Nógrád vagy Heves megyéből keresem társam. smile Elsősorban Hölgyeket keresek. Párokhoz csak passzív részvétellel szállnék be.
Pár kép és videó "rólam"
Pár kép és videó "rólam"
Hölgyek, párok játszótársa lennék , én 25 éves pesti srác
Idősebb hölgyek, párok játszótársa lennék, én 25 éves pesti jóképű srác.
Zalában nincs egy helyes fiatal fiú?
40es csinos nagymellű hölgy
40es csinos nagymellű hölgy
Sziasztok lányhoz párhoz csatlakoznék akár napközben is
Sziasztok!
Érett hölgyet keresek szexkapcsolatra (alkalmi vagy hosszú távúra is) Budapesten vagy környékén.
Érett hölgyet keresek szexkapcsolatra (alkalmi vagy hosszú távúra is) Budapesten vagy környékén.
Sziasztok! Bevállalós asszonyt keresek aki szivesen eltöltene egy kis időt egy 23 éves sportos sráccal! Akár lehetne rendszeres is!
Helyem van!
Helyem van!
Szegedi kellemes negyvenes lenne egy 30 é srácnak????
Miskolcon keresem érett Hölgy partneremet. 22 éves, sportos srác vagyok. Nézzétek meg a képeimet, videóimat, aztán írjatok!

25 éves fiú keres hölgyet Budapesten alltalaba 18nak szoktak nézni mindenbe benn vagyok :P
25 éves budapesti fi keres hölgyet alltalab 18nak szoktak nézni :P ha gondood irj midenbe benne vagyok
Sziasztok lányhoz párhoz csatlakoznék akár napközben is idősebbek is írhatnak .
Sziasztok mi egy 24/34 pár vagyunk Pest megye Aszód mellöl holnap estére/22:00-tól/keresünk kellemes méretü pasikat max két pasit csak a hölgy örömére helyünk van utazni tudj
06705916185 arc és intim képeket várunk a kataeskrisztian@gmail.com email cimre
06705916185 arc és intim képeket várunk a kataeskrisztian@gmail.com email cimre
Pécsett Szeptember 21-25 között helyet biztosítanék párnak,pároknak,cserébe nézném,ahogy szexeltek! Jómegjelenésű ápolt,diszkrét,viselkedni tudó ffi vagyok!
40/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok...
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is...
Kor - Alkat nem számit!
Hely budán a MAMMUT-nál.
Részletek és egyeztetés... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Email: szabadszex@freemail.hu
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is...
Kor - Alkat nem számit!
Hely budán a MAMMUT-nál.
Részletek és egyeztetés... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Email: szabadszex@freemail.hu

Sziasztok
23 éves, heteroszexuális beállítottságú férfi vagyok Lányokat párokat kukkolnék és ha szeretnék még be is szállhatok! Autós szex vagy ilyesmi! Idősebb hölgyekkel is kipróbálnám ha lenne rá lehetőség! Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését annak várom a leveleit!
Kecskemét
23 éves, heteroszexuális beállítottságú férfi vagyok Lányokat párokat kukkolnék és ha szeretnék még be is szállhatok! Autós szex vagy ilyesmi! Idősebb hölgyekkel is kipróbálnám ha lenne rá lehetőség! Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését annak várom a leveleit!
Kecskemét
Sziasztok bekes megyei 40 es hölgyel,szivesen sexelnèk hosszú távon.
Budapesten idősebb hölgyet vagy párt keresek.
Ma Budapesten találkoznék egy idősebb párral a feleség dupla kényeztetésére
Lenne nekem egy kellemes negyvenes Szegeden? Feleség is jelentkezhetne! Valaki??? 30é srác