Sziasztok mi egy 25/34 pár vagyunk pest megye Aszód mellet lakunk ma estére keresünk pasit 3.nak csak a hölgy örömére helyünk van utazni nem tudunk kataeskrisztian@gmail.com 06705916185 ha nem vesszük fel vagy ki van kapcsolva akkor hivjatok késöbb
Ma estére keresünk fiút 3.4.-nek Sopron és környékéről. Fénykép telefon előny.
Sziasztok! Engem érdekelne a dolog...
(Ez egy válasz egypár4050 üzenetére (2014. 07. 06. vasárnap 03:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 06. vasárnap 03:19

Feleségem kényeztetésére keresnénk fiatalabb,sportos,ápolt fiut.
Csak aki komolyan gondolja.Fotó alap
Kaposvár,Pécs??.)

Sziasztok ma délután szívesen csatlakoznék parhoz vagy hölgyet kényeztetnék
Sziasztok ma délután szívesen csatlakoznék parhoz vagy hölgyet kényeztetnék
Feleségem kényeztetésére keresnénk fiatalabb,sportos,ápolt fiut.
Sziasztok. Lányt, Párt, hölgyet keresnék ma egy kis autós kényeztetésre vagy kukkolásra. Diszkréció mellett. Kecskemét és környéke.
Sziasztok! Jóképűnek tartott igényes 29 éves fiú idősebb érett hölgyeket kényeztetne! Kérésre képet küldök! Emailen vagyok elérhető sashatomisa@gmail.com
Sziasztok!
22 éves, macis, még sajnos szűz srác vagyok. Egy aranyos, pesti nőt keresek, aki elvenné a szüzességem.
Norbi
22 éves, macis, még sajnos szűz srác vagyok. Egy aranyos, pesti nőt keresek, aki elvenné a szüzességem.
Norbi
Hölgyet vagy párt keresek hétvégére!
Sziasztok!Kaposvár környéki 30 éves diszkrét,ápolt,és intelligens srác vagyok, házaspárokhoz, párokhoz (fiú, lány) csatlakoznék Házibarátként hosszú távra.Bizonyos távolságra utazni is tudok.
Középkorú házaspár,biszex férfit keres,3 as szex kapcsolatra 20-40 év között Vp megyéből..Üzenet priviben!
Sziasztok!
A környékről keresnék lányt/hölgyet megbeszélés alapján akár hosszabb távra is.25éves 196cm 81kg nagy szexuális étvággyal rendelkező potens férfi vagyok.képet tudok küldeni mail-ben
A környékről keresnék lányt/hölgyet megbeszélés alapján akár hosszabb távra is.25éves 196cm 81kg nagy szexuális étvággyal rendelkező potens férfi vagyok.képet tudok küldeni mail-ben
Nyíregyházi vagy környékbeli, 30 feletti, ápolt, igényes, intelligens nő ismeretségét, kölcsönös örömszerzés céljából. 26 éves nyíregyházi fiú vagyok.
Vágyom egy igazi betakaritó ordasra......Istenem küldj már .....:_) quittung666@hotmail.com
Sziasztok! 35 év feletti nőt keresek,
komoly szexkapcsolat céljából. Ha
magadra ismertél kérlek írj. : )
várom!: ) 20 éves budapesti srác!!! facebookguba@citromail.hu
komoly szexkapcsolat céljából. Ha
magadra ismertél kérlek írj. : )
várom!: ) 20 éves budapesti srác!!! facebookguba@citromail.hu
Hali!
Gondoltam egyet megpróbálkozom a netes ismerkedéssel, hátha találok itt vmi érteles csajszit, talán párt!
Bács megyéből írom soraimat, elég tág spektrumon mozgok szex terén, ha érdekellek szívesen mesélek, beszélgetek bármiről. Bár 1 a Cél....
Köszi, hogy elolvastál!
Sok Sikert Mindenkinek!
Puszi-pacsi kinek mi!
Gondoltam egyet megpróbálkozom a netes ismerkedéssel, hátha találok itt vmi érteles csajszit, talán párt!
Bács megyéből írom soraimat, elég tág spektrumon mozgok szex terén, ha érdekellek szívesen mesélek, beszélgetek bármiről. Bár 1 a Cél....

Köszi, hogy elolvastál!

Sok Sikert Mindenkinek!
Puszi-pacsi kinek mi!
Nők valaki ma estére? 24 éves kecskeméti pasi vagyok, helyem van.
Lányok valaki autós kaland most egy 35éves sráccal Székesfehérváron.duo1@freemail.hu