Sziasztok! Merre laktok???.....30/4334644 csak smst...
(Ez egy válasz egypár4050 üzenetére (2014. 06. 25. szerda 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 25. szerda 22:55

Egy-két fiatal pasit szívesen fogadnánk a feleség kényeztetésére.............
Szexpartira keresünk lányokat, párokat a Jászságba. Jelentkezni privátban lehet, bemutatkozó levéllel. !!!!

Sziasztok !!! 25 éves ajkai srác vagyok Zolinak hívnak , ismerkednék , elsösorban párokat lányokat , dögös Milfeket keresek , minden jóra , kocsim helyem van utazni is tudok , maximális diszkréció adott és elvárt nagyon igényes pasi vagyok , swinger parti is érdekelne , 178 cm magas , 83 kg ,. , kék szem barna haj , emailem , departed88@gmail.hu , smile , képet kérek én is küldök smile
Az orgazmusok mestere vagyok. Keresek olyan hölgyet, aki a gyönyört többször szeretné átélni.
Egy-két fiatal pasit szívesen fogadnánk a feleség kényeztetésére.............
Fiút keresünk 3.nak! vicacica41@gmail.com
Sziasztok!Kaposvár könyéki 30 éves diszkrét,ápolt,és intelligens srác vagyok, házaspárokhoz, párokhoz (fiú, lány) csatlakoznék Házibarátként hosszú távra.Bizonyos távolságra utazni is tudok.
Sziasztok! Ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal. Igényes, kultúrált 31 éves srác vagyok, szeretem a tartalmas és hosszantartó együttléteket. Intim méretem nagyobb az átlagnál... Esetleges válaszokat itt privátban vagy a pocakos1983@gmail.com e-mail címre várok.
Érdekelne. ..hol mikor? .
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2014. 06. 15. vasárnap 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! 35 év feletti nőt keresek,
komoly szexkapcsolat céljából. Ha
magadra ismertél kérlek írj. : )
várom!: ) 20 éves budapesti srác!!! facebookguba@citromail.hu
olyan érett nőt keresnék MOST FŐLEG BORSOD megyében de zala,moson is, aki nem levelezgetni akar! És orálisan kielégitene akár a párom jelenlétében is

Szép napot!
Párhoz szívesen csatlakoznék harmadiknak, lehetőleg nem 1 alkalomra!
Párhoz szívesen csatlakoznék harmadiknak, lehetőleg nem 1 alkalomra!

Sziasztok, 29 éves egyedülálló ffi vagyok, párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, leginkább a nálam idősebb korosztályhoz, de korombeli vagy fiatalabb sem kizáró ok. Komárom-Esztergom, ill. Gy-M-S megyékben keresek, de Pest megye sem elérhetetlen, ha onnan írna valaki. Kérlek csak komoly párok írjanak, kamusok, ál-párok, f*szverők nem engem keresnek
kellemes napot mindenkinek, puszi: Roland

Sziasztok!
Ma ráérnék a környéken pároknak vagy egyedülálló nőknek! Korhatár nélkül!
Ma ráérnék a környéken pároknak vagy egyedülálló nőknek! Korhatár nélkül!
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék kellemes 3-as együttlétekre hosszútávon Házibarátként,Illetve egyedülálló hölgyeket kényeztetnék.Adatlapomon Adataim.
Párhoz csatlakoznék kellemes 3-as együttlétekre hosszútávon Házibarátként,Illetve egyedülálló hölgyeket kényeztetnék.Adatlapomon Adataim.
Sziasztok !!! 25 éves ajkai srác vagyok Zolinak hívnak , ismerkednék , elsösorban veszprém és zala megyéböl párokat lányokat , dögös Milfeket keresek , minden jóra , kocsim helyem van utazni is tudok , maximális diszkréció adott és elvárt nagyon igényes pasi vagyok , swinger parti is érdekelne , 178 cm magas , 83 kg ,. , kék szem barna haj , emailem , departed88@gmail.hu , smile , képet kérek én is küldök smile
hozzánk jöhetnél,de messze vagy nagyon
(Ez egy válasz Valentin0917 üzenetére (2014. 06. 19. csütörtök 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 19. csütörtök 00:16

Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék kellemes 3-as együttlétekre hosszútávon Házibarátként,Illetve egyedülálló hölgyeket kényeztetnék.
Párhoz csatlakoznék kellemes 3-as együttlétekre hosszútávon Házibarátként,Illetve egyedülálló hölgyeket kényeztetnék.
Egerszeg körzetéből keresünk olyan fiatal helyes potens esetleg szűz fiút aki szívesen lenne egy pár 40es hölgy tagjával. Nagy mellű, borotvált, szenvedélyes, jól szopatható asszony vagyok.
Sziasztok! 35 év feletti nőt keresek,
Miskolc és környékéről keresek idősebb hölgyet