Sziasztok.35 éves ,ápolt , diszkrét,potens,borotvált értelmiségi férfi vagyok.Hosszabb távon is szívesen lennék házaspár házibarátja!
Ma dél-1 óra körül találkoznék párokkal, hölgyekkel Budapesten. Idősebb partneremet keresem!

Sümeg környékén valaki ?
pénzért leszek a sexpartnered irj privátban h mit szeretnél

Sziasztok párokhoz csatlakoznék ! Fiatal sportos testalkatu srác vagyok a nő örömére

Helyem van!
ma ráérek ha gondoljátok (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 03. szerda 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 03. szerda 17:31
ma ráérek ha gondoljátok (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 03. szerda 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (896053)

Ha budapesti lennél....
Ha budapesti lennél....
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 03. szerda 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 03. szerda 16:50
Törölt felhasználó (914093)

hali! Én kellek nektek!
Sziasztok!
Mára keresek szexpartnert Kecskemét környékén!
Csak helyem van! Mindenre nyitott vagyok!
Írjatok
skype kisati013
Mára keresek szexpartnert Kecskemét környékén!
Csak helyem van! Mindenre nyitott vagyok!
Írjatok
skype kisati013
hali! Én kellek nektek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 02. kedd 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 02. kedd 12:09
Törölt felhasználó (896053)

Vékony,kisfiús alkatú,szőrtelen fiucskát keresünk,nem baj,ha nem voltál még nővel.
Sziasztok parhoz csatlakoznék holnap este vagy hölgyet kényeztetnék Budapesten csak akik komolyan gondolják üdv Bandi
Fiatal, 25 éves, izmos, helyes, rövid barna hajú, kék szemű, 185/85, vastag farkú pasi áll párok, hölgyek rendelkezésére. Rövid és hosszú távon egyaránt, a legjobb árakon. 100% diszkréció! Árak, képek és további infók belső üzenetben vagy a megadott email címen: heteroo85@gmail.com
Vékony,kisfiús alkatú,szőrtelen fiucskát keresünk,nem baj,ha nem voltál még nővel.
sziasztok 27 éves pasi keres érett nőt titkos kapcsira békés megyébe? ha van írjon
Sziasztok 23 éves, heteroszexuális beállítottságú férfi vagyok Lányokat párokat kukkolnék és ha szeretnék még be is szállhatok! Autós szex vagy ilyesmi! Idősebb hölgyekkel is kipróbálnám ha lenne rá lehetőség! Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését annak várom a leveleit!
Sziasztok. 21 éves pasi érettebb hölgyekkel, párokkal ismerkedne szegeden. Remélem van itt ilyen hölgy, pár
üzenetben elértek

22 éves sportos srác keresi bármilyen alkatú, érettebb hölgy partnerét. (párok is érdekelnek)
Nézzétek meg a profilom, ha felkeltettem érdeklödéseteket, írjatok!
Nézzétek meg a profilom, ha felkeltettem érdeklödéseteket, írjatok!

sopronból 26 éves, 18-as méretű, szőrtelen vékony pasi jelentkezne!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 01. hétfő 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 01. hétfő 13:23

Törölt felhasználó (890770)

Van itt olyan egerszeghez közeli fiatal vékony szőrtelen fiú aki egy 40 es párral ismerkedne? Fotód telefonszámod legyen.
Van itt olyan egerszeghez közeli fiatal vékony szőrtelen fiú aki egy 40 es párral ismerkedne? Fotód telefonszámod legyen.
Szegeden keresek érett 35+ hölgyet aki igényelne egy jó masszírozást
) 30é srác

Ma estére keresünk,autóval rendelkező kellemes mérettel rendelkező fiút.