Hétvégi Balatongyöröki nyaraláshoz , keresek párt vagy lányokat , elhanyagolt unatkozó háziasszonyokat .Péntek estétöl -hétfö reggeli vagyok lennt .Diszkréció adott elvárt , igényes sportos srác vagyok , hetero alapon nyitott mindenre , többes 3as 4es vagy swinger
Hely van
Ide várom az érdeklődőket , kamusok kíméljenek , komoly jelentkezőket várok
tomas1988@citromail.hu.

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt hetero alapon. Én egy fiatal sportos srác vagyok, vannak fenn képeim illetve videóm. Ha érdekel várom a privát üzenetet.
Üdv
Keresek hölgyet vagy párt hetero alapon. Én egy fiatal sportos srác vagyok, vannak fenn képeim illetve videóm. Ha érdekel várom a privát üzenetet.
Üdv
Bács Kiskun és Csongrád megyében ismerkednék hölgyekkel,párokkal! Jóképűnek mondott, igényes fiatal pasi vagyok! Írjatok, a többit utána!
Udv. Egy fiatal srac vagyok szivesen ismerkednek idosebb holgyekkel vagy parokkal. Amit tudni kell rollam imadok kenyeztetni 188 cm magas vagy 108 kg barna szem fekete rovid haj es kreol bor. Varom a leveleket ha valakinek felkeltettem erdeklodeset : )

Jövő héten Pécsen nyaralunk férfiakat keresünk akik kielégítenek férjem előtt és vele.Tel.szám és fotó alap.
sziasztok
bp en helyem van aktuális még? (Ez egy válasz Zoltán1980 üzenetére (2015. 07. 13. hétfő 05:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 13. hétfő 05:50
bp en helyem van aktuális még? (Ez egy válasz Zoltán1980 üzenetére (2015. 07. 13. hétfő 05:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok ma délután 3 felé szívesen találkoznánk párral , lánnyal , fiúval Bp és környékén CSAK UTAZNI TUDUNK.
Sziasztok ma délután 3 felé szívesen találkoznánk párral , lánnyal , fiúval Bp és környékén CSAK UTAZNI TUDUNK.
18 éves srác vagyok Veszprém megyéből.Írjatok.

Sziasztok! Vas és a környező megyékből keresek hölgyet, vagy párhoz csatlakoznék. 35 éves jóképűnek mondott srác vagyok. Utazni tudok.
Bács Kiskun és Csongrád megyében ismerkednék hölgyekkel,párokkal! Jóképűnek mondott, igényes fiatal pasi vagyok! Írjatok, a többit utána!
Fiatal Sportos ápolt pasi ismerkedne nőkkel
ha van kedved csak írj

Ismerkednénk fiatal sráccal ,hajdu-bihari hetero párként
Hétvégén helyünk is van
Hétvégén helyünk is van
Sziasztok! 22 éves budapesti srác hölgyet, hölgyeket kényeztetne. Bármiben benne vagyok. Párokhoz is szívesen csatlakozom. Írjatok!
Jövő héten Pécsen nyaralunk férfiakat keresünk akik kielégítenek férjem előtt és vele.Tel.szám és fotó alap.
sziasztok ! Én egy 22 éves ápolt,őn magára igényes fiú vagyok,aki hölgyet keres szexvágyam csillapítására. Ha tetszenek a képeim és a videoim akkor várom a leveleket.
Pár hölgy tagját vagy szóló hölgyet kényeztetnék ma vagy máskor!

Zalakaroson 23 as srác. Egy éret nővel ismerkedne

sziasztok!Bpi,Nöt kersek(esetleg párt)!?irj,képet emailben küldök!!??34 186 88
Helló! Me este valaki Balatonlelle vagy környékén?
Kaposvár - Pécs környékén keresném érett hölgy társaságát :3