Szia. 29 éves Budapesti srác vagyok. Mire gondoltatok?
(Ez egy válasz xésy üzenetére (2014. 11. 06. csütörtök 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 06. csütörtök 21:26

Sziasztok!
40 es h-pár vagyunk,fiatal fiút keresünk a hölgy örömére,szombat estére.
érett hölgyet kényeztetnék ma, kor nem számít
41/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@gmail.com
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@gmail.com
Tel.szám.: 06-20-614-1035

Sziasztok!
Ismerkednék , igényes csinos vonzó nökkel lányokkal , párokkal elhanyagolt unatkozó háziasszonyokkal , 26 éves veszprém megyei srác vagyok , nagyon igényes .ápolt , hetero alapon minden jóra nyitott vagyok nálam nincsnenek tabuk smile , érdekel a 3as is nagyon , meg a többes szex , is privát esetleg swinger bulik , departed1988@indamail.hu, ide várom az üziket smile , képet kérek én is küldök smile
Sziasztok!Idősebb hölgyet keresek Csongrád megyéből.Én 31éves srác vagyok!
Érett nőnek minden kívánságát teljesíteném csütörtök este Szegeden! 25é srác
Sziasztok. Szőrös puncis hölgy üzenetét várom Szolnok megyéből. 29 éves pasi
40 év körüli, vagy attól idősebb hölgyeket keresnék Debrecenben és környékén. Megfelelő szimpátia esetnén párokat is, akik kedvelnének egy 22 éves tapasztalatlan fiút.
Érett nőnek minden kívánságát teljesíteném csütörtök este!! Jelentkezz!! 25é srác
Bács Kiskun és Csongrád megyében fiatal pasi párhoz csatlakozna 45-ig! Utazni tudok! Írjatok!
sziasztok csajok szóló pasi vagyok Miskolci 25 éves 175 cm barna haj zöld szem sok tapasztalattal nem kezdő vagyok aki esetleg lát bennem fantáziát vagy kipróbálna annak szívesen várom a levelét nem fogsz bennem csalódni ígérem skypom: gerike19900816 vagy privibe várlak titeket csajok smile
Sziasztok! Egyedülálló Hölggyel vagy párral ismerkednék, utazni tudok ha érdemes... Privát megkeresést, ha kérhetem. További szép napot.
Fiatal, sportos/izmos, kék szem, rövid barna hajú pasi a legjobb árakkal házhoz megy hogy teljesítse kívánságod! Árakért, képekért és további infókért érdeklődj! heteroo85@gmail.com
Sziasztok!
40 es h-pár hölgytagjaként,fiatal fiút keresek,hármas,többes kalandokhoz.
40 es h-pár hölgytagjaként,fiatal fiút keresek,hármas,többes kalandokhoz.
Idősebb hölgyekkel ismerkednék fejér megyében, 24 éves srác vagyok 40 éves korig érdekelnek a lehetőségek. Párokhoz is szívesen csatlakoznék, a hölgy örömére bi kizárva. Utazás nem gond. Írjatok levelet ha érdekel a dolog.
Nagy intim meretu, fiatal sracot keresunk a feleseg oromere!!!!
Akar mar ma este........... Balatonlellen.
Akar mar ma este........... Balatonlellen.
Csinos a hölgy...csak messze vagytok!:-(
(Ez egy válasz egypár4050 üzenetére (2014. 11. 03. hétfő 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este Győr Sopron között valkik? Ápolt 30as srác vok.
Sziasztok.27 éves ffi,idősebb hölgyekkel ismerkedne,lehetőleg Miskolc és környékéről,alkalmi,diszkrét kapcsolatra.Nem baj ha nem vagy független.