Sziasztok ma délután 3 felé szívesen találkoznánk párral , lánnyal , fiúval Bp és környékén CSAK UTAZNI TUDUNK.
18 éves srác vagyok Veszprém megyéből.Írjatok.

Sziasztok! Vas és a környező megyékből keresek hölgyet, vagy párhoz csatlakoznék. 35 éves jóképűnek mondott srác vagyok. Utazni tudok.
Bács Kiskun és Csongrád megyében ismerkednék hölgyekkel,párokkal! Jóképűnek mondott, igényes fiatal pasi vagyok! Írjatok, a többit utána!
Fiatal Sportos ápolt pasi ismerkedne nőkkel
ha van kedved csak írj

Ismerkednénk fiatal sráccal ,hajdu-bihari hetero párként
Hétvégén helyünk is van
Hétvégén helyünk is van
Sziasztok! 22 éves budapesti srác hölgyet, hölgyeket kényeztetne. Bármiben benne vagyok. Párokhoz is szívesen csatlakozom. Írjatok!
Jövő héten Pécsen nyaralunk férfiakat keresünk akik kielégítenek férjem előtt és vele.Tel.szám és fotó alap.
sziasztok ! Én egy 22 éves ápolt,őn magára igényes fiú vagyok,aki hölgyet keres szexvágyam csillapítására. Ha tetszenek a képeim és a videoim akkor várom a leveleket.
Pár hölgy tagját vagy szóló hölgyet kényeztetnék ma vagy máskor!

Zalakaroson 23 as srác. Egy éret nővel ismerkedne

sziasztok!Bpi,Nöt kersek(esetleg párt)!?irj,képet emailben küldök!!??34 186 88
Helló! Me este valaki Balatonlelle vagy környékén?
Kaposvár - Pécs környékén keresném érett hölgy társaságát :3
Sziasztok! 24 éves budapesti srác érett hölgyet, hölgyeket kényeztetne. Bármiben benne vagyok.
Igényes, jóképű férfiként párokhoz csatlakoznék harmadiknak de solo hölgyhöz is vagy hölgyekhez smile , Budapest, 26 év, intim képek adatlapomon(kérésre tudok küldeni e-mailben arc és egész alakost is) , 20 cm intim méret, akár ma este is....
Sziasztok pár most napközben 2 fiu 1 lány felállásra szívesen csatlakoznék Bp és környékén.
Dunaújvárosból 50 éves elvált pasi.
Azért ne ad fel,,,,,,
Igényes ápolt sportos srác ismerkedne , a hétvégére keresek párokat , lányokat , diszkréció adott elvárt , hosszabb távú baráti kapcsolat is érdekelne , mindenre nyitott vagyok hetero alapon akár buli házibuli , vagy swingerre is vevő vagyok , tomas1988@citromail.hu , elérhetöséget kérek , képpel , természetesen én is küldök smile