Egerszeg körzetéből keresünk olyan fiatal helyes potens esetleg szűz fiút aki szívesen lenne egy pár 40es hölgy tagjával. Nagy mellű, borotvált, szenvedélyes, jól szopatható asszony vagyok.
Sziasztok! 35 év feletti nőt keresek,
komoly szexkapcsolat céljából. Ha
magadra ismertél kérlek írj. : )
várom!: ) 20 éves budapesti srác!!! facebookguba@citromail.hu
komoly szexkapcsolat céljából. Ha
magadra ismertél kérlek írj. : )
várom!: ) 20 éves budapesti srác!!! facebookguba@citromail.hu
Miskolc és környékéről keresek idősebb hölgyet
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék kellemes 3-as együttlétekre hosszútávon Házibarátként,Illetve egyedülálló hölgyeket kényeztetnék.
Párhoz csatlakoznék kellemes 3-as együttlétekre hosszútávon Házibarátként,Illetve egyedülálló hölgyeket kényeztetnék.
Sziasztok !
egy Nő vagy LÁnyt keresnék aki elkísérne SWINGER Buliba SZOMBAT ESTE! útiköltséget állom!!
Győr-pest útvonalon keresnék!!!!!
egy Nő vagy LÁnyt keresnék aki elkísérne SWINGER Buliba SZOMBAT ESTE! útiköltséget állom!!
Győr-pest útvonalon keresnék!!!!!
Idősebb hölggyel ismerkedne egy fiatal,sportos,egyetemista srác!
Adatlapomon minden megtalálható,várom a megkeresést privátban!!
P.

P.
Sziasztok! Kisújszálláson keresek hölgyet,párt ma vagy holnap este egy kellemes kalandra. Ha érdekel írj privátban vagy a mondi@hotmail.hu címre.
Tapasztalt srác magányos hölgyeket vagy elhanyagolt feleségeket keres.
Sziasztok .Bp-i hölgyel ismerkednék . Vagy feleséget kényeztetnék .Nyitott vagyok sok mindenre
Csodás estét m kinek .

Bp-en hölgy társaságában kézimunkáznék!
Szívesen ismerkednék idősebb hölgyekkel és párokkal .Normális srác.
Sziasztok!
27 éves pesten (IX.ker) élő srác vagyok. 183 cm magas, 85 kg. normál/sportos(szélesebb vállak) alkat.
Intim részem átlagos 15-16 cm, picit vastagabb az átlagnál. Borotvált. Hajam rövid és van 3 tetoválásom.
Keresek hölgyeket vagy párokat 18-50 éves korig. Kölcsönös fotócsere (emailben) után a többit megbeszéljük, ritkán van helyem (nem egyedül élek az albiban), de tudok menni bárhova. Akár egyszeri akár állandó szexpartnert/partnereket keresek.
Ápoltság és diszkréció adott és elvárt.
Írjatok privátot.
Hali
27 éves pesten (IX.ker) élő srác vagyok. 183 cm magas, 85 kg. normál/sportos(szélesebb vállak) alkat.
Intim részem átlagos 15-16 cm, picit vastagabb az átlagnál. Borotvált. Hajam rövid és van 3 tetoválásom.
Keresek hölgyeket vagy párokat 18-50 éves korig. Kölcsönös fotócsere (emailben) után a többit megbeszéljük, ritkán van helyem (nem egyedül élek az albiban), de tudok menni bárhova. Akár egyszeri akár állandó szexpartnert/partnereket keresek.
Ápoltság és diszkréció adott és elvárt.
Írjatok privátot.
Hali
Sziasztok!!Mi egy 25/34 pár vagyunk,Pest-megyében Aszódon lakunk ,Ma estére keresünk max 44 éves korig pasikat légy ápolt és tiszta helyünk van hivjatok csak komolyak 06705916185 akár 2 pasi is oké
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék 3 .nak,vagy egyedülálló hölgyeket keresek .Somogy,Tolna,Zala,Megyéből.
50 es parom dugatnam vastag farku fiuval !!!
Sziasztok:!
Holnap hétfő délelőtt Zalaegerszegen leszek lenne hölgy , lány aki találkozna egy fiatal sráccal?
Szinte bármiben benne lennék :P (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 14. szombat 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 14. szombat 10:06
Holnap hétfő délelőtt Zalaegerszegen leszek lenne hölgy , lány aki találkozna egy fiatal sráccal?

Szinte bármiben benne lennék :P (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 14. szombat 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (890770)

Helyes fiatal esetleg szűz fiúval ismerkednék. Egerszegi pár 40es hölgy tagja vagyok. Nagy mellű, borotvált, szenvedélyes, jól szopatható asszony vagyok.
Hajrá hajrá
(Ez egy válasz Zoltán1980 üzenetére (2014. 06. 11. szerda 05:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 11. szerda 05:51

Sziasztok ma délutánra keresünk fital fiut 3 beszálora a lány örömére érden

Helyes fiatal esetleg szűz fiúval ismerkednék. Egerszegi pár 40es hölgy tagja vagyok. Nagy mellű, borotvált, szenvedélyes, jól szopatható asszony vagyok.
Debreceni ribancok jelentkezését várom
Jó napot vagy jó estét !
25 éves Férfi vagyok és tapasztaltabb hölgy társamat keresem Pécs környékéről. Nem kalandot keresek. 186 cm magas vagyok 120 kg lehet a sulyom most elgondolkodtat pedig tévedés, kemény fizikai munkát végzek és csak a pocakomon van egy kis felesleg. Igényes vagyok ápolt és rendezett. szívesen fogadok minden levelet: omszpecs@hotmail.hu
25 éves Férfi vagyok és tapasztaltabb hölgy társamat keresem Pécs környékéről. Nem kalandot keresek. 186 cm magas vagyok 120 kg lehet a sulyom most elgondolkodtat pedig tévedés, kemény fizikai munkát végzek és csak a pocakomon van egy kis felesleg. Igényes vagyok ápolt és rendezett. szívesen fogadok minden levelet: omszpecs@hotmail.hu