Fiatal, 25 éves, izmos, helyes, rövid barna hajú, kék szemű, 185/85, vastag farkú pasi áll párok, hölgyek rendelkezésére. Rövid és hosszú távon egyaránt, a legjobb árakon. 100% diszkréció! Árak és képek mailban.
heteroo85@gmail.com
heteroo85@gmail.com
Sziasztok! Idősebb hölgyet vagy párt keresek ! Helyem van Kecskemét mellett!!!!!
31 eves bekes megyei ferfi,női partnert keres,jelentkez es meg beszeljuk.
Két 25 éves HETERO, pesti srác keres szexpartnereket lányok és párok személyében, MA délutánra vagy estére, nem csak Pesten. Helyünk van de a távolság sem okoz gondot. Írjatok privátban!
Debrecen környékén keresek olyan hölgyet, akit kényeztethetek.

sziasztok ma délutánra estére keresnék egy hölgyet kölcsönös kényeztetésre finom Keszthely Sümeg Tapolca Zalaegerszeg környékén
Fiatal sportos/izmos, vastag farkú pasi házhoz megy. Masszázs, erotikus masszázs és egyéb kívánságokat teljesítek anyagi támogatásért cserébe! Képekért és árakért érdeklődj! heteroo85@gmail.com
Van itt olyan nő akit nyalhatok és kényeztethetek?
40/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok...
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is...
Kor - Alkat nem számit!
Hely budán a MAMMUT-nál.
Részletek és egyeztetés... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Email: szabadszex@freemail.hu
Kor - Alkat nem számit!
Hely budán a MAMMUT-nál.

Püspökladány és környékéről ismerkednék, telt testalkatú, lehetőleg idősebb hölggyel!
Szimpátián alapuló, diszkrét kapcsolatot keresek!
Ha van hölgy aki a környéken lakik, és van kedve, üzenjen!
Szimpátián alapuló, diszkrét kapcsolatot keresek!
Ha van hölgy aki a környéken lakik, és van kedve, üzenjen!

Sziasztok!
Egy 23 éves, sportos srác próbáratenné magát egy tapasztaltabb nõ kényeztetésében. Hetero alapon párok jelentkezését is várom. Akár már ma estére is. sajnos csak utazni tudok Budapest-Szolnok távon.
Egy 23 éves, sportos srác próbáratenné magát egy tapasztaltabb nõ kényeztetésében. Hetero alapon párok jelentkezését is várom. Akár már ma estére is. sajnos csak utazni tudok Budapest-Szolnok távon.
Sziasztok.Marcali közelében 30 éves ápolt,intelligens,diszkrét srác házaspárokhoz , párokhoz (fiú, lány) csatlakozna Házibarátként hosszú távra.Hétvégi találkozásokkal,akár közös programokkal egybekötve,a hölgy kellő vágyainak megfelelő fokozásaira.Bizonyos távolságra utazás megoldható.
Sziasztok..hölgyet keresnék aki talizni is akar...187-110.39éves pasi vagyok..Fejér m és kke...nagyfonok75@freemail.hu..Lehetsz telt is
40/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok...
Kor - Alkat nem számit!
Hely budán a MAMMUT-nál.
Kor - Alkat nem számit!
Hely budán a MAMMUT-nál.

Bács és Csongrád megyében igényes fiatal pasiként párt vagy hölgyet keresek! Utazni tudok!
Van szegeden unatkozó erotika világában kalandozni vágyó 40-es nő aki a kalandra társául fogadni egy 30 éves srácot????
)

Sziasztok
23 éves helyes, kedves, ápolt fiú vagyok, 185magas 75kg barna haj és szem, Hevesmegye Gyöngyösről vagyok de tudok utazni is,
lánnyal, párral ismerkednék, kor nem számít, mailba tudok képet küldeni
Hello
23 éves helyes, kedves, ápolt fiú vagyok, 185magas 75kg barna haj és szem, Hevesmegye Gyöngyösről vagyok de tudok utazni is,
lánnyal, párral ismerkednék, kor nem számít, mailba tudok képet küldeni
Hello

Sziasztok szivesen csatlakoznék lányokhoz párokhoz bp és környékén napközben is .
Fiatal, 25 éves, izmos, helyes, rövid barna hajú, kék szemű, 185/85, vastag farkú pasi áll párok, hölgyek rendelkezésére. Rövid és hosszú távon egyaránt, a legjobb árakon. 100% diszkréció! Árak és képek mailban. heteroo85@gmail.com
Sziasztok ma délután szívesen csatlakoznék parhoz vagy hölgyet kényeztetnék Budapesten