Miskolcon keresek hölgyeket, párokat. Alkat, kor nem számít. Nézzétek meg a képeimet, videóimat, ha felkeltettem érdeklődéseteket, írjatok!

Szíveseb ismerkednék Borsodi idősebb hölgyel! Írjatok, 23 vagyok!!
Sziasztok
mára keresek párt/lányt helyem van!! Aki.talizik velem.az nem bánja meg !! A méretem 20/6 irjatok !!! Pusti

Benne lennék!
(Ez egy válasz feleségemnek üzenetére (2014. 09. 20. szombat 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 20. szombat 12:38

Feleségem kellene megkefélni ha érdekel írl poárom 40 éves fiatalos még nem szült.
budapesti 25éves srác holgyet keres budapesten leginkább miden jora

Fiúként keresek érett hölgyet Zalaegerszeg közelében

Szívesen megdugnám a feleséget! 40 éves, kedves, ápolt, diplomás, budapesti férfi vagyok.
(Ez egy válasz feleségemnek üzenetére (2014. 09. 20. szombat 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Feleségem kellene megkefélni ha érdekel írl poárom 40 éves fiatalos még nem szült.
Borsodból szívesen ismerkednék idősebb hölgyekkel,lányokkal.27 éves,ffi vagyok.
Lányokkal,asszonyokkal párokkal ismerkedne egy 23 éves orálimádó srác
Minden jóban benne vagyok,írjatok és megbeszéljük.Utazni tudok,nem probléma.

Sziasztok.20 éves férfi Egerből keres rövid és/vagy hosszú távú szexkapcsolatra hölgypartnert,kortól függetlenül,főként Heves,Nógrád,és BAZ megyékből.Fő a szimpátia.Előtte skype-on,vagy e-mail-en ismerkedhetünk,képet cserélünk.
Párokhoz nem csatlakozom,csak 1-1,akkor jön át a szeretkezés varázsa,könnyebb ráhangolódni a partneremre.
Amit tudni kell rólam:Figyelmes,érzéki magas fiatalember vagyok,átlagos testalkattal,és nagy libidóval rendelkezem.Képet nem rakok fel,képcsere csak e-mailben.Puszi,Peti
Párokhoz nem csatlakozom,csak 1-1,akkor jön át a szeretkezés varázsa,könnyebb ráhangolódni a partneremre.
Amit tudni kell rólam:Figyelmes,érzéki magas fiatalember vagyok,átlagos testalkattal,és nagy libidóval rendelkezem.Képet nem rakok fel,képcsere csak e-mailben.Puszi,Peti
Szia hol és mikor ???
akár most is tudok menni írj privátban

(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 13. szombat 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 13. szombat 15:01
Törölt felhasználó (907730)

Sziasztok!
Fiatal srácként érett hölgyet kényeztetnék Budapesten vagy környékén. Esetleg párhoz is csatlakozom a hölgy örömére
Fiatal srácként érett hölgyet kényeztetnék Budapesten vagy környékén. Esetleg párhoz is csatlakozom a hölgy örömére

Ma pont ráérek
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 20. szombat 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 20. szombat 09:54

Törölt felhasználó (890770)

Egerszeg körzetéből keresünk helyes fiatal potens fiút.
Én egy 40es pár csinos nagy cicis jól szopatható hölgy tagja vagyok.
Egerszeg körzetéből keresünk helyes fiatal potens fiút.
sziasztok csajok esetleg hétvégén nincsen kivel töltened az estét akkor egy 24 éves srác segít hogy ne unatkozzál akár beszélgetni is ha csak azt szeretnéd
Sziasztok hölgyet kényeztetnék, Kecskemét és környékéről 26 éves srác vagyok, képeket ha tudsz küldj magadról hogy könnyebben menjen az ismerkedés, kapmon8@gmail.com
Sziasztok! Érett hölgyet keresek. Nem ismeretlen a dolog.
Tartós kapcsolatot szeretnék kialakítani!! Imádom az előjátékot.

Sziasztok,érett hölgyek kel ismerkednek, írj ismerjük meg egymást
Merj Írni !! Hölgyeket keresek baráti és szex kapcsolatra 06306861395 Veszprém Fejér megye
Érett puncit nyalnék, falnék :P