Hellyel rendelkező nagy méretű fiút keresünk szombat estére!
Szombaton este szívesen találkoznánk Tiszaújváros és könyékén párral ,lánnyal ,fiúval csak olyanok írjanak akik tudnak fogadni !
Hellyel rendelkező nagy méretű fiút keresünk szombat estére!
sziasztok keresek egy tényleg nimfó hölgyet, mert sokan mondják hogy azok de eddig nem találtam senkit tehát gondolom nem is léteznek ilyen csajok, de ha vannak akkor szeretnék egyszer találkozni vele/velük helyem van akár ma vagy holnap vagy egy időt és helyet egyeztetünk és akkor tudunk találkozni. Veszprémben
Hellyel redelkező Kecskeméti v környéki pasi???
ero3540@freemail.hu
Arcos és nem arcos képpel ellátott bemutatkozó levelet várunk
ero3540@freemail.hu
Arcos és nem arcos képpel ellátott bemutatkozó levelet várunk

Hello Hölgyek! 20as fiú vagyok. Szeretném hogy tanítsanak pár trükkre az ágyban!
Helló, Lányok, párok levelét várom, utazni tudok. Adatlapomon van infó rólam.
Fiatal fiut keresünk ma estére biliárd ismerkedés stb budapest környékén
Még mindig ismerkednék érett hölggyel vagy párral. Ápolt 30as pasi vok. Ha valaki gondolja írjon privátban.
Sziasztok ma este jön valaki club paradizoba budaörsre ?
Sziasztok. 37 éves, budapesti pasi pénteken párhoz- lányhoz csatlakozna!

Sziasztok 32éves srác vagyok érett hölgyekel ismerkednék..Bp

Érett hölgyekkel ismerkednék Bács Kiskun megyében ...
lányok párok szex? napközben van helyem Kiskunfélegyháza mellett. szóló lányt támogatnák is.
a csaj vagy én mert én nem vagyok bi és nem keresek senkit közös masztira ha ő igen kérdezd meg
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 02. hétfő 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 02. hétfő 19:08
Törölt felhasználó (941440)

Az viszont túlontúl érdekes, hogy a hozzászólásainak a nagyobb részében enyhén bi srácként mutatja be magát, aki közös masztira keres férfiakat. Több mint gyanús a dolog!
Sziasztok, budapest és a balaton vonzásában 19-én éjszakára olyan párt vagy hölgyet keresek akiket érdekel egy igazi férfias masszőr. Van tapasztalatom!
Kérdezzetek nyugodtan privátban.
Kérdezzetek nyugodtan privátban.
Sziasztok!Idősebb hölgyet keresek Csongrád megyéből.Én 32éves srác vagyok!
Szombaton 7-én este elmennénk egy ffi-hoz Kecskemét vagy vonzáskörzetében
Helyed legyen vagy tudj intézni valamit!
ero3540@freemail.hu fényképes bemutatkozó e-mailt várunk!!

Helyed legyen vagy tudj intézni valamit!
ero3540@freemail.hu fényképes bemutatkozó e-mailt várunk!!
hölgyet kényeztetnék orálisan helyem van 06 70 5115 777
Sziasztok fiatal srácot keresünk csütörtök vagy péntek estére hellyel rendelkezz Budapest és környékén nincs helyed nem gond de nyitott legyél más lehetőségekre is ! Kizárólag 1 álló fiú írjon .