Sziasztok! Mi pár vagyunk és a hölgy örömére keresünk harmadiknak, izgalmas, aktív jó farokkal rendelkező pasit.
Ha benne lennél írj nekünk!!!
Ha benne lennél írj nekünk!!!
Sziasztok!
Holnap délutántól reggelig Csabán leszek.Keresnék egy szimpatikus Lányt,Hölgyet,esetleg Párt akikkel kellemesen eltölthetnénk a holnap estét.Semmi jónak nem vagyok elrontója!Ha érdekelne a dolog légyszi írj egy üzit és vegyük fel a kapcsolatot.Várom a jelentkezőket!!!
Holnap délutántól reggelig Csabán leszek.Keresnék egy szimpatikus Lányt,Hölgyet,esetleg Párt akikkel kellemesen eltölthetnénk a holnap estét.Semmi jónak nem vagyok elrontója!Ha érdekelne a dolog légyszi írj egy üzit és vegyük fel a kapcsolatot.Várom a jelentkezőket!!!

Csak neked!Írj légyszíves valamit.Ha érdekel még a téma!
(Ez egy válasz Csak neked üzenetére (2014. 11. 23. vasárnap 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok péntek estére keresünk 1-2 srácot 19-25 év között aki beszállna 3 nak a lány örömére Bp és környékén mi csak utazni tudunk tehát hellyel rendelkezzél.
Keresek idősebb Hölgyet vagy (KEZDŐ) párt Nógrád vagy Heves megyében. Kedves, normális ápolt pasi vagyok átlagos testalkattal.
Pár kép rólam.
Pár kép rólam.
Helló! Keresek Borsod megyéből 40-50 közti hölgyet, anyagiaktól mentes sex kapcsolatra! Írj és megbeszéljük!

Sziasztok!Idősebb hölgyet keresek Csongrád megyéből.Én 32éves srác vagyok!
Sziasztok!
23 éves, nem túl sok tapasztalattal, de annál nagyobb lelkesedéssel és kíváncsisággal rendelkező, kissé félénk fiúként szívesen ismerkednék tőlem idősebb, tapasztalt, és türelmes lányokkal, hölgyekkel Budapestről.
Van pár sorozatom az oldalon, ha esetleg felkeltettem az érdeklődésed, írj nyugodtan, válaszolok
23 éves, nem túl sok tapasztalattal, de annál nagyobb lelkesedéssel és kíváncsisággal rendelkező, kissé félénk fiúként szívesen ismerkednék tőlem idősebb, tapasztalt, és türelmes lányokkal, hölgyekkel Budapestről.
Van pár sorozatom az oldalon, ha esetleg felkeltettem az érdeklődésed, írj nyugodtan, válaszolok

Törölt felhasználó (928330)

Sziasztok!
29 éves miskolci fiatalember vagyok.Érett nőkkel ismerkednék szex céljából.Autó,lakás van.HETERO VAGYOK ezt kérem tiszteletben tartani!Szóval melegek és egyebek köszönöm,de NEM!
29 éves miskolci fiatalember vagyok.Érett nőkkel ismerkednék szex céljából.Autó,lakás van.HETERO VAGYOK ezt kérem tiszteletben tartani!Szóval melegek és egyebek köszönöm,de NEM!
Sziasztok!
30 éves testes pesti srác vagyok, kulturált 40-es pesti hölggyel ismerkednék titkos kapcsolat céljából
Sziasztok!
Érett nőt kényeztetnék orálisan, akár ma is, Budapesten vagy környékén. Ésszerű távolságon belül utazni is tudok.
Érett nőt kényeztetnék orálisan, akár ma is, Budapesten vagy környékén. Ésszerű távolságon belül utazni is tudok.
merre laksz? vagy tudsz utazni? miket szeretsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 23. vasárnap 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 23. vasárnap 12:03
Törölt felhasználó (874617)

Megismerkednék kedves fiatal fiúval,izgalmas kívánós lány vagyok,késő esti talikra keresek partnert!Bárhonnan írhatsz!Levelezgetés nem érdekel!Képed,telszámod legyen!Puszi!
Megismerkednék kedves fiatal fiúval,izgalmas kívánós lány vagyok,késő esti talikra keresek partnert!Bárhonnan írhatsz!Levelezgetés nem érdekel!Képed,telszámod legyen!Puszi!
Hölgyet, párt keresek ma estére!
41/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@gmail.com
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@gmail.com
Tel.szám.: 06-20-614-1035

Dec 11-dikére keresnék hölgyet vagy párt hetero alapon Dabas, Ócsa környékéről. De budapest déli széle is szóba jöhet.. Belső levelet írjatok. Képeim vannak.
Sziasztok ma estére keresünk 1 srácot 19-25 év között aki beszállna 3 dik nak a lány örömére Bp és környékén mi csak utazni tudunk tehát hellyel rendelkezzél.
Hölgyeket és lányokat keresek akik kényeztetésre és együttérzésre vágynak., akik szeretnék magukat nőnek érezni nem pedig hogy csak arra jó hogy a férfi ..... és viszlát (Pécsi vagyok)
Ehhez még annyit ha kell akkor kereshetünk is egy hölgyet aki benne lenne ha az a hölgy nem jönne el
(Ez egy válasz ticy üzenetére (2014. 11. 20. csütörtök 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 20. csütörtök 20:10

sziasztok péntek vagy szombat estére keresek hölgyet Veszprémben 2 csaj egy pasi fel állásban a másik hölgy szeretné ki próbálni vele már meg beszéltem de nem biztos ,de ha nem jön össze akkor marad az 1 csaj 1 pasi fel állás ha nem gond így várom a privát leveleket