Sziasztok!
27 éves srác vagyok Budapestről. Idősebb hölgyeket kényeztetnék. Keressetek bátran!
27 éves srác vagyok Budapestről. Idősebb hölgyeket kényeztetnék. Keressetek bátran!
Sziasztok!
Fiatal,tapasztalatlan,hetero fiút keresünk hármasszexhez,csakis a hölgytag örömére.
Fiatal,tapasztalatlan,hetero fiút keresünk hármasszexhez,csakis a hölgytag örömére.
Nyitott, tanulékony 30 éves szextanárnőt keres 40-50 között Bp.
Fiatal, tapasztalatlan fiút keresek közös masztira Budapestről.
19 éves srác dugna érettebb nőket. írj üzit itt vagy: pestmegyeisrac@freemail.hu
Sziasztok!
Szívesen tölteném a mai estét érett hölgy társaságában, Budapesten vagy környékén.
Szívesen tölteném a mai estét érett hölgy társaságában, Budapesten vagy környékén.
Sziasztok! Csepelen ma délutántól kezdődő szexpartyhoz keresünk fiú partnert illetve párokat. Olvassátok el az adatlapunkat! Peti - Zita
Sziasztok,
Szóló pasiként keresek egy kellemes párt Csongrád,Bács,Békés megyében,
Lehet kicsit hiányos az adatlapom,de képet mailben nagyon szívesen csatolok,remélem áttudom élni a hármas adta örömöket!
Szép napot!
Szóló pasiként keresek egy kellemes párt Csongrád,Bács,Békés megyében,
Lehet kicsit hiányos az adatlapom,de képet mailben nagyon szívesen csatolok,remélem áttudom élni a hármas adta örömöket!
Szép napot!
szisztok! Siófoki pasi vagyok. engem érdekellne a dolog.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 30. péntek 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 30. péntek 07:46
Törölt felhasználó (1130862)

Sziasztok!
Fiatal fiút keresünk,aki szívesen ágyba bújna egy 40 es nővel.
Érett értelmes nővel kameráznék....nemcsak sex....beszélgetni face to face...skype címem: sonique29
Sziasztok! Csepelen szombat délutántól kezdődő szexpartyhoz keresünk fiú partnert illetve párokat. Olvassátok el az adatlapunkat! Peti - Zita
Sziasztok!
Sziasztok. Ma este párhoz csatlakoznék. Tibor vagyok, 37 éves, budapesti pasi.

sziasztok. nagyon éhes vagyok, szívesen ki elégítenék, lányt, hölgye.... akár most is elmegyek pesten belül..
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek hosszabb távra. Részletek az adatlapomon.
Hölgyet vagy párt keresek hosszabb távra. Részletek az adatlapomon.
Helló!
Szeretettel várunk minden swinger iránt érdeklődő vagy már gyakorlott hölgyet,párt,fiút egy rémisztően jó swinger házibuliba 2015.10.31.-én 20-órától Nyíregyházán!
Minden vendégünknek egy 15-20 perces gyógymasszázsal kedveskedünk hogy így is emeljük a wellness élményeket (jakuzzi,szauna)
Bejelentkezni legkésőbb csütörtök 20-óráig ezen a telefonszámon:call_skype_logo0670-6232416!
További szép napot Puszi smile
Szeretettel várunk minden swinger iránt érdeklődő vagy már gyakorlott hölgyet,párt,fiút egy rémisztően jó swinger házibuliba 2015.10.31.-én 20-órától Nyíregyházán!
Minden vendégünknek egy 15-20 perces gyógymasszázsal kedveskedünk hogy így is emeljük a wellness élményeket (jakuzzi,szauna)
Bejelentkezni legkésőbb csütörtök 20-óráig ezen a telefonszámon:call_skype_logo0670-6232416!
További szép napot Puszi smile

Sziasztok! Ma estére keresek hölgyet vagy párt Szegeden vagy környékén (férfi bi kizárt). Utazni tudok. hely megoldható, de nem baj, ha van!
A többit privátban!

Esetleg valaki megnézne webcamon meztelenül ? Skype címem szabiszabi700 bátran gyertek csak vegyetek fel

Fiatal, 25 év alatti gyorstüzelő fiút keresek Budapestről.