22 éves, intelligens, kulturált, sportos, fiú keres Békéscsabán egy igényes lányt vagy párt.
Sziasztok! Február 8.-án vasárnapra szállást keresek Budapesten csajszinál vagy párnál.
Te most nő vagy, vagy pár vagytok, vagy férfi vagy? A hozzászólásaid alapján mindhárom. Valaki tud róla bővebbet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 31. szombat 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 31. szombat 10:32
Törölt felhasználó (874617)

27 éves nagyon csinos lány megismerkedne kedves nagy méretű fiúval max 28 éves korig!Lehetsz tapasztalatlan is,ez eléggé izgat!Csak ha meg tudod oldani az utazást!PESTMEGYE!Levelezgetés nem érdekel!
szia én el mennék szívesen mert ráérek hétfőn meg kedden is csak sajna utazni nem tudok és azt hittem hírtelen hogy Veszprémiek vagytok de sajna félre olvastam ezer bocs
(Ez egy válasz coco chanel üzenetére (2015. 01. 31. szombat 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 31. szombat 14:25

Jövő héten hétfőtől szombatig szabadok a délutánjaink és az estéink.Srácokat keresünk a hölgy örömére.Csak olyan irjon akinek van fotója a farkról és el is jön ha Megbeszéljük.Tel.szám kell.
sziasztok szeretnék masszírozni olyan egyedül álló csajokat akik sokat dolgoznak és nagyon kifáradnak esetleg kevés ideje van és ez az idő akkora esik mikor az ismerőseid nem érnek rá, és te csinálnál valamit Pl: séta, beszélgetés, mozi stb és szívesen ismerkedsz új emberrel akkor itt vagyok benne vagyok bármiben ha te is és persze csak 18-38 éves korig keresek csajokat ha kell még infó akkor privátban üzenj nekem Veszprémben.
Ma este Veszprém Körmend kken hölgy v pár? 30 as pasi vok.
41/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Sokmindenre nyitott vagyok.
keress bátran ...
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Sokmindenre nyitott vagyok.
keress bátran ...
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035

Sziasztok! 22 éves, 192 centi, vékony srác elveszítené. Max 40 -ig.Humoros, intelligens, puszilgatnivaló vagyok. Csk kölcsönös szimpátia esetén, diszkréció. ha kipróbálnád mozgékony vékony fiúval, vagy tanítanál, esetleg szeretsz diktálni, gyere. Csak budapest, a 3 északi kerület előny. Duci vagy nagy, kerek fenék előnyben, de mindenki megtisztel..ha nő persze
Székesfehérvár környékén, lányok, párok?

szüzességét elvaszteni kiváno 20 év körüli fiukát szeretettel várunk 3.-nak egy kis puncikázáshoz

Jövő héten hétfőtől szombatig szabadok a délutánjaink és az estéink.Srácokat keresünk a hölgy örömére.Csak olyan irjon akinek van fotója a farkról és el is jön ha Megbeszéljük.Tel.szám kell.
Sziasztok! Nincs ma valakinek kedve huncutkodni velem este?( Tatabánya és környéke, utazni tudok!! ) Lányok? Párok? Hölgyek? Részletek priviben vagy az adatlapomon
ÍRJATOK!

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt hetero alapon, ma estére. Én egy fiatal sportos srác vagyok, vannak fenn képeim illetve videóm. Ha érdekel várom a privát üzenetet. Helyem van Budapesten!
Üdv
Keresek hölgyet vagy párt hetero alapon, ma estére. Én egy fiatal sportos srác vagyok, vannak fenn képeim illetve videóm. Ha érdekel várom a privát üzenetet. Helyem van Budapesten!
Üdv
Sziasztok! Február 8.-án vasárnapra szállást keresek Budapesten csajszinál vagy párnál.
27 éves nagyon csinos lány megismerkedne kedves nagy méretű fiúval max 28 éves korig!Lehetsz tapasztalatlan is,ez eléggé izgat!Csak ha meg tudod oldani az utazást!PESTMEGYE!Levelezgetés nem érdekel!
mi Györbe vagyunk !?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 31. szombat 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 31. szombat 00:10
Törölt felhasználó (824543)

sziasztok ma vagy holnap szombathely-kőszeg lányok párok ??? 22+ os intimmel csatlakoznék
sziasztok ma vagy holnap szombathely-kőszeg lányok párok ??? 22+ os intimmel csatlakoznék
Sziasztok!Idősebb hölgyet keresek Csongrád megyéből.Én 32éves srác vagyok!
Sziasztok!
Fiatalal,sportos egyetemista srac vagyok. Keresem partnerem a hetvegere,adatlapomon mindent megtalalsz,ami kezdesnek jo lehet
P.
Fiatalal,sportos egyetemista srac vagyok. Keresem partnerem a hetvegere,adatlapomon mindent megtalalsz,ami kezdesnek jo lehet

P.
31-én Szombat este végre szabadok vagyunk
Pasi aki jönne hozzánk??
ero3540@freemail.hu fényképpel ellátott bemztatkozást várunk,komolyan gondoljuk és csak olyan írjon aki valóban el is jönne elég a sok KAMUBÓL!!!!!!

Pasi aki jönne hozzánk??
ero3540@freemail.hu fényképpel ellátott bemztatkozást várunk,komolyan gondoljuk és csak olyan írjon aki valóban el is jönne elég a sok KAMUBÓL!!!!!!