Vágyom egy igazi betakaritó ordasra......Istenem küldj már .....:_) quittung666@hotmail.com
Sziasztok! 35 év feletti nőt keresek,
komoly szexkapcsolat céljából. Ha
magadra ismertél kérlek írj. : )
várom!: ) 20 éves budapesti srác!!! facebookguba@citromail.hu
komoly szexkapcsolat céljából. Ha
magadra ismertél kérlek írj. : )
várom!: ) 20 éves budapesti srác!!! facebookguba@citromail.hu
Hali!
Gondoltam egyet megpróbálkozom a netes ismerkedéssel, hátha találok itt vmi érteles csajszit, talán párt!
Bács megyéből írom soraimat, elég tág spektrumon mozgok szex terén, ha érdekellek szívesen mesélek, beszélgetek bármiről. Bár 1 a Cél....
Köszi, hogy elolvastál!
Sok Sikert Mindenkinek!
Puszi-pacsi kinek mi!
Gondoltam egyet megpróbálkozom a netes ismerkedéssel, hátha találok itt vmi érteles csajszit, talán párt!
Bács megyéből írom soraimat, elég tág spektrumon mozgok szex terén, ha érdekellek szívesen mesélek, beszélgetek bármiről. Bár 1 a Cél....

Köszi, hogy elolvastál!

Sok Sikert Mindenkinek!
Puszi-pacsi kinek mi!
Nők valaki ma estére? 24 éves kecskeméti pasi vagyok, helyem van.
Lányok valaki autós kaland most egy 35éves sráccal Székesfehérváron.duo1@freemail.hu
Sziasztok!
22 éves srác keres bármilyen korú, alkatú hölgyet alkalmi szexre. Miskolcon elérhető vagyok hétköznaponként.
Írjatok bátran!
Képek videók vannak.
22 éves srác keres bármilyen korú, alkatú hölgyet alkalmi szexre. Miskolcon elérhető vagyok hétköznaponként.
Írjatok bátran!

26 éves ápolt, intelligens férfi vagyok Nyíregyházáról. 30-45 közötti hölgy ismeretségét keresem, kolcsönös örömszerzés céljából. További részletek privátban.

Szombatra (07.05.) keresünk 2 kitartó, átlagosnál nagyobb méretű srácot!
Sziasztok!
27 éves pesten (IX.ker) élő srác vagyok. 183 cm magas, 85 kg. normál/sportos(szélesebb vállak) alkat.
Intim részem átlagos 15-16 cm, picit vastagabb az átlagnál. Borotvált. Hajam rövid és van 3 tetoválásom.
Keresek hölgyeket vagy párokat 18-50 éves korig. Kölcsönös fotócsere (emailben) után a többit megbeszéljük, ritkán van helyem (nem egyedül élek az albiban), de tudok menni bárhova. Akár egyszeri akár állandó szexpartnert/partnereket keresek.
Ápoltság és diszkréció adott és elvárt.
Írjatok privátot.
Hali
27 éves pesten (IX.ker) élő srác vagyok. 183 cm magas, 85 kg. normál/sportos(szélesebb vállak) alkat.
Intim részem átlagos 15-16 cm, picit vastagabb az átlagnál. Borotvált. Hajam rövid és van 3 tetoválásom.
Keresek hölgyeket vagy párokat 18-50 éves korig. Kölcsönös fotócsere (emailben) után a többit megbeszéljük, ritkán van helyem (nem egyedül élek az albiban), de tudok menni bárhova. Akár egyszeri akár állandó szexpartnert/partnereket keresek.
Ápoltság és diszkréció adott és elvárt.
Írjatok privátot.
Hali
Sziasztok !!! 25 éves ajkai srác vagyok Zolinak hívnak , ismerkednék , elsösorban veszprém és zala megyéböl párokat lányokat , dögös Milfeket keresek , minden jóra , kocsim helyem van utazni is tudok , maximális diszkréció adott és elvárt nagyon igényes pasi vagyok , swinger parti is érdekelne , 178 cm magas , 83 kg ,. , kék szem barna haj , emailem , departed88@gmail.hu , smile , képet kérek én is küldök smile
kár hogy több férfit kerestek, én szívesen csatlakoznék, de nincs kivel sajnos :(
(Ez egy válasz maszat72 üzenetére (2014. 06. 29. vasárnap 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 29. vasárnap 15:59

Szombatra (07.05.) 3-4 fős baráti társaságot várunk, akik engem szórakoztatnának, az anál szexen kívül mindent szeretek. Ha kell utazni is tudunk. Előny a kitartás és a potencia. I.
Szombatra (07.05.) 3-4 fős baráti társaságot várunk, akik engem szórakoztatnának, az anál szexen kívül mindent szeretek. Ha kell utazni is tudunk. Előny a kitartás és a potencia. I.
Sziasztok!Kaposvár környéki 30 éves diszkrét,ápolt,és intelligens srác vagyok, házaspárokhoz, párokhoz (fiú, lány) csatlakoznék Házibarátként hosszú távra.Bizonyos távolságra utazni is tudok.
Esti hancurozáshoz keresek hölgy partnert!
Sziasztok!
Budapesti,fiatal,sportos testalkatú srác vagyok,ismerkednék érett hölgyekkel (40+)
Alkalmi vagy tartós szexkapcsolatot keresek
Ha felkeltettem az érdeklődésed,irj
Budapesti,fiatal,sportos testalkatú srác vagyok,ismerkednék érett hölgyekkel (40+)
Alkalmi vagy tartós szexkapcsolatot keresek
Ha felkeltettem az érdeklődésed,irj

adatlapon van infónk
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 27. péntek 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 27. péntek 08:57
Törölt felhasználó (913517)

Sziasztok! Merre laktok???.....30/4334644 csak smst...
Sziasztok jó reggelt
Holnap valaki Keszthely Tapolca Zalaegerszeg környékén hölgyek , lányok ?
kellemes időtöltés egy fiatal sráccal írjatok üzit légyszi

Szia....merre laktok???? Tomi
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 25. szerda 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 25. szerda 20:09
Törölt felhasználó (841065)

Fiút keresünk 3.nak! vicacica41@gmail.com
Sziasztok! Merre laktok???.....30/4334644 csak smst...
(Ez egy válasz egypár4050 üzenetére (2014. 06. 25. szerda 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 25. szerda 22:55

Egy-két fiatal pasit szívesen fogadnánk a feleség kényeztetésére.............
Szexpartira keresünk lányokat, párokat a Jászságba. Jelentkezni privátban lehet, bemutatkozó levéllel. !!!!