érett hölgyhöz párhoz csatlakoznák
Sziasztok. Én szívesen mennék...
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2014. 10. 20. hétfő 06:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 20. hétfő 06:21

Szia ha parhoz csatlakozol johetsz hozzank .vagy esetleg mas hasonlo fiuk is johetnek .Györbe !!!
23.ára keresnénk férfiakat főleg borsodbol aki alaposan megdugná a nejem amit egy barátunk fotózna.
Csak akkor irj ha a fotózás kamozás nem gond.
utazni tudj
reszleteket priviben
Csak akkor irj ha a fotózás kamozás nem gond.
utazni tudj
reszleteket priviben
Sziasztok!
25 éves egyetemista srácként keresgélek érettebb hölgyeket (Somogy és Baranya megyéből elsősorban), esetleg párokat akikkel új távlatokat nyithatnék meg a szexualitás világában :P
25 éves egyetemista srácként keresgélek érettebb hölgyeket (Somogy és Baranya megyéből elsősorban), esetleg párokat akikkel új távlatokat nyithatnék meg a szexualitás világában :P
Szegedi vagy környéki elhanyagolt hölgyek, lányok? Helyem van!
Ezen héten akár napközben is ráérek!
Igényes, ápolt, intelligens srác vagyok, hasonló nőt, párt keresek Hajdú és Szolnok megyéből!
Képet, egyéb elérhetőséget privátban adok!
Igényes, ápolt, intelligens srác vagyok, hasonló nőt, párt keresek Hajdú és Szolnok megyéből!
Én is szívesen utazgatok!
(Ez egy válasz egypár4050 üzenetére (2014. 10. 18. szombat 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Fiatal fiút keresünk,szombat esti hármas kalandozáshoz.
Fiatal fiút keresünk,szombat esti hármas kalandozáshoz.
Sziasztok!
30 éves, 182/90, sportos, igényes, ápolt, intelligens, többes sexet már átélt pasi párokhoz csatlakozna, vagy hölgyet keres.
Valós az adatlapom, nem levelezgetni, hanem ismerkedni, és ha van szimpátia, élvezkedni akarok!
Mobilis vagyok!
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, privát levélben folytassuk..
Jó keresgélést!
30 éves, 182/90, sportos, igényes, ápolt, intelligens, többes sexet már átélt pasi párokhoz csatlakozna, vagy hölgyet keres.
Valós az adatlapom, nem levelezgetni, hanem ismerkedni, és ha van szimpátia, élvezkedni akarok!
Mobilis vagyok!
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, privát levélben folytassuk..
Jó keresgélést!

hozzánk jöhetsz......................
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 19. vasárnap 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 19. vasárnap 23:07
Törölt felhasználó (809344)

Sziasztok!
Van itt olyan idősebb, határozott és türelmes nő, akit érdekelne egy 23 éves, nem túl sok tapasztalattal rendelkező, de annál kíváncsibb és szorgalmasabb fiú?
Van az oldalon sorozatom, és ha bármire kíváncsi lennél, kérdezz csak nyugodtan
Van itt olyan idősebb, határozott és türelmes nő, akit érdekelne egy 23 éves, nem túl sok tapasztalattal rendelkező, de annál kíváncsibb és szorgalmasabb fiú?

Szia ha parhoz csatlakozol johetsz hozzank .vagy esetleg mas hasonlo fiuk is johetnek .Györbe !!!
Sziasztok!

Sziasztok!
40 es h-pár hölgytagjaként,jóképű fiatal fiút keresek,hármas kapcsolathoz.
40 es h-pár hölgytagjaként,jóképű fiatal fiút keresek,hármas kapcsolathoz.
sziasztok szivesen benne lennék
(Ez egy válasz laller001 üzenetére (2014. 10. 19. vasárnap 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 19. vasárnap 16:04

Sziasztok. Keresek egy fiatal, jóképű,vékony nem szőrös, vagány ( nem nagy arc ) srácot aki feleségemet elcsábítaná. és van kedve hármasban huncutkodni.Fotó nélkül ne írj !!!
Sziasztok. Keresek egy fiatal, jóképű,vékony nem szőrös, vagány ( nem nagy arc ) srácot aki feleségemet elcsábítaná. és van kedve hármasban huncutkodni.Fotó nélkül ne írj !!!
Sziasztok szívesen csatlakoznék párhoz vagy hölgyet kenyeztetnék Budapesten 28 éves sportos testalkatú jóképű srác vagyok tudom ez sablonos szövegnek hangzik de ha komolyan gondolod küldök arcképes fotót de ide is van feltöltve egy sorozatom üdv Bandi
Nekem nem sok
(Ez egy válasz egypár4050 üzenetére (2014. 10. 18. szombat 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok 25 éves helyes kisfiús srác keres érett hölgyet vagy párt Budapesten

Jövő héten akár napközben is ráérek!
Sziasztok!
23 éves, heteroszexuális beállítottságú férfi vagyok Lányokat párokat kukkolnék és ha szeretnék még be is szállhatok! Autós szex vagy ilyesmi! Idősebb hölgyekkel is kipróbálnám ha lenne rá lehetőség!
Várom a választ!
Kecskemét
23 éves, heteroszexuális beállítottságú férfi vagyok Lányokat párokat kukkolnék és ha szeretnék még be is szállhatok! Autós szex vagy ilyesmi! Idősebb hölgyekkel is kipróbálnám ha lenne rá lehetőség!
Várom a választ!
Kecskemét