40/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok...
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is...
Kor - Alkat nem számit!
Hely budán a MAMMUT-nál.
Részletek és egyeztetés... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Email: szabadszex@freemail.hu
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is...
Kor - Alkat nem számit!
Hely budán a MAMMUT-nál.
Részletek és egyeztetés... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Email: szabadszex@freemail.hu

Bács és Csongrád megyében igényes fiatal pasiként párt vagy hölgyet keresek! Utazni tudok!
Van szegeden unatkozó erotika világában kalandozni vágyó 40-es nő aki a kalandra társául fogadni egy 30 éves srácot????
)

Sziasztok
23 éves helyes, kedves, ápolt fiú vagyok, 185magas 75kg barna haj és szem, Hevesmegye Gyöngyösről vagyok de tudok utazni is,
lánnyal, párral ismerkednék, kor nem számít, mailba tudok képet küldeni
Hello
23 éves helyes, kedves, ápolt fiú vagyok, 185magas 75kg barna haj és szem, Hevesmegye Gyöngyösről vagyok de tudok utazni is,
lánnyal, párral ismerkednék, kor nem számít, mailba tudok képet küldeni
Hello

Sziasztok szivesen csatlakoznék lányokhoz párokhoz bp és környékén napközben is .
Fiatal, 25 éves, izmos, helyes, rövid barna hajú, kék szemű, 185/85, vastag farkú pasi áll párok, hölgyek rendelkezésére. Rövid és hosszú távon egyaránt, a legjobb árakon. 100% diszkréció! Árak és képek mailban. heteroo85@gmail.com
Sziasztok ma délután szívesen csatlakoznék parhoz vagy hölgyet kényeztetnék Budapesten
Keszthelyről, vagy környékéről keresünk ( 50-esek vagyunk) párt, pasit, vagy hölgyet kellemes gabalyodáshoz nyaralásunk színesebbé tételéhez. Sok mindenre nyitottak vagyunk. Szauna és hely megoldott. tu114@freemail.hu
Sziasztok!
Ercsi és környékén utazni tudó és ma este ráérő nőket és párokat keresek hely megoldható smile csak mondjuk nem kéne nagyon zajongani smile de jöhet akár messzebbről az aki szeretne velem kettesben v 3masban egy jó szexelni smile
írjatok levelet és mindent megbeszélünk smile
Ercsi és környékén utazni tudó és ma este ráérő nőket és párokat keresek hely megoldható smile csak mondjuk nem kéne nagyon zajongani smile de jöhet akár messzebbről az aki szeretne velem kettesben v 3masban egy jó szexelni smile
írjatok levelet és mindent megbeszélünk smile
Sziasztok!
Lányt, hölgyet/max 45-ig/keresnék tartós titkos szexkapcsolatra.
Lányt, hölgyet/max 45-ig/keresnék tartós titkos szexkapcsolatra.
Érd és környéki 40-55 év közötti érett NŐ-t keresek alkalmi szex kapcsolatra.
Fiatal srác szexre kiéhezett hölgyet keres.
Budapest és környékéről keresek érett hölgyet alkalmi kapcsolatra! Én 23 éves magas vékony srác vagyok nagyobb mérettel, és tapasztalatot szeretnék szerezni! hasonló testalkat előnyben
Püspökladány és környékéről ismerkednék! Szimpátián alapuló tartós kapcsolat érdekel!
Aki a környéken lakik, és van kedve, légyszi üzenjen!

Aki a környéken lakik, és van kedve, légyszi üzenjen!

Pasit keresünk 3.nak a hölgy örömére!
Titkos kapcsira keressek Budapesti lányt, hölgyet ! Olyan hölgyek jelentkezését várom, akit kiszeretnék próbálni, hogy milyen egy másik pasival titokban. Várom a leveleiteket priviben!
Szívesen ismerkednék hölggyel, Hajdú-Bihar és környékén!
Nem csak szex érdekel, szívesen masszíroznék, szőrtelenítenék, minden részre kiterjedő testápolás, és ezen kívül bármi más extra kívánságot is teljesítek!
És nem csak csajozós dumának szánom, én ezeket élvezem csinálni, és természetesen ellen szolgáltatás nélkül, pusztán élvezetből!
Kor és alkat nem számít, csak a szimpátia! És lehetőleg nem csak alkalmi kapcsolatot keresnék!
Saját lakásomon is talizhatunk, ha úgy alakul!
Diszkréció adott, és én is elvárom!
Üzit privátban!
Nem csak szex érdekel, szívesen masszíroznék, szőrtelenítenék, minden részre kiterjedő testápolás, és ezen kívül bármi más extra kívánságot is teljesítek!

És nem csak csajozós dumának szánom, én ezeket élvezem csinálni, és természetesen ellen szolgáltatás nélkül, pusztán élvezetből!

Saját lakásomon is talizhatunk, ha úgy alakul!
Diszkréció adott, és én is elvárom!
Üzit privátban!

Fiatal srác szexre kiéhezett hölgyet keres.

Sziasztok! csatlakoznék párokhoz v akár csoporthoz is a mai nap folyamán ha valami kialakulna akár valahol valami nagy gangbang buli is
írjatok privátban és a többit megbeszéljük