Sziasztok!Kaposvár környéki 30 éves diszkrét,ápolt,és intelligens srác vagyok, házaspárokhoz, párokhoz (fiú, lány) csatlakoznék Házibarátként hosszú távra.Bizonyos távolságra utazni is tudok.
Július 25. - Augusztus 1 között vendégül látnék egy csinos Hölgyet Pécsett. Közös kirándulás, borozgatás, szex. Ha szimpatikusnak találsz várom privát leveled.
Sziasztok
Diszkrét lányt/hölgyet keresek akit meglátogathatnék vagy meglátogatna. Én egy magas srác vagyok 18-as szerszámmal aki szereti a hosszabb meneteket.Nyitott ember vagyok így sok minden érdekel(ne).
Diszkrét lányt/hölgyet keresek akit meglátogathatnék vagy meglátogatna. Én egy magas srác vagyok 18-as szerszámmal aki szereti a hosszabb meneteket.Nyitott ember vagyok így sok minden érdekel(ne).
Szia Ákos vagyok, BP XIII.ker, 29 éves, 20*6-os mérettel.
Lányt keresek.
Várom visszajelzésed...
Lányt keresek.
Várom visszajelzésed...
Sziasztok,
Egri 37 éves ápolt ffi keres hölgyet az érett korosztályból! Légy nyitott a többi kialakul.
Üdv:
Egri 37 éves ápolt ffi keres hölgyet az érett korosztályból! Légy nyitott a többi kialakul.
Üdv:

Sziasztok!
24-én Csütörtökön , idősebb hölggyel vagy párral találkoznék! Helyem lenne! Privátban írj!
24-én Csütörtökön , idősebb hölggyel vagy párral találkoznék! Helyem lenne! Privátban írj!
30 feletti hölgyek ismeretségét keresem Nyíregyházán és környékén.

Kecskeméti srác vagyok, hölgyet vagy párt keresek! Hely van! Szép napot!

Sziasztok!Kaposvár környéki 30 éves diszkrét,ápolt,és intelligens srác vagyok, házaspárokhoz, párokhoz (fiú, lány) csatlakoznék Házibarátként hosszú távra.Bizonyos távolságra utazni is tudok.
Csak egy lányt aki kiverné nekem :(
Ennyit szeretnék de sosem találok, valamiért izgat de hát eddig esélytelen :(
Ha mégis lenne valaki Bp-ről írjon.
Az élvezet kedvéért, és hogy te lennel az első akivel csak így spontán ez lenne.
27 eves normális srác vagyok!
Ennyit szeretnék de sosem találok, valamiért izgat de hát eddig esélytelen :(
Ha mégis lenne valaki Bp-ről írjon.
Az élvezet kedvéért, és hogy te lennel az első akivel csak így spontán ez lenne.
27 eves normális srác vagyok!
31 èves magas fèrfi,bèkès megyei hölgyel ismerkedne!
Sziasztok!
Ma este szívesen kényeztetnék érett (40 feletti), igényes hölgyet Budapesten. Kölcsönös szimpátia esetén a hosszú távú kapcsolattól sem zárkózom el. Adatlapomon találsz infót még rólam, privátban írjon akit érdekel
Ma este szívesen kényeztetnék érett (40 feletti), igényes hölgyet Budapesten. Kölcsönös szimpátia esetén a hosszú távú kapcsolattól sem zárkózom el. Adatlapomon találsz infót még rólam, privátban írjon akit érdekel

Párt keresek bp. Képem van.
egy 23 éves srác idősebb női partnertől esetleg pártól tanulnék tapasztalatot szereznék aki benne van írjon privire Veszprémből írok

Sziasztok
Átlagos mérettel rendelkezős srác keresi idősebb hölgy partnerét egy kis kikapcsolódásra .
Sziasztok, Holnap a 13. kerületben 27 éves srác idősebb nőkkel ismerkedne...ha telt karcsú vagy akkor az még jobb

13 ba keresek nőt aki szivesen szexelne liftbe.
Sziasztok, Hajdú bihar megyéből lennék egy párnak a házibarátja. A kor nem lényeges fő az ápoltság és hogy szeresd a nagydarab pasit és a méretes kitartó szerszámot. Gyengéd, ápolt és odaadó vagyok, és szeretek adni! Utazni tudok, persze ésszerü határokon belül. Keresd az adatlapomat és meglátod a lényeget. Kérdezzetek bátran privátban.
Bács és Csongrád megyében igényes pasiként igényes párt,hölgyet keresek! Idősebb korosztály előny! Utazni tudok! Írjatok! A többit privátban!
Pécsről keresek hölgyet vagy párt tartós szexkapcsolat céljából. Kor nem számít. Intim és arcképes fotóm is van. Elvárom, hogy Neked/Nektek is legyen! 25/185/60/20.5/5. Ápolt, tiszta, intelligens, diszkrét férfi vagyok. Júl 25. és Aug 1 között helyet tudok biztosítani. A többit privátban.
Miki
Miki