsm is de hetero alapon meg tudunk meg beszelni minden mast aztan eldol ... : ) Fokent borsod megye, de alkalmanket hajdu bihar es pest is
Kepet tudok magamrol kuldeni, skype van, talallkozni is tudunk, megihatunk valamit stb.
Kerem csak olyanok irjanak akik tenyleg komolyan is gondoljak ezt az egeszet!
Varom az uzeneteket
Baranya megyéből keresek hölgyet (30-tól 50 éves korig)laza kapcsolatra,nem csak szexre közös program stb.!Én 30 éves srác vagyok ha érdekel kérlek küldj belső levelet és vegyük fel a kapcsolatot!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt hetero alapon. Én egy fiatal sportos srác vagyok, vannak fenn képeim illetve videóm. Ha érdekel várom a privát üzenetet.
Üdv
Keresek hölgyet vagy párt hetero alapon. Én egy fiatal sportos srác vagyok, vannak fenn képeim illetve videóm. Ha érdekel várom a privát üzenetet.
Üdv