Akinek van kedve ma este egy helyes, spotos fiúhoz az írjon (Budapesten

Hello 24 éves normális, sportos, kifejezetten jóképű srác vagyok. A méreteim eddig mindenkinek imponáltak. Ma illetve holnap fogadnék a lakásomon (Dob utca) egy igényes szexi párt. Nem vagyok kamus, privátban megadom a telefonszámom. Onnantól kezdve ott folytatjuk!

Sziasztok!
Békés megyei hölgyet keresek, anyagiaktól mentes kényeztetésre. 34 éves, nagy étvágyú, nagy potenciával rendelkező pasi vagyok!
ka.kissattila@gmail.com
Békés megyei hölgyet keresek, anyagiaktól mentes kényeztetésre. 34 éves, nagy étvágyú, nagy potenciával rendelkező pasi vagyok!
ka.kissattila@gmail.com
Idősebb Hölgyet keresek, Salgótarján, Gyöngyös, Hatvan környékéről.
"Adatlapom"
"Adatlapom"
Sziasztok! Egerben és környékén keresek elhanyagolt vagy fiatal pasikat kedvelő milfeket egy kis kényeztetésre! Várom a priviket! Szép napot!
Sziasztok szombat estére keresünk fiatl fiut vagy párt 3-4- felállásra .Budapest és környékéről!Nöi bi alap
Fiuk HETERÓ alapon
Fiuk HETERÓ alapon
Sziasztok!Idősebb hölgyet keresek Csongrád megyéből.Én 32éves srác vagyok!
Sziasztok!
Békés megyei elhanyagolt érett hölgyet keresek, anyagiaktól mentes kényeztetésre. 34 éves, nagy étvágyú, nagy potenciával rendelkező pasi vagyok!
ka.kissattila@gmail.com
Békés megyei elhanyagolt érett hölgyet keresek, anyagiaktól mentes kényeztetésre. 34 éves, nagy étvágyú, nagy potenciával rendelkező pasi vagyok!
ka.kissattila@gmail.com
26 éves tapasztalatlan (nem szűz) fiú vagyok. Kifejezetten perverz nőt vagy olyat aki a férjét unja. 30-40 közötti nőkre gondolok. Belső levélben jelentkezz.
Pécs körül keresek 35 év feletti hölgyet, aki benne lenne sima egy éjszakás kalandban 22/f
arc nélküli képet küldhetek
arc nélküli képet küldhetek
Sziasztok,valaki(-kik) közelből? (fotóval,hetero)
Dec 11-dikére keresnék hölgyet vagy párt hetero alapon Dabas, Ócsa környékéről. De budapest déli széle is szóba jöhet.. Belső levelet írjatok. Képeim vannak.
22 vagyok érett hölgyet keresek skypera. Ha van kedved bennie92@indamail.hu
Sziasztok! Gondoltam teszek egy próbát és írok ide, MILF-et keresek...

Keszthely környékén ,40 feletti hölgyet kényeztetnék.
41/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Mindenre nyitott vagyok.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Részletekért keress bátran..
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Mindenre nyitott vagyok.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Részletekért keress bátran..
Tel.szám.: 06-20-614-1035

Sziasztok!
Fiatal,igényes pasi kukkolhat egy igazi belevaló,dögös ribancot..
Szimpátia esetén szeres nyalni
..
részleteket üzenetben
Fiatal,igényes pasi kukkolhat egy igazi belevaló,dögös ribancot..
Szimpátia esetén szeres nyalni

részleteket üzenetben
Sziasztok!
Érett nőt (vagy pár női tagját) nyalnék Budapesten vagy környékén.
Érett nőt (vagy pár női tagját) nyalnék Budapesten vagy környékén.
Sziasztok péntek estére keresünk fital fiut vagy párt 4-5 felállásra mi 2fiu 1 lány vagyunk.Budapest és környékéről!
Fiuk HETERÓ alapon
Fiuk HETERÓ alapon
Sziasztok péntek estére keresünk fital fiut vagy párt 4-5 felállásra mi 2fiu 1 lány vagyunk.Budapest és környékéről!