már irtunk,de nem válaszoltál
(Ez egy válasz Luigi007 üzenetére (2014. 10. 10. péntek 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 10. péntek 14:00

Sziasztok!
25 éves átlagos testalkatú, ápolt, igényes, intelligens, diszkrét srác vagyok. Hajdú és Szolnok megyében keresem ápolt, igényes nők, párok megkeresését!
25 éves átlagos testalkatú, ápolt, igényes, intelligens, diszkrét srác vagyok. Hajdú és Szolnok megyében keresem ápolt, igényes nők, párok megkeresését!
Sziasztok!
Ma vagy holnap éjszakára fiatal, nagyfarkú srácot keresünk !!!!
Levelet a baszdmeganejem@gmail.com ra varunk!
Udv.
Ma vagy holnap éjszakára fiatal, nagyfarkú srácot keresünk !!!!
Levelet a baszdmeganejem@gmail.com ra varunk!
Udv.
Van olyan férj akinek a feleségét "kölcsönvehetném"???? Egy fiatal srác
Sziasztok!
Ha érdekel egy fiatal sportos srác 20+ extra érzéketlen farokkal (nagyon sokáig bírom), akkor írjatok privit és egyeztetünk.
Ha érdekel egy fiatal sportos srác 20+ extra érzéketlen farokkal (nagyon sokáig bírom), akkor írjatok privit és egyeztetünk.
40/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Kor - Alkat nem számit!
Hely budán a MAMMUT-nál.
Email.: szabadszex@gmail.com
Részletek és egyeztetés... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Láthatsz KATT IDE >>>> www.szexember.hu
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Kor - Alkat nem számit!
Hely budán a MAMMUT-nál.
Email.: szabadszex@gmail.com
Részletek és egyeztetés... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Láthatsz KATT IDE >>>> www.szexember.hu

vasárnap du, kanizsa és zeg közt szívesen összefutnék egy kényeztetni való diszkrét hölgyel!4-5 óra fele

Sziasztok!
MA ismét az esztergomi nudista szaunában! Szívesen ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal!
40-es pasi kellemes mérettel (21/5cm). Ha érdekel,privátban keress légyszíves!

Üdv,
Budapesten élek, 24 éves vagyok, 35 fölötti hölgyet, vagy hölgyeket keresek a hétvégék eltöltésére.
(182cm magas, 74-75Kg, néha kissé borostás, rövid a hajam, barna szem, barna haj...)
picasso12@gmail.com
(nem vagyok tapasztalatlan
Sokmindent szeretek, de tényleg sokmindent...
)
Budapesten élek, 24 éves vagyok, 35 fölötti hölgyet, vagy hölgyeket keresek a hétvégék eltöltésére.

(182cm magas, 74-75Kg, néha kissé borostás, rövid a hajam, barna szem, barna haj...)
picasso12@gmail.com
(nem vagyok tapasztalatlan

vasárnap du, kanizsa és zeg közt szívesen összefutnék egy kényeztetni való hölgyel!
sziasztok 25éves jóképű srác vagyok párt vagy hölgyet keresek Budapesten

Lenne egy érett nő v feleség akit a férje előtt izgathatnék???? Fiatal srác
Sziasztok holnap délelőtt hölgyet kenyeztetnék vagy parhoz csatlakoznék üdv Bandi
Szívesen kényeztetnék magányos hölgyeket! Igényes, fiatal, jó képű srác Budapest!
27 eves normalis srac keres egy bevallalos not/csajt EGY CSOKRA CSAK!!!! 1000HUF/csok + mellsimi sztem megéri 5 perc alatt ha ennyit adok smile akit árdekel irjon CSAK BUDAPEST!!! Elony lehet: Nagy mell,Fiatal lany,idos no akar 50 felett. DE igazabol mind1 reszletekert stb irj megbeszeljuk. smile
székesfehérvári 45+ hölgyekkel ismerkednék kézimunka francia szex csak néznél masztit. Nyugdíjas idős barátnök is.Email: krisz180@citromail.hu skype: fiufiu-23
Ma estére keresünk zalából helyes fiatal fiút fiúkat esetleg barátokat. 40es csinos nagy cicis nő vagyok.
Lehettek nagyon fiatalok is. Szopni szeretnék Ma este!
Lehettek nagyon fiatalok is. Szopni szeretnék Ma este!
Bács és Csongrád megyében 35+os hölggyel ismerkednék!
27 eves normalis srac keres egy bevallalos not/csajt EGY CSOKRA CSAK!!!! 1000HUF/csok sztem megéri 5 perc alatt ha ennyit adok smile akit árdekel irjon CSAK BUDAPEST!!! Elony lehet: Nagy mell,Fiatal lany,idos no akar 50 felett. DE igazabol mind1 reszletekert stb irj megbeszeljuk. smile
Sziasztok!
hétvégére keresek egy lányt vagy fiatal hölgyet kivel kellemesen eltölthetem az időt
fital srác vagyok győrben
hétvégére keresek egy lányt vagy fiatal hölgyet kivel kellemesen eltölthetem az időt
fital srác vagyok győrben