Sziasztok ma este jön valaki club paradizoba budaörsre ?
Sziasztok. 37 éves, budapesti pasi pénteken párhoz- lányhoz csatlakozna!

Sziasztok 32éves srác vagyok érett hölgyekel ismerkednék..Bp

Érett hölgyekkel ismerkednék Bács Kiskun megyében ...
lányok párok szex? napközben van helyem Kiskunfélegyháza mellett. szóló lányt támogatnák is.
a csaj vagy én mert én nem vagyok bi és nem keresek senkit közös masztira ha ő igen kérdezd meg
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 02. hétfő 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 02. hétfő 19:08
Törölt felhasználó (941440)

Az viszont túlontúl érdekes, hogy a hozzászólásainak a nagyobb részében enyhén bi srácként mutatja be magát, aki közös masztira keres férfiakat. Több mint gyanús a dolog!
Sziasztok, budapest és a balaton vonzásában 19-én éjszakára olyan párt vagy hölgyet keresek akiket érdekel egy igazi férfias masszőr. Van tapasztalatom!
Kérdezzetek nyugodtan privátban.
Kérdezzetek nyugodtan privátban.
Sziasztok!Idősebb hölgyet keresek Csongrád megyéből.Én 32éves srác vagyok!
Szombaton 7-én este elmennénk egy ffi-hoz Kecskemét vagy vonzáskörzetében
Helyed legyen vagy tudj intézni valamit!
ero3540@freemail.hu fényképes bemutatkozó e-mailt várunk!!

Helyed legyen vagy tudj intézni valamit!
ero3540@freemail.hu fényképes bemutatkozó e-mailt várunk!!
hölgyet kényeztetnék orálisan helyem van 06 70 5115 777
Sziasztok fiatal srácot keresünk csütörtök vagy péntek estére hellyel rendelkezz Budapest és környékén nincs helyed nem gond de nyitott legyél más lehetőségekre is ! Kizárólag 1 álló fiú írjon .
Ma estére kerenék egy érett hölgyet!
helyem szombathelyen van!
írj ha érdekel!

Az viszont túlontúl érdekes, hogy a hozzászólásainak a nagyobb részében enyhén bi srácként mutatja be magát, aki közös masztira keres férfiakat. Több mint gyanús a dolog!
(Ez egy válasz ticy üzenetére (2015. 02. 02. hétfő 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 02. hétfő 13:11

szia egy nő biztos én beszéltem vele és elég kedves és aranyos igaz nem voltam nála fent Pesten de szeretném egyszer magam hoz elcsábítani egyszer, de sajna eddig nem sikerült :( remélem egyszer bele egyezik hogy el jön hozzám egyszer.
Csatlakoznék!!!
(Ez egy válasz coco chanel üzenetére (2015. 01. 31. szombat 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 31. szombat 14:25

Jövő héten hétfőtől szombatig szabadok a délutánjaink és az estéink.Srácokat keresünk a hölgy örömére.Csak olyan irjon akinek van fotója a farkról és el is jön ha Megbeszéljük.Tel.szám kell.
szia egy nő biztos én beszéltem vele és elég kedves és aranyos igaz nem voltam nála fent Pesten de szeretném egyszer magam hoz elcsábítani egyszer, de sajna eddig nem sikerült :( remélem egyszer bele egyezik hogy el jön hozzám egyszer.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 01. vasárnap 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 01. vasárnap 19:17
Törölt felhasználó (941440)

Te most nő vagy, vagy pár vagytok, vagy férfi vagy? A hozzászólásaid alapján mindhárom. Valaki tud róla bővebbet?
22 éves, intelligens, kulturált, sportos, fiú keres Békéscsabán egy igényes lányt vagy párt.
Sziasztok! Február 8.-án vasárnapra szállást keresek Budapesten csajszinál vagy párnál.
Te most nő vagy, vagy pár vagytok, vagy férfi vagy? A hozzászólásaid alapján mindhárom. Valaki tud róla bővebbet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 31. szombat 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 31. szombat 10:32
Törölt felhasználó (874617)

27 éves nagyon csinos lány megismerkedne kedves nagy méretű fiúval max 28 éves korig!Lehetsz tapasztalatlan is,ez eléggé izgat!Csak ha meg tudod oldani az utazást!PESTMEGYE!Levelezgetés nem érdekel!
szia én el mennék szívesen mert ráérek hétfőn meg kedden is csak sajna utazni nem tudok és azt hittem hírtelen hogy Veszprémiek vagytok de sajna félre olvastam ezer bocs
(Ez egy válasz coco chanel üzenetére (2015. 01. 31. szombat 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 31. szombat 14:25

Jövő héten hétfőtől szombatig szabadok a délutánjaink és az estéink.Srácokat keresünk a hölgy örömére.Csak olyan irjon akinek van fotója a farkról és el is jön ha Megbeszéljük.Tel.szám kell.
sziasztok szeretnék masszírozni olyan egyedül álló csajokat akik sokat dolgoznak és nagyon kifáradnak esetleg kevés ideje van és ez az idő akkora esik mikor az ismerőseid nem érnek rá, és te csinálnál valamit Pl: séta, beszélgetés, mozi stb és szívesen ismerkedsz új emberrel akkor itt vagyok benne vagyok bármiben ha te is és persze csak 18-38 éves korig keresek csajokat ha kell még infó akkor privátban üzenj nekem Veszprémben.