sziasztok, 24 éves helyes, kedves pasi vagyok Hatvanból, párral lánnyal ismerkednék, utazni tudok, privibe írj

Sziasztok
Lányhoz/párhoz csatlakoznék. Szombathelyi vagyok, 50 Km-es körzetben ismerkednék.
A kor nem számít, viszont az ápoltság fontos.
Lehetőleg privát üzenetet várok
Lányhoz/párhoz csatlakoznék. Szombathelyi vagyok, 50 Km-es körzetben ismerkednék.
Olyan bátor vagy ,hogy adatlapod sincs????
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 03. 04. szerda 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 04. szerda 13:32
Törölt felhasználó (913517)

Nincs egy bátor nő sem egy fiatal srácnak???
Nincs egy bátor nő sem egy fiatal srácnak???
Sziasztok!
Vasárnapra programot keresek. Nõnap alkalmából szívesen ismerkednék egy független hölggyel vagy egy párral. Ha valaki úgy érzi, hogy szívesen megismerkedne egy 24 éves, sportos, életvidám és intelligens sráccal, az kérem írjon! Nincsenek olyan elvárásaim, hogy csak akkor érdekel a dolog, ha szex is lesz. Akár teljesen szexmentes programra is vevõ lehetek. Ahogy egy normális nõ vagy pár sem enged ismeretlenül bárkit az ágyába, ez részemrõl is megvan. Nem kétségbeesetten keresek egy gyors aktust. Ha azt tenném azt nem online tenném, hanem elmennék a discoba... Persze ha az ismerkedés jól alakul akkor sem riadok vissza a helyzettõl.
Akinek az érdeklõdését felkeltettem, az kérem írjon egy levelet!
Üdv!
Vasárnapra programot keresek. Nõnap alkalmából szívesen ismerkednék egy független hölggyel vagy egy párral. Ha valaki úgy érzi, hogy szívesen megismerkedne egy 24 éves, sportos, életvidám és intelligens sráccal, az kérem írjon! Nincsenek olyan elvárásaim, hogy csak akkor érdekel a dolog, ha szex is lesz. Akár teljesen szexmentes programra is vevõ lehetek. Ahogy egy normális nõ vagy pár sem enged ismeretlenül bárkit az ágyába, ez részemrõl is megvan. Nem kétségbeesetten keresek egy gyors aktust. Ha azt tenném azt nem online tenném, hanem elmennék a discoba... Persze ha az ismerkedés jól alakul akkor sem riadok vissza a helyzettõl.
Akinek az érdeklõdését felkeltettem, az kérem írjon egy levelet!
Üdv!
26 éves srác vagyok , szívesen ismerkednék lányokkal párokkal , asszonyokkal ,minden jóra nyitott vagyok , hetero ,nagyon izgatnak a 30on felüli hölgyek vannak jó tapasztalataim , veszprém megyén belül , de max zala győr és fejér megyeik vas is beleférne , nagyon igényes közvetlen srác vagyok departed1988@indamail.hu ide várom az üziket
Sziasztok! Akár mára de inkább hosszu távra keresek érettebb asszony ,hölgyet hosszu távú szexkapcsolatra ! kor nem számit ! Párt is! Bp és környékén !
Sziasztok!
Nőt vagy párt keresnék közös kikapcsolódáshoz! Kor minimum 18, felső határ nincs. Alkat nem szempont, közös képcsere után úgyis tudjuk megvan e a szimpátia.
Képet én is tudok küldeni.
27 éves, 183 cm magas, rövid hajú, tetovált pasi vagyok. Átlagos mérettel, erről kamuzni nem fogok.
Nem egyedül lakom az albiban így helyem sajnos nincs, de pesten belül bárhova tudok menni.
Írjatok privátot!
Nőt vagy párt keresnék közös kikapcsolódáshoz! Kor minimum 18, felső határ nincs. Alkat nem szempont, közös képcsere után úgyis tudjuk megvan e a szimpátia.
27 éves, 183 cm magas, rövid hajú, tetovált pasi vagyok. Átlagos mérettel, erről kamuzni nem fogok.
Nem egyedül lakom az albiban így helyem sajnos nincs, de pesten belül bárhova tudok menni.
Írjatok privátot!
Sziasztok péntek estére keresünk 1 fiatal fiút 25 éves kor ig bp és környékén 2 ff 1 lány felállásra lány szereti a hosszas masszázst !
Márc. 7-én nőnapi sw buli Tétszentkúton! Akit érdekel, írjon!
Sziasztok péntek estére keresünk 1 fiatal fiut 25 éves kor ig bp és környékén 2 ff 1 lány felálásra
Egy kamu buzi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 01. vasárnap 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 01. vasárnap 19:17
Törölt felhasználó (941440)

Te most nő vagy, vagy pár vagytok, vagy férfi vagy? A hozzászólásaid alapján mindhárom. Valaki tud róla bővebbet?
Sziasztok!
Írjatok privátot!
Írjatok privátot!
Hölgyet keresek Kecskemét környékéről! Akár támogatom is

Sziasztok en szívesen csatlakoznak
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2015. 02. 28. szombat 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 28. szombat 12:03

Ma esti buliba keresünk fiút,fiúkat két pár mellé a lányok örömére...elvárások az adatlapunkon.
30 éves, sportos testalkatú, 178 cm magas vagyok
30 éves, sportos testalkatú, 178 cm magas vagyok
Ma esti buliba keresünk fiút,fiúkat két pár mellé a lányok örömére...elvárások az adatlapunkon.
42/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035

Szombat napközben túl sok szabadidõm lesz. Ha van olyan hölgy vagy pár aki aki szívesen ismerkedne egy 24 éves, sportos intelligens sráccal az ne hezitâljon. Nem feltétlen szobára mennék, akár csak ismerkedni, inni valamit és majd vagy kialakul valami, vagy nem.
Ha valakit èrdekel valami közös program üzenetben tudassa velem.
Üdv!
Ha valakit èrdekel valami közös program üzenetben tudassa velem.
Üdv!
Idősebb hölgyet keresnék vas megyéből!:P redkívül jó vagyok szeretőnek is akár!