Megismerkednék kedves fiatal fiúval,izgalmas kívánós lány vagyok,késő esti talikra keresek partnert!Bárhonnan írhatsz!Levelezgetés nem érdekel!Képed,telszámod legyen!Puszi!
Hölgyet, párt keresek ma estére!
41/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@gmail.com
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@gmail.com
Tel.szám.: 06-20-614-1035

Dec 11-dikére keresnék hölgyet vagy párt hetero alapon Dabas, Ócsa környékéről. De budapest déli széle is szóba jöhet.. Belső levelet írjatok. Képeim vannak.
Sziasztok ma estére keresünk 1 srácot 19-25 év között aki beszállna 3 dik nak a lány örömére Bp és környékén mi csak utazni tudunk tehát hellyel rendelkezzél.
Hölgyeket és lányokat keresek akik kényeztetésre és együttérzésre vágynak., akik szeretnék magukat nőnek érezni nem pedig hogy csak arra jó hogy a férfi ..... és viszlát (Pécsi vagyok)
Ehhez még annyit ha kell akkor kereshetünk is egy hölgyet aki benne lenne ha az a hölgy nem jönne el
(Ez egy válasz ticy üzenetére (2014. 11. 20. csütörtök 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 20. csütörtök 20:10

sziasztok péntek vagy szombat estére keresek hölgyet Veszprémben 2 csaj egy pasi fel állásban a másik hölgy szeretné ki próbálni vele már meg beszéltem de nem biztos ,de ha nem jön össze akkor marad az 1 csaj 1 pasi fel állás ha nem gond így várom a privát leveleket
sziasztok péntek vagy szombat estére keresek hölgyet Veszprémben 2 csaj egy pasi fel állásban a másik hölgy szeretné ki próbálni vele már meg beszéltem de nem biztos ,de ha nem jön össze akkor marad az 1 csaj 1 pasi fel állás ha nem gond így várom a privát leveleket
Bp házaspár keres nagyobb intim méretű fiatal fiút aki szeret meztelen masszírozni olajos testet
Sziasztok péntek este szívesen találkoznánk egy kedves párral Bp és környékéről mi Érdiek vagyunk .Saját korosztályunkból "de fiatalabbak is lehetek"keresünk olyan párt akik tudnak fogadni és szeretnének szeretkezni is nöi bi és párcserés örömeket keresünk .de fiatal 26 alatti buvohejel rendelekezö fiuk is irhatnak,vagy 3as csapathoz is szívesen csatlakozun
Olyan nő levelét várom akit egyszer vagy akár rendszeresen orálisan kényeztethetnék A kor és a kinézet nem számít bárkivel szívesen megismerkednék, imádok puncit nyalni akár viszonzás nélkül is garantáltan élvezésig és sok, sok mindenre rá lehet még venni, rajtam ne múljon semmi úgyhogy ha gondolod írj
Hölgyeim!- Párok! Holnap este (11.20.) Egy kellemes este velem? Privát üzeneteket várok.

Sziasztok!
Érett nőt (vagy pár női tagját) kényeztetnék hosszan, orálisan, játékszereivel vagy amivel csak szeretné
. Budapesten vagy környékén.
Érett nőt (vagy pár női tagját) kényeztetnék hosszan, orálisan, játékszereivel vagy amivel csak szeretné

Sziasztok Szeged és 100 km vonzáskörzetéből keresek hölgyet vagy párt érzéki normális szexuális együttlétre diszkrét higénikus ember vagyok nem hazudozok utazni tudok hely hotelbe megoldható irjatok az oldalamra szép napot
Sziasztok. Heves megyei pasi vagyok! 33 éves! Érett MILF hölgyet keresek de párhoz is csatlakozom a hölgy örömére!! Írjatok!!
Partnert keresek pentek delelottre, hely megoldott
Fiatal helyes mondott sportos szoke srac
Fiatal helyes mondott sportos szoke srac
Hölgyeim- párok. Tibor vagyok, 36 éves, budapesti pasi. Valaki ma este egy közös élményre esetleg?
Sziasztok ! 28éves magas,sportos de nem kigyúrt srác keres szexpartnert KEDD DÉLUTÁNRA!
Leginkább párok izgatnak ! Kukkolni,csak fényképezni nektek,vagy akárbeszálnék is!
Mobilis vagyok! Tudok házra menni!
Képet ha kérsz szívesen küldöm
Milán
Leginkább párok izgatnak ! Kukkolni,csak fényképezni nektek,vagy akárbeszálnék is!
Mobilis vagyok! Tudok házra menni!
Képet ha kérsz szívesen küldöm

Milán
25 éves srác idősebb hölgy partnere lenne Budapesten.
Nógrád illetve Heves megyében keresek Hölgyet, esetleg párt. Nem egy éjszakás kalandra hajtok!!!
Fotóim 01.
Fotóim 02.
Fotóim 01.
Fotóim 02.