Ma vagy holnap estére keresek,ápolt kedves fiatal fiút aki eltud jönni Pestmegyébe!Öregek,kövérek kérem ne!
Csinos 28 éves nő vagyok!Képpel,telszámmal írj! silvertouch005@gmail.com
Csinos 28 éves nő vagyok!Képpel,telszámmal írj! silvertouch005@gmail.com
Sehol egy érett hölgy???
sziasztok ma este valaki egy kis hancur csajok helyem van Veszprémi csajok, hölgyek
192 centi, vékony 21 éves, ápolt, szörtelen srác tanárt keresne. 35-45 közt. Itelligens, humoros vagyok a hangulattal nem lesz gond. Vagy ha kipróbálnád vékony pasival, segíthetek. Csak kölcsönös szimpátia esetén, csak budapet!
Érett nővel,vagy párral ismiznék...bi pasi NO!
Utazni tudok,de fogadni is esetleg.
patpat9875321@gmail.com
Utazni tudok,de fogadni is esetleg.
patpat9875321@gmail.com
22éves debreceni srác vagyok. Idősebb, akár telt hölgyeket keresek, akik szívesen együtt lennének egy tapasztalatlan sráccal.
Sziasztok
Nyíregyházáról keresnék lányokat, hölgyeket alkalmi vagy tartós szexre és minden jóra.
Én egy sportos nyíregyházi srác vagyok. A kor nem számít, de a vékony vagy nőiesen telt hölgyeket szeretem. Lehetsz perverz is .
E-mail: atez8888@gmail.com
Nyíregyházáról keresnék lányokat, hölgyeket alkalmi vagy tartós szexre és minden jóra.

41/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Mindenre nyitott vagyok.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Mindenre nyitott vagyok.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035

Sziasztok hétvégére szombat estére keresünk fiatal 20-30 év közti egyedül álló fiut a lány örömére 3 nak Budapest és környékéről.CSAK UTAZUNK
Szia!Nekem van helyem Újpesten.
(Ez egy válasz Zoltán1980 üzenetére (2014. 12. 19. péntek 04:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 19. péntek 04:59

Sziasztok hétvégére szombat estére keresünk fiatal 20-30 év közti egyedül álló fiut a lány örömére 3 nak Budapest és környékéről.CSAK UTAZUNK
Sziasztok!
Igencsak nehézkes egy fiatalabb srácnak érettebb hölgyet találni errefelé, de ha esetleg lenne jelentkező aki rá ér és el is jön nem pedig csak húzza halasztja a dolgot akkor szívesen várom a jelentkezését Szombathely vagy esetleg Győr környékéről! Én 22 éves egyetemista srác vagyok, ha érdekellek írj
Képet tudok küldeni
Igencsak nehézkes egy fiatalabb srácnak érettebb hölgyet találni errefelé, de ha esetleg lenne jelentkező aki rá ér és el is jön nem pedig csak húzza halasztja a dolgot akkor szívesen várom a jelentkezését Szombathely vagy esetleg Győr környékéről! Én 22 éves egyetemista srác vagyok, ha érdekellek írj

Egri 20 éves srác 20-as mérettel keres Heves megyéből szexkapcsolatra,vagy alkalmi szexre hölgyeket kortól,és testalkattól függetlenül.Fontos:Legyen ápolt.Ha felkeltettem az érdeklődésed,akkor írj,kép nincs fent,de privátban küldök.Hellyel nem rendelkezek.
Szia, Tibor vagyok, 36 éves, budapesti, nyitott pasi. Dec. 19.- én este lánnyal, párral találkoznék! Választ privát üzenetben várok. Fotót e-mailben tudok küldeni.
.
Sziasztok!Sajnos az utolsó sorozatunkat nem rakják fel itt!Goldenre feltett képek mappában a honlapunkon megmutatjuk ,akit érdekel kérhet jelszót.Puszi.Jázmin!!
sziasztok keresek egy kis mellékes melót vagy is fotóznék párokat,lányokat akik csinálnak valamilyen össze jövetelt és egy szép emléket szeretnének magukról csinálni részleteket privátban írok
Sziasztok! Miskolc vagy miskolc környéki ápolt és 30 év feletti hölgyet keresek közös szabadidő program eltöltéséhez! Diszkréció garantált! Én 31 éves kék szemű sportos megjelenésű srác vagyok, de a többit majd személyesen! Várom leveled ha egy kis kényeztetésre vágysz! (képet-képért cserébe természetesen küldök)
Hölgyet keresek aki análisan kényeztetne/vibrátorral vagy megdugna/
Párral,ismerkednék vagy férfit szopatnék nővel smile