üdv mindenkinek eddig "ali55" néven voltam elérhető de véletlenül töröltem, bárki akivel azon a néven beszéltem elér ezen a néven innentől
akinek nem irtam vissza irjon rám
)

Szabolcs megyei hölgyel ismerkednék. Email: tomicivic6@gmail.com
Merek találkozni nem kamus vagyok!
Merek találkozni nem kamus vagyok!
Sziasztok!!
Pesten elo miskolci srac vagyok. szombat estetol reggelig otthon tartozkodom, keresek raero part vagy not. felso korhatar nincs
helyen van, ujepitesu lakas, auto van menni tudok. irjatok, a tobbit megbeszeljuk smile
en 183 cm magad vagyok 90 kg, szeles vallak, nagyon rovid hajIde írd a hozzászólásod!Ide írd a hozzászólásod!cIde írd a hozzászólásod!
Pesten elo miskolci srac vagyok. szombat estetol reggelig otthon tartozkodom, keresek raero part vagy not. felso korhatar nincs
helyen van, ujepitesu lakas, auto van menni tudok. irjatok, a tobbit megbeszeljuk smile
en 183 cm magad vagyok 90 kg, szeles vallak, nagyon rovid hajIde írd a hozzászólásod!Ide írd a hozzászólásod!cIde írd a hozzászólásod!
Nem független,27 éves ffiként,diszkrét kapcsolatra,hellyel rendelkező hölgyekkel ismerkednék.
Sziasztok!
40 es h-pár hölgytagjaként,fiatal fiút keresek,hármas kalandokhoz,25. én,szombat estére.
40 es h-pár hölgytagjaként,fiatal fiút keresek,hármas kalandokhoz,25. én,szombat estére.
Sziasztok Lányok! Akinek van kedve egy közös masztihoz, vagy csak megnézné ahogy játszok magammal és elsülök, vegyen fel skype-on! nem bánod meg gerike19900816
Budapesten ismerkednék, lehetőleg nálam idősebb nővel.
41/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Kor - Alkat nem számit!
Hely budán a MAMMUT-nál.
Email.: szabadszex@gmail.com
Részletek és egyeztetés... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Láthatsz KATT IDE >>>> www.szexember.hu
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Kor - Alkat nem számit!
Hely budán a MAMMUT-nál.

Sziasztok! 27 éves srácként Szívesen csatlakoznék, párokhoz, hölgyekhez szimpátia esetén. Elsősorban Baranya, Somogy megyében. De ha érdemes tudok utazni a Dunántúl többi megyéjébe is. - Persze ha nem potyára... Kérlek privátba írj
Sziasztok!
40 es h-pár hölgytagjaként,fiatal fiút keresek,25. én,szombat estére.
40 es h-pár hölgytagjaként,fiatal fiút keresek,25. én,szombat estére.
Hölgyet keresek Veszprém megyéből.Írjatok
Sziasztok!
40 es h-pár hölgytagjaként,fiatal fiút keresek,25.én,szombat estére.
40 es h-pár hölgytagjaként,fiatal fiút keresek,25.én,szombat estére.
Szia!Érdekelsz!Írj rám telszámoddal!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 21. kedd 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 21. kedd 17:05
Törölt felhasználó (926543)

Sziasztok, érdekelne valakit egy budapesti kezdő fiú?
Borsodból ismerkednék,idősebb hölggyel,nem baj ha nem vagy független.Többit privátban.
41/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Kor - Alkat nem számit!
Hely budán a MAMMUT-nál.
Kor - Alkat nem számit!
Hely budán a MAMMUT-nál.

Sziasztok!
40 es h-pár hölgytagjaként,fiatal fiút keresek,szombat esti kalandozáshoz.
40 es h-pár hölgytagjaként,fiatal fiút keresek,szombat esti kalandozáshoz.
Ismerkednék , igényes csinos vonzó nökkel lányokkal , párokkal elhanyagolt unatkozó háziasszonyokkal , 26 éves veszprém megyei srác vagyok , nagyon igényes .ápolt , hetero alapon minden jóra nyitott vagyok nálam nincsnenek tabuk smile , érdekel a 3as is nagyon , meg a többes szex , is privát esetleg swinger bulik , departed1988@indamail.hu, ide várom az üziket smile , képet kérek én is küldök smile
csatlakoznék párhoz,nőhöz utazás megoldható
Sziasztok, érdekelne valakit egy budapesti kezdő fiú?
Sziasztok!
40 es h-pár hölgytagjaként,fiatal fiút keresek,hétvégi,szombat esti kalandozáshoz.
40 es h-pár hölgytagjaként,fiatal fiút keresek,hétvégi,szombat esti kalandozáshoz.