40/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok...
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is...
Kor - Alkat nem számit!
Hely budán a MAMMUT-nál.
Részletek és egyeztetés... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is...
Kor - Alkat nem számit!
Hely budán a MAMMUT-nál.
Részletek és egyeztetés... Tel.szám.: 06-20-614-1035

Sziasztok
Keresek hölgyeket, nőket kizárólag sex-kapcsolatra Budapesten

Fiút keresünk 3.nak fénykép:vicacica41@gmail.com
sziasztok!
hölgyet keresek korosztálytól függetlenül a környékről
Keresek olyan hölgyet,aki nem veti meg a kemény szexet,egy fiatal,sportos pasival! A többit privátban!
Van olyan csongrád megyei érett nő aki kedveli a fiatal pasikat??? hatar99@freemail.hu
Sziasztok, 20 éves, kevés tapasztalattal rendelkező srác vagyok, egy magabiztos érettebb hölgyet keresek akár rendszeres találkozásokra is!

sziasztok lányok 24 éves vagyok 175 cm barna hajú zöld szmű esetleg valaki sex kapcsolat szívesen benne vagyok és eddig nem volt rám panasz várom a leveleiteket skypon is elértek gerike19900816
Kecskeméti srác vagyok, hölgyet vagy párt keresek! Hely van! Szép napot

Egerszeg körzetéből keresünk olyan fiatal helyes potens esetleg szűz fiút aki szívesen lenne egy pár, nagy mellű borotvált 40es hölgy tagjával. Szenvedélyes, jól szopatható asszony vagyok.
sziasztok!
cegléde v környékén nagy faszu pasit leszopnék, csak ugy...
28 éves sportos, helyes bi srac
ma este ok
28 éves sportos, helyes bi srac
ma este ok
20 éves intelligens győri fiú vagyok. Érett hölgyeket keresek szexkapcsolatra, vagy akár alkalmira.
Sziasztok!Kaposvár környéki 30 éves diszkrét,ápolt,és intelligens srác vagyok, házaspárokhoz, párokhoz (fiú, lány) csatlakoznék Házibarátként hosszú távra.Bizonyos távolságra utazni is tudok.
Szeretnék együtt lenni egy érett, tapasztalt nővel, lelkes, nem túl tapasztalt srácként.
Ezen kívül szívesen csatlakoznék egy nyitott párhoz is. CSAK HETERO ALAPON!!!
Olyan párhoz, akiket izgat a tapasztalatlanságom és ennek megfelelő elvárásaik is vannak.
e-mail: eplevelezes@gmail.com
Ezen kívül szívesen csatlakoznék egy nyitott párhoz is. CSAK HETERO ALAPON!!!
Olyan párhoz, akiket izgat a tapasztalatlanságom és ennek megfelelő elvárásaik is vannak.
e-mail: eplevelezes@gmail.com
Ma este párhoz csatlakoznék vagy hölgyet kényeztetnék Budapesten
Tapasztalt hölgyet keresek nagy "szexcsatához".
Nyíregyháza környéki, 30 feletti hölgy ismeretségét keresem. 26 éves nyíregyházi fiú vagyok.
Sziasztok München és környékéröl valaki lányok párok!
24 éves siófoki sportos srác keresi hölgy partnerét, közös, kellemes időtöltéshez. Kor nem számít! Privit!