Sziasztok..Hölgyel találkoznék ..én 187-110-39éves pasi vagyok..lehetsz telt is..Fejér m.és kke...nagyfonok75@freemail.hu
sziasztok!Ma este párhoz csatlakoznék Nagykanizsán vagy környékén. Vagy idősebb nőt szopatnék!

Ismerkednék 45 fölötti nőkkel akik szeretik a punci nyalást, 35 vagyok.. A társkeresőben megtalálsz
Üdv
Üdv

Törölt felhasználó (890770)

Helyes fiatal esetleg szűz fiúval ismerkednék. Egerszegi pár 40es hölgy tagja vagyok. Nagy mellű, borotvált, szenvedélyes, jól szopatható asszony vagyok.
Sziasztok!
Pest keleti részén keresek kortól függetlenül Hölgyet/lányt/párt.
Pest keleti részén keresek kortól függetlenül Hölgyet/lányt/párt.
Helyes fiatal esetleg szűz fiúval ismerkednék. Egerszegi pár 40es hölgy tagja vagyok. Nagy mellű, borotvált, szenvedélyes, jól szopatható asszony vagyok.
Érett NŐT kényeztetnék hosszadalmasan Veszprémben, vagy környékén!
Várom az üzenetet privátban!

Kecskeméthez közel, hölggyel v párral ismerkednék!
18 éves vagyok. 180/80, Olyan lányt, hölgyet keresek akinek kényeztethetném a punciát.
Kérésre küldök képet
Kérésre küldök képet
23 éves fiúként tőlem idősebb lányokkal,hölgyekkel szeretnék ismerkedni, akik a testi kapcsolaton kívül akár barátkozni is szeretnének.
A társkeresős adatlapomon minden infó megtalálható, és vannak képek is
Bármilyen kérdésed van, csak írj, és szívesen válaszolok
A társkeresős adatlapomon minden infó megtalálható, és vannak képek is

Bármilyen kérdésed van, csak írj, és szívesen válaszolok

Sziasztok!
Pénteken Budapesten, napközben ráérő, érett hölgyet keresek minden jóra
. Hely adott, írj bátran

Egerszegi pár 40es hölgy tagja vagyok. Nagy mellű borotvált szenvedélyes asszony. Fiatal fiúkat keresek
Sziasztok! Ma Kecskeméten leszek. Innen, vagy a környékről keresek partnert. Hölgyek? Párok?
Sziasztok!Hölgyet keresek,kötetlen de hosszútávú sex kapcsolatra extra mérettel rendelkezem!!!Budapest
Sziasztok!
. Hely adott, írj bátran

50 es parom dogatnam fiatal tobblovetu fiukkal !!
Hello ! Párokhoz csatlakoznák Pest megyében. Csak komolyak hivjanak! Komolytalanok, Ne! " 26 éves férfi vagyok. 06203365618
Szekszárdi Egyedülálló idősebb hölgynél szobát keresek a hétre! Privát levelet küldj nyiro26@freemail.hu
Érett hölgyeket kényeztetnék hosszasan orálisan Veszprém vagy környékén!! Írjatok hölgyek!:P
Hali! Miskolci vagyok és .Kellemes időtöltésre keresnék egy belevaló csajt,hölgyet esetleg egy diszkrét párt.Ha benne lennétek egy akár egész éjszakás kalandozásba dobjatok egy űzit és vegyük fel a kapcsolatot!!!!!Ápoltság,diszkréció adott és elvárt!!!! utazás nem akadály!! skypon is elértek gerike19900816